youtube'dan para kazanmaya nereden başlamalıyım?

• Kullanıcı ankist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

ankist

Kayıtlı Üye
merhaba,

daha önce ufak bir denemem olmuştu youtube adsense ile gelir kazanmak için. üç-dört gün boyunca ilgi gösterip 20 video ile kanalı kurup adsense aktif etmiştim ve 1 yıl sonra kendi kendine hiç ilgilenmeme rağmen 30 lira birikmişti hesapta.

şimdi ise ayda 20 günümü youtube dan para kazanmaya versem ne kadar kazanırım? ne yapmamı önerirsiniz?

tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.

herkese iyi kazançlar.

keşke 1 yıl önce bırakmasayıdın :) artık öyle eskisi gibi değil sinek avlıyoruz :(

Artık önemli olan kazanmak değil o kazandığını sorunsuz almak.

başlamasan daha iyi sinir stres olmazsın en azından

1 adsense 2 kanal çalış max. Direk kanali adsenseye baglama.

Min 10 gün beklet sonra bagla. Tavsiyem web adsense al. Spam blog yap.

Ha demeyi unuttum sakin başka adsense acma.Tek adsense çalış

Dostum skype varsa özelden gonderırmısın konuşalım ?

bu saatten sonra başlama.Web site işlerine yönel

Hiç vakit kaybetmeden özgün kanal ile başla nasıl olsa kazanmamışsın 0 dan başlamak bizlere geldiği kadar sana zor gelmez.
Spam'da yapabilirsin tabi ama stresli , ödeme işleme girmedi bütün gün girer diye 4.5 saatlik uyku ile kıvranıp duruyorum :)

1 yıl önce bu soruyu sorsan yine başlama diyen bir sürü kişi çıkardı, bence daha rizsksiz olan video turlerine yönel telifli içerik gerçekten zor uğraşırım diyorsan yada haber işinde hala para var bilinen haber sitelerinden ziyade bilinmeyen haber sitelerini videolarına yönel bazı siteler ytye kanal açmıyor video atmanada bişey demiyor onlardan 1-2 site bulursan her türlü bırakır bişeyler

Ben 1,5 yıl önce başlarken, eskiden çok iyi dendi ama yine de baya bişeyler kazandım. Ben de aynısını sana diyorum şimdi ama yine de kazanılır, sadece daha fazla zamana daha az geliyor. Biraz da şanslı içerikleri yüklemen gerekir. Yeni başlayacağın için ilk 2-3 ay çook vakit harcaman lazım, deneme yanılma vs.

youtuba duvarı çekip atsan kazanırsın ama ödeme sıkıntı önemli olan o parayı alabilmek ona da adsense izin vermiyor.

Arkadaşlar bi şey soracağım. Simdiye kadar vds vps vs vs kullanmadan tek adsense çalışıp banlanan var mi? Ama max 2 kanal kapanacak

Arkadaşlar bi şey soracağım. Simdiye kadar vds vps vs vs kullanmadan tek adsense çalışıp banlanan var mi? Ama max 2 kanal kapanacak
Benim tek kanal tek adsense kanalda 2 video vardı Kanal spamdan kapanınca adsense yonetıcı mailini değiştirdim ve filimman yontemi olarak bilinen yontemı uyguladım Sonuç içindeki 4k para ile adsense gümledi Fakat ondan once yüksek ödeme aldım adsenseden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri