Konuyu farklı duyu organların (G**NLE) ile dinlediğin taraftarıyım. Adam kendi kazançlarını gösterdikten sonra ardından yayınladığı öğretim setinin reklamını yapıyor (GAYET DOĞAL). Güzel bir strateji uyguluyor bu sayede herkesi teşvik ediyor. Dümdüz atsaydı kimse ilgilenmeyecekti. Adam ayrıca telif engellerini anlatmak zorunda değil çünkü adam özgün çalışmadan ziyade YouTube'u öğretiyor maalesef. Özgün kanalımda şuana kadar hiç telifle uğraşmadım. İzlenme süresini veya kategorisine göre kazancını anlatmak zorunda değil, adam bu işi yıllardır yapıyor ve zaten videoda deneyimlerimi sundum size diyor zaten eğitim setini henüz satın almadın bile. İşte anca buradan sallayalım ne olacak ki dimi bide G**MÜZLE dinleyelim.![]()
Evet
---------- Spam Engelliyici 20:13 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------
Konuyu farklı duyu organların (G**NLE) ile dinlediğin taraftarıyım. Adam kendi kazançlarını gösterdikten sonra ardından yayınladığı öğretim setinin reklamını yapıyor (GAYET DOĞAL). Güzel bir strateji uyguluyor bu sayede herkesi teşvik ediyor. Dümdüz atsaydı kimse ilgilenmeyecekti. Adam ayrıca telif engellerini anlatmak zorunda değil çünkü adam özgün çalışmadan ziyade YouTube'u öğretiyor maalesef. Hayatında hiç özgün yaptıysan özgün kanalımda valla şuana kadar hiç telifle uğraşmadım. Zaten telif engeli diye birşey kesinlikle yok ve kabul edilemez, telif yediysen haketmişsindir. İzlenme süresini veya kategorisine göre kazancını anlatmak zorunda değil, adam bu işi yıllardır yapıyor ve zaten videoda "Deneyimlerimi sundum size" diyor isteyen alır isteyen almaz belli ki eğitim setini henüz satın almadın bile. İşte anca buradan sallayalım ne olacak ki dimi bide G**MÜZLE dinleyelim.Özgüne en ufak cesareti bile olmayan adamın bu adama buradan bomboş bir şekilde sallaması çok utanç verici.
Birde hocam
Tabi bak bunlar da var
Tüm Özgün Videolarım Sarı Yedi
Veya şu
Sarı Dolar Yüzünden Çıldırdım
Hani ben satış yapmadan önce arkadaşlar bakınız bunlar bunlar olabilir herkes kazanamayabilir böyle sorunlar telif eşleşen sarı dolar sorunları olabilir dersem bu sorunlar ile ben uğraşmam amacım tabi insanları kandırıp satış yapmak değilse