Youtubedan Korkmak Gerekir Mi?

• Kullanıcı ArtigmA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Merhaba abilerim, kardeşlerim;

Ben aranızda yeniyim ama 1 aydır forumu takip ediyorum diğer mesajlarımda yazdığım gibi birçok konuda sizden bilgi aldım, kullandım okudum neyin ne olduğunu öğrendim. Bu yüzden size çok ama çok teşekkür ederim.

Sormak istediğim konu youtube dan korkmamız gerekir mi? Ben en son para kazanmaya kapanan kanallarım yüzünden açıkcası biraz çekinir oldum. Emeklerin gitmesi bir yana güzel kazanç elde etmeye başladığınız kanalların gitmesi bir yana. Şimdi baya tedbirli davranıyorum önce adsenseye bağlı olmayan bir kanala yükleme yapıp daha sonra adsenseye bağlı kanala atıyorum bu tabi zaman kaybı. Birde ben genelde güncel çalışıyorum yani kanal kopyalamadım bu zamana kadar haber sitelerinden ordan burdan bulduğum videoları yüklüyorum Türkiye için zaten kendim kayıt alıyorum haber konusunda.

Eski videoları kesinlikle yüklemiyorum. Hatta 6-7 saatlik videoları bile yüklemiyorum. Bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış.

Nasip olursa VDS alıp değişik yollar denemek istiyorum kanal kopyalama gibi ama kanallarımın kapanmasından çekindiğim için arada kaldım açıkcası ya da komple adsense devre dışı kalır ya da ip karalisteye alınır diye Vds de ip sorunu olmaz muhtemelen ama işte yeni bu işe girdiğimden çekincelerim var sizce bu çekinceler yersiz mi? Manuel 4-5 kanalla devam mı etmeli yoksa daha fazla kanal ve vds yardımıyla youtube un üzerine mi gitmeli?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Saygılarımla.

Kazançlarınız Katlanır İnşallah.

çok kanal çok video-biraz şans -çok emek-çok özveri-uykusuz geceler-asosyal=$$.$$$

not:youtube önünü kesmeye çalıştıkça dahada üzerine git.

çok kanal çok video-biraz şans -çok emek-çok özveri-uykusuz geceler-asosyal=$$.$$$

not:youtube önünü kesmeye çalıştıkça dahada üzerine git.

Benim bu konuda şansım iyi gitti aslıda birazda ondan çekiniyorum. Mesela ben ilk 20 günde 377 lira kesinleşen kazanca sahip oldum.

Daha sonra açtığım kanallarda yüksek kazançlar elde ettim bu ay bilmiyorum ne kadar kesinleşecek.

Kanalım para kazanmaya kapandıktan sonra 1 kanal açtım 1 tek video 4k izlenmeden 25$ kazancım var şuanda. Daha öncede böyle oldu. İşte bir anda bu kadar kazanınca insan bu kazandığını kaybetmek istemiyor. O yüzden böyle bir konu açtım.

Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.

Artık youtube benim gözümde bir bayan gibi.

Yani çok üstüne gidince kırılıyor, kızıyor, sinirleniyor.
Ama nazik, kibar olunca seni sevebiliyor.
Yakışıklı değilsin fakat çenen çok iyiyse kızı etkileme şansın da iyidir.
O şans youtube içinde geçerli. Akıllı hareket edersen youtube şansın da iyi olur. ;)

Artık youtube benim gözümde bir bayan gibi.

Yani çok üstüne gidince kırılıyor, kızıyor, sinirleniyor.
Ama nazik, kibar olunca seni sevebiliyor.
Yakışıklı değilsin fakat çenen çok iyiyse kızı etkileme şansın da iyidir.
O şans youtube içinde geçerli. Akıllı hareket edersen youtube şansın da iyi olur. ;)

O nasıl bir tespit öyle :D :D

İp banı yememek için yani youtube kanalları kapadı ip yi banladı karalisteye girdik biz yine de devam etmek istiyoruz. Bunun önüne geçmemiz için VDS şart değil mi?

Youtube bence korkmak gerekir benim fikrim öle daha titiz daha titiz şekilde çalışmaya itiyor

Youtube'u sokak köpeklerine benzetiyorum ben.
Korktuğunu belli edersen saldırır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri