Youtube'dan senede 4 Milyon Dolar Kazanıyor

EliteMaster

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Felix Kjellberg'in Youtube'daki PewDiePie kanalı 4.1 milyarlık izlenme sayısıyla 2014'te Youtube'un en çok izlenen kanalı oldu. Felix senede 4 Milyon Dolar kazanıyor.

n5yWAM.jpg

Yeni çıkan oyunları test edip videosunu yaparak Youtube'ye yükleyen Felix Kjellberg, izlenme rekorları kırarak adeta paraya para demiyor. Felix'in yıllık kazancı 4 Milyon Dolar, evet yanlış okumadınız 4 Milyon Dolar. Yani neredeyse 10 Milyon TL.

İngiltere'de yaşayan oyunsever Felix Kjellberg'in PewDiePie kanalı 4.1 milyarlık izlenme sayısıyla 2014'te Youtube'un en çok izlenen kanalı oldu

Video analiz firması OpenSlate verilerine göre kanala geçtiğimiz yıl 33 milyon kişi üye oldu. Kjellberg yeni çıkan oyunları test edip yorumlayarak özellikle de gençlerin takip ettiği bir isim haline geldi. Geçen yılın genelinde PewDiePie'ı çocuklara yönelik DC Toys Collector takip etti. DC Toys Collector'un yüklediği videolar 2014'te 3.3 milyar kez izlendi.
Bu iki kanalı dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Katy Perry'nin kanalı takip etti. Katy Perry'nin videoları 2.4 milyarlık izlenme rakamına ulaştı. Bu isimlerin dışında Shakira videoları 2 milyar, Jimmy Fallon videoları ise 1.7 milyar kez tıklanarak Youtube'un önce çıkan isimleri oldu. Youtube'la ilgili bir başka dikkat çeken veri ise popüler oyun Minecraf ile ilgili kanalların izlenme oranları oldu. Sadece Minecraft videoları yayımlayan Stampy'nin videoları 2.2 milyar, The Diamond Minecraft'ın videoları ise 1.7 milyar kez izlendi.

http://www.youtube.com/watch?v=yzo7HMHFR4c

Koskoca pewdirepie bu kadar az mı kazanıyor yıkıldım şu an.Spam yaparak bunu 10 katlıya nlar vardır.

Aylık trilyona denk geliyor hemen hemen.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben daha fazla bekliyordum

bu adamın adını bu forumda ilk ben telafuz etmiştim.
Malesef emsali oyun kanalları Türkiye'de maksimum 600 k aboneye sahip ve video başı max 150.000 izlenmeye sahipler.(atıldığı süreden yaklaşık 1 hafta sonra)

Ulan fotoğraftaki tipte abi masa 7'i yarım saat daha uzatır mısın diyen çocuk tipi.

o bence paranın gözüken kısmıdır gayri resmide ne kadar kazanıyordur bilinmez:D

bu adamın adını bu forumda ilk ben telafuz etmiştim.
Malesef emsali oyun kanalları Türkiye'de maksimum 600 k aboneye sahip ve video başı max 150.000 izlenmeye sahipler.(atıldığı süreden yaklaşık 1 hafta sonra)

Bu adamın adını forumda ilk sizin telafuz ettiğinizi nasıl öğrendiniz

Geçen seneki haberlerde senede 20m $ deniyordu.
Gelirleri her sene düşüyormu?

12 diye haberde çıktı 16 - 18 -20m diyede.
Şimdide 4m$ a mı düşmüş.
:D

Geçen seneki haberlerde senede 20m $ deniyordu.
Gelirleri her sene düşüyormu?

12 diye haberde çıktı 16 - 18 -20m diyede.
Şimdide 4m$ a mı düşmüş.
:D
Video analiz firması OpenSlate verileri gerçek kazanç miktarı bu, fakat kendine ait bir firmada logosu üstüne basılı şekilde çanta satışı, şapka satışı t-shirt satışı bunlarıda yapıyor onlardanda dolaylı şekilde hem reklamını yapıp hemde satışlarından gelir elde ediyor..

o adamın gelirini kendi bile bilmiyordur videolar çerezdir zaten esas para sponsorlarda.

başka ne denirki : "helal olsun " yapıyor kazanıyor.
ben yapsam internetimi keserler, elektriğimizi keserler , binamızı yıkarlar.

Bi okadar da Sponsorlardan kazansa oh.

bi de manitası var cutiepiemarzia mı ne köpeği var poodiepie mi ne bi kanal açmış adamın köpeği bile aylık asgari ücretli 50 işçi kadar kazanıyordur.

adaletine .... dünya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri