Youtube'dan Cevap (Anlayan Anlatsın)

• Kullanıcı muson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

muson

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Daha önce tamamen özgün olan bir videoma "Reddedildi" uyarısı geldi. Buna itiraz bölümünden itiraz ettim ama [email protected] bölümüne bir de Türkçe mesaj gönderdim. Arkasından bana şöyle bir mesaj geldi;

Sayın İş Ortağı,

Hesabınızın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
http://www.youtube.com/t/terms

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

Video içeriğinizin kaldırıldığını lütfen unutmayın. Kaldırılan videolarınızı Kullanım Şartlarımızı ihlal etmeyecek bir şekilde tekrar yükleyebilirsiniz.

Hesabınızın, Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği bir kez daha tespit edilirse, hesabınız itiraz etme olasılığı olmaksızın askıya alınacaktır.

YouTube, sisteminin kötüye kullanılmasını çok ciddiye almaktadır. Herhangi bir kullanıcının görüntülerle, aboneliklerle, meta verilerle oynadığı veya diğer şekillerde kullanıcıları yanılttığı tespit edilirse ilk ihlalde kullanıcının hesap istatistikleri silinir, ikinci ihlalde ise hesabı kalıcı olarak kapatılır.

Birçok kullanıcı, görüntülemeleri vb. artıracaklarını söyleyen harici pazarlamacılara hesaplarını emanet etmektedir. Hesabınızda gerçekleştirilen etkinlikler ile şartlarımızı bilmek ve bunlara bağlı kalmak sizin sorumluluğunuzdadır. Bu, kanalınızdaki trafiğin doğasını anlamak ve şartlarımıza uyduğunuzdan emin olmak anlamına gelir.

Saygılarımızla,

YouTube Yasal Destek Ekibi

Tam olarak anlamamakla birlikte, yukarı da yazan hiçbir şeyi yapmadım. Kendi videolarımı kendim bile yükledikten sonra sadece 1 kez izlerim. Kızım iPadiyle oynarken yanlışlıkla bizim videolara denk gelirse kızım kapat noolur noolmaz derim. Böylesine hassas davranırken böyle birşeyle karşılaşmak üzücü.

Şimdi ben bu mesaj tam olarak ne anlama geliyor, bir bot kullanılarak fazla sayıda izlenim mi yapılmış ve bu mesaja nasıl cevap vermeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum...

ben de çok merak ediyorum.üstadlardan yanıt bekliyoruz :)

Trilyonlarca konusu açıldı şunun kusacağım artık aynı konuyu okumaktan. :)

Okuma arkadaşım, ben bu işle ev geçindiriyorum ve burada tecrübeli insanların yardımlarına ihtiyacım var, bu forumda bunun için değil midir, akıl akıldan üstündür...

Son düzenleme:
senin yerinde olsam portable tarayıcı kullanıp aynı çerezlerle özgün kanalıma girerdim

hocam otomatik cevap vermişler, videolarınıza izlenim falan satın almıyorsanız reddedildi geldikten sonra yeniden yükleyin. bu sıralar youtube da ne yaptığını bilmiyor kafasına göre atıyor desek yeridir.

hocam otomatik cevap vermişler, videolarınıza izlenim falan satın almıyorsanız reddedildi geldikten sonra yeniden yükleyin. bu sıralar youtube da ne yaptığını bilmiyor kafasına göre atıyor desek yeridir.

Bırak izlenim satın almayı, nerden alınır onu bile bilmiyorum. Kanalımda kurallara ayrkırı hiç bir işlem yapılmadı ve yapmam da. Dediğim gibi bu kanalla geçiniyorum, kendi işimi baltalayacak, devamlılığını sarsacak bir işlem yapmam asla. Yotube Türkiye telefonunu bir türlü bulamadım. Kopyala yapıştır bir mesaj olduğu çok belli ama Copyright'a bir kez daha meramımızı anlattık. Bugün Amerika'yı aramayı düşünüyoruz. Bakalım neler olacak. Umarım birilerinin saldırısı değildir. 570.000 izlenmiş özgün bir video olunca da silip tekrar yükleyelim demedik hiç, kurtarmanın yolunu arıyoruz hala.

bu genelde benim büyük videolara geldi 1m 500k olanlara ilk baş flag geldi daha sonra reddedildi uygunsuz içerik yazdı 6-7 videomda.Yani benim hep videolar yükseldiğinde böyle oldu.Benim adsenseydi bir şey yapamadım uygunsuz içeriklere itiraz bile edilmiyordu siz partner firmanızla görüşebilirsiniz.Malesef videolar biraz izlenince bir dalavere dönüyor

Bırak izlenim satın almayı, nerden alınır onu bile bilmiyorum. Kanalımda kurallara ayrkırı hiç bir işlem yapılmadı ve yapmam da. Dediğim gibi bu kanalla geçiniyorum, kendi işimi baltalayacak, devamlılığını sarsacak bir işlem yapmam asla. Yotube Türkiye telefonunu bir türlü bulamadım. Kopyala yapıştır bir mesaj olduğu çok belli ama Copyright'a bir kez daha meramımızı anlattık. Bugün Amerika'yı aramayı düşünüyoruz. Bakalım neler olacak. Umarım birilerinin saldırısı değildir. 570.000 izlenmiş özgün bir video olunca da silip tekrar yükleyelim demedik hiç, kurtarmanın yolunu arıyoruz hala.

hocam yeni bir mail gönderin, mailde de bu şekilde iyi niyetle durumunuzu açıklayın emin olun yardımcı olurlar. video'nun saldırıya uğraşmış olabileceğini, gerekli istatistiklere bakmaları gerektiğini, videonun beğen/beğenmeme oranından usulsüzlük olmadığını görebileceklerinden falan bahset. umarım yakın zamanda açılır, ayrıca saldırı olduğunu düşünüyorsanız video isminizi aratın youtube'da sizin kanalınızdan çeken birileri var mı yok mu bir inceleyin, farklı dillerde de inceleyin. bu hilekarların yeni trendi videoyu spamlayıp farklı dilde yükleyerek sahibinin kafasını karıştırmak. mümkünse aramaları yurtdışı ip'den yapın.

kolay gelsin.

Otomatik mail, itiraz etsende açmazlar.
Bot vs kullanmışsın sistem yakalamış.
Bu kadar.

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler,şunu tekrar söyleyeyim hiçbir uygunsuz şey yapmadım kanalımda,hala bazı arkadaşlar bot kullanmışsındır diyor,bu konuyu açmamın sebebi bu durumun peşini bırakmayacağım ve benim gibi temiz çalışan arkadaşların da bazılarının bu şekilde emekleri gidiyor,fikir almak istedim,Amerikadaki ofisi arayacağım derdimi orayada anlatacam,eğer çözüm bulursam tekrar yazarım,gocunacağım veya saklayacağım bir durum yok youtube karşı,onların bana mantıklı bir açıklama yapması lazım,gece gündüz çalışıyorum ,benim üzerimden onlarda para kazanıyor.

bana gelmiyo deyip de geçmemek gerek bende dün aynısını diyordum bugün 2 kanala birden en popüler videoya gelmiş ve video gitmiş. Allah tan topluluk işlemedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri