Youtube'dan Para kazanamayan arkadaşlara bir kaç ufak tüyo.

Paramedic

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle laptopumun bazı tuşları kırıldı imla hataları olabilir kusura bakmayın.
Bugunlerde forumda ençok gördüğüm konulardan birisi ne yaptıysam para kazanamadım vs gibi konular.
Bende bu işde yeniyim kasımın23.ünde başladım bu işe günlük kazancım yılbası öncesi 60 lirayı bulmustu sonraında bir kanalımı sildim ve azalan reklamlarla birlikte 15 liraya kadar düştü ama simdi tekrardan 45-50tl civarına cıkardım.En cok kullandıgım taktiği sizinlede paylaşacagım deneyenler mutlaka faydasını görecektir.
Şimdi öncelikle ;
Forum TR - Dünyanın En Büyük Türkçe Forumu ForumTR
iyinet.com Webmaster Forum
Memurlar.Net - Forum
SDN Forum
gibi türkiyenin belli başlı forum sitelerinde 2 adet üyelik alacagğz
1. hesap ana hesabımız olacak sürekli buralarda gezecegiz.Gündemi takip edeceğiz buralarda cok fazla zaman harcayan a sosyal insanlar var ve sürekli gündemi takip ediyorlar ve bir cogunun yotube para kazmadan haberi yok.
Bu forumlarda sürekli birseyler paylasılıyor sizde az cok neyin tutacagıı neyin tutmayacagını bilirsiniz tutacak videoları hemen indiriyoruz.
Mesela tutaacak video iyiiyettemi siz bu videoyu youtube yükleyip hemen diger bütü forumlarda video ile alakalı başlık atarak paylaşacaksınız mesela
bir araba kazası videosumu gördünnüz başlığı sey olsunrusyada trafik kazası
siz bu başlığı forumlardaki trafik bölümlerine girerek rusyada cüş dedirten feci kaza diye paylaşacaksınız başlık dikkat cekici olacak.
sonra gelsin izlenmeler diyelim böyle 1 gün boyuca izlendi videonuz artık simdi devreye 2. sahte hesabınız girecek video forumd aalt sıralara düştümü hemen mdadınıza yetişecek.
Diyelimki ana hesap üyeliğiniz ali olsun sahte hesapta veli

Veliden birmesaj yazacksın konuya [MENTION=4305]ali[/MENTION] bu videonun neresi feci diye maksat ali ile muhabbet olsun olsunki velide ona cevap versinn ve video konusu sürekli yukarılarda gezsin untumayın ne kadar cok yukarılarda gezerse o kadar cok izlenir.
şimdi gelelim videonuzu aramalarda nasıl 1. sıraya cıkaracaksınız.
Bütün bu dediklerimi yaptınız ama video hala 2.sırada cıkıyor o zaman şöyle devam edeyim mgecelerde bir kou açmıştım hd olmayan video nasıl hd yüklenir diye.

Öncelikle youtube hesabınıza kısa bir hd video yükleyin sonra video yöneticisine girerek onu kırpın ve 1 saiye olanı hesapta kalsın digerini silin.
Simdi en basa tekrar dönüyoruz videoyu aldınız video hd değil hesabınınza yükleyin sonra video editöründen videonun sonuna o 1 saniyelik hd videoyu birleştirin ve videonuz artık hd olarak gözükecek
ilk yükleyenin videosu hd olmadıgı için siziki 1.sırada cıkacak aramalarda işlemimiz bu kadar.

Verdiğim örnekler tamamen afakidir siz hangi katogori calısıyorsanız forumlardaki o katogoride paylaşım yapın hepiize bol kazançlı günler.

İmla hataalrı için tekrar özür dilerim.

Dostum verdiğin forumlar webmaster forumları yani bizim gibi adamlar yeni başlayanlar buralarda videolarını paylaşırlarsa youtubeciler hemen kopyalar ve bayrak açar direk kanalları kapanır. Benim düşüncem bu. Ve size tek tavsiyem türkçe çalışmayın ispanyolca, fransızca yada ingilizceye yönelin.

[MENTION=5563]underworld1[/MENTION] hocam illaki bu forumlar olmasıa gerek yok bir sürü forum sitesi var türkiyede ben memurlar ve frmtr ye üyeyim bu dediklerimi sürekli yapıyorum bu forumlarda.
Ayrıca spamdan daha fazla kazancı olacagı kesin.Spam yaptıgın bir videoyu zaten en az 100 kişi paylaşmış oluyor burda iseilk 5 paylaşa içinde olacaksın ve izleniimn daha fazla olur sen2. yada 3. paylaş onu spamlaya kadar yukarda alattıgım yöndetmle 1k izletmiş olacaksın.
Görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum

güzel fikir denenebilir

Hocam video bulmak kolay para kazanmak emin ol çok kolay fakat asıl sorun kanallar daha tertemizken, üzerine adsenseye bile bağlamamışken para kazanmasının kapatılması. Bu da olayları imkansız kılıyor. Şimdiye kanallarımın para kazanma özelliği nedensiz bir şekilde kapanmasaydı, emin ol ben de günlük en az 300-500 kazananların arasındaydım bu kadar ciddi söylüyorum. 4 ay yemedim içmedim okuluma stajıma gitmedim evden çıkmadım sürekli bilgisayardaydım salaklık yapıp ebooklara para verdim, vdsye para verdim ama emeğimin karşılığını hala alamadım. Benden sabırlısını bulamazsın ama nedense gece gece isyan edeceğim tuttu. O kadar farklı yöntem denedim ki gittim int cafede adsense aldım youtube bağladım bir kaç güne para kazanması kapandı. Başka hesap açtım video yükledim emin ol telifsiz videolar daha adsense a bağlamadan yine para kazanmam kapandı. Adsense açtım 1 hafta bekledim ondan sonra kanalları bağladım bir kaç gün dayandı yine para kazanma kapandı. Bir düşün 4-5 ay neredeyse işin ustası oldum ama emeğimin karşılığını hala alamadım. Benim durumumda olan çok kişi var Allah onlara da sabırlar versin. Şu an tek çıkış yolu özgün çalışmak gibi görünüyor. Bu işe kafa yoran, günlerini harcayıp emeğinin karşılığını alamayan herkese Allah binbir sabır versin inşallah bizim de bir gün yüzümüz güler. Ama şunu sakın unutmayın; Pes etmek yok!

Hocam video bulmak kolay para kazanmak emin ol çok kolay fakat asıl sorun kanallar daha tertemizken, üzerine adsenseye bile bağlamamışken para kazanmasının kapatılması. Bu da olayları imkansız kılıyor. Şimdiye kanallarımın para kazanma özelliği nedensiz bir şekilde kapanmasaydı, emin ol ben de günlük en az 300-500 kazananların arasındaydım bu kadar ciddi söylüyorum. 4 ay yemedim içmedim okuluma stajıma gitmedim evden çıkmadım sürekli bilgisayardaydım salaklık yapıp ebooklara para verdim, vdsye para verdim ama emeğimin karşılığını hala alamadım. Benden sabırlısını bulamazsın ama nedense gece gece isyan edeceğim tuttu. O kadar farklı yöntem denedim ki gittim int cafede adsense aldım youtube bağladım bir kaç güne para kazanması kapandı. Başka hesap açtım video yükledim emin ol telifsiz videolar daha adsense a bağlamadan yine para kazanmam kapandı. Adsense açtım 1 hafta bekledim ondan sonra kanalları bağladım bir kaç gün dayandı yine para kazanma kapandı. Bir düşün 4-5 ay neredeyse işin ustası oldum ama emeğimin karşılığını hala alamadım. Benim durumumda olan çok kişi var Allah onlara da sabırlar versin. Şu an tek çıkış yolu özgün çalışmak gibi görünüyor. Bu işe kafa yoran, günlerini harcayıp emeğinin karşılığını alamayan herkese Allah binbir sabır versin inşallah bizim de bir gün yüzümüz güler. Ama şunu sakın unutmayın; Pes etmek yok!

Aynen hocam pes etmek yok ben de yeni yeni kategoriler deniyorum bakalım.

Pes etmek yok kanallarım kapatıldı adsense patladı ama sürekli yenileniyorum küllerimden doguyorum bir nevi PES ETMEK YOK

bu nasıl bir şanssızlıktır mı desem yada nasıl birşeydir bu ya hayret birşey !!
umarım güzel günler seni bulur.

no pain no gain :) çalışmaya devam

PEKII neden bunlar basına geldı spam mı calıstın veya ıcerık neydi

Mantığını anlayana gerçekten muhteşem bir taktik konu için teşekkürler dostum

Aslında ne kadar basit ve akla gelmesi gereken bir yöntem değil mi? Bazen basiti görmek zor oluyor. Arkadaşımız bunu tekrar hatırlattı.

Bunu uygulayan kazanır arkadaşlar.

arşivime alıyorum emeğin için teşekkürler kardeşim [MENTION=4975]attozer[/MENTION].

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri