Youtube'dan gelen mail

• Kullanıcı Plastikman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Plastikman

Kayıtlı Üye
Bugün mail adresime youtube'a hoşgeldiniz diye bir mail geldi.
O mail adresiyle hiçbirşekilde youtube'a kayıt olmadım.Hani ilk kayıt olduğunuzda gelen bir bilgilendirme, hoşgeldiniz mail'i. Bu nasıl olabilir arkadaşlar bir fikri olan varmı?
Yani başka biri benim mail adresimle youtube'da hesap açabilirmi?
Bu arada mail adresim gmail değil,hotmail.

Ekli dosyalar

• mail.jpg
    mail.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 244
Son düzenleme:
Dolandırıcı maili de olabilir mail adresi youtubeun mu

Ekran görüntüsü atarsan daha açıklayıcı olur

abonen coksa belki ondan gelmiştir

Anlamadınız sanırım youtube'la bu mailin hiçbir ilişkisi yok. Yani youtube'da herhangi bir üyelik açılmış değil.Ben açmadığım halde böyle bir mail nasıl gelebiliyor merak ettim sadece.

noreply youtube a ait diye biliyorum. Belki senin mailin ile kayıt olmuştur bilen birisi

noreply youtube a ait diye biliyorum. Belki senin mailin ile kayıt olmuştur bilen birisi

Öyle bir durum imkansız dostum. Oyüzden biraz kafam karışmadı değil açıkçası.

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

Mail şifremi bilmeden kayıt olma imkanı varmı?

birisi senin maille kurtarma mailimi girdi acaba

Yönlendirme yapılmıştır mail ile noreply@youtube ile bende mail atarım sana fake olabilir dikkatli incele

Öyle bir durum imkansız dostum. Oyüzden biraz kafam karışmadı değil açıkçası.

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

Mail şifremi bilmeden kayıt olma imkanı varmı?

Belki kurtarma maili fln girmiştir onu tam bilmiyorum. Ama yönetimi sana ait olması lazım şuanda. Kayıtı silip şifreni gizli sorunu fln değiştirsen iyi olur

Yönlendirme yapılmıştır mail ile noreply@youtube ile bende mail atarım sana fake olabilir dikkatli incele

Gönderilen link direk youtube'a gidiyor. Nasıl bir yönlendirmeden bahsediyoruz?
detyalı açıklarsanız sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 27.03.2015 00:11 ---------- Önceki Mesaj 26.03.2015 23:30 ----------

Belki kurtarma maili fln girmiştir onu tam bilmiyorum. Ama yönetimi sana ait olması lazım şuanda. Kayıtı silip şifreni gizli sorunu fln değiştirsen iyi olur

Aslında öğrenmek istediğim tam olarak şu. Bu mail adresine onay maili geliyormu? atıyorum bu mail adresiyle biri youtube'da kayıt olmaya çalıştı maile onay linki gelmeden kayıt olabilirmi? Onay maili kesinlikle gerekliyse benim maile girip onay vermiş olamaz değilmi?

Gönderilen link direk youtube'a gidiyor. Nasıl bir yönlendirmeden bahsediyoruz?
detyalı açıklarsanız sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 27.03.2015 00:11 ---------- Önceki Mesaj 26.03.2015 23:30 ----------

Aslında öğrenmek istediğim tam olarak şu. Bu mail adresine onay maili geliyormu? atıyorum bu mail adresiyle biri youtube'da kayıt olmaya çalıştı maile onay linki gelmeden kayıt olabilirmi? Onay maili kesinlikle gerekliyse benim maile girip onay vermiş olamaz değilmi?

Yok bir üyelik için o kadar uğraşacağını sanmam. Doğrulama maili gidiyor diye biliyorum ama onay vermesine gerek yok. Yani ben öyle biliyorum.

gelen mailiniz açık iken youtube'ye girdiyseniz sistem otomatik olarak profil oluşturmuştur muhtemelen hocam..

yeni gmail hesabı açınca direk gmaile girdiğimde bazen hiç oturum açmadan profili kendisi oluşturuyor..

relam mailidir yani hoşgeldiniz oturmazmısınız tarzında.

gelen mailiniz açık iken youtube'ye girdiyseniz sistem otomatik olarak profil oluşturmuştur muhtemelen hocam..

yeni gmail hesabı açınca direk gmaile girdiğimde bazen hiç oturum açmadan profili kendisi oluşturuyor..

Aynen durum arkadaşın anlattığı gibi başka bir sebep olamaz.

Yalnız şöyle bir durum var youtube hesabım başka bir mail üzerinde. Yani bu maille youtube'un hiçbir ilişiği yok. Youtube'a hiçbirşekilde bu mail adresinden asla girmedim. Ve bahsi geçen mail adresim hotmail yani gmail değil.

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

Yalnız şöyle bir durum var youtube hesabım başka bir mail üzerinde. Yani bu maille youtube'un hiçbir ilişiği yok. Youtube'a hiçbirşekilde bu mail adresinden asla girmedim. Ve bahsi geçen mail adresim hotmail yani gmail değil.

Ayrıca bir durumu farkettim onuda paylaşayım.
Acaba bir hesap oluşturuldumu diye youtube'a bu bahsi geçen mailim üzerinden girmeyi denedim. Ve şifreyi hatırlatmasını bu maile göndermesini istedim karşımda sonu benimle hiç alakası olmayan bir numara ile biten bir yıldızlı numara gösterdi.
örneğin ***********55 son 4 hanesini yazın uyarısı verdi. Yani bu telefonun son 4 hanesini doğru yazsam mail gelecekti. Buda demek oluyorki bir hesap oluşturulmuş hatta öyleki telefon bile girilmiş.

ben mail olarak gönderillen mesajı sana hangi mailden istersen gönderirim anlamında dedim ama mesaj içeriğinde ki uygulama ve bağlantılar tamamen yt ile ile ilgili ise zaten endise edecek bişey yok dogrudur mail

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

Ayrıca bir durumu farkettim onuda paylaşayım.
Acaba bir hesap oluşturuldumu diye youtube'a bu bahsi geçen mailim üzerinden girmeyi denedim. Ve şifreyi hatırlatmasını bu maile göndermesini istedim karşımda sonu benimle hiç alakası olmayan bir numara ile biten bir yıldızlı numara gösterdi.
örneğin ***********55 son 4 hanesini yazın uyarısı verdi. Yani bu telefonun son 4 hanesini doğru yazsam mail gelecekti. Buda demek oluyorki bir hesap oluşturulmuş hatta öyleki telefon bile girilmiş.

artı olarak mail gelen adres bide hotmail..
az önce denemek için youtube hesabını hotmail ile açmayı denedim, üye olduktan sonra mail onayı istiyor..

o zaman muhtemelen mail adresinize başkaları da erişiyor olabilir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri