Youtube'dan şok bir güncelleme daha son darbe!

Bu kadar ye beni parçala beni işlerine girmeyin ya :) 2013 sonlarından itibaren her ay forumda spam bitti diyorlar ama bitmedi bitse bu kadar insanın burada ne işi var :)

spam 2016 aralıktan itibaren Türk spammarlar açısından yüzde 95 bitti, hem bu forum hemde diğer türk forumlarından yüzde 95 bu işi bıraktılar, çoğumuz hobi amaçlı foruma giriyoruz

Algoritma kafayı yemiş , engele bir şekilde çözüm bulunur.Böyle giderse Milyonluk kanalların videoları 100k'yı geçerse öpüp başlarına koysunlar.

Algoritma kafayı yemiş , engele bir şekilde çözüm bulunur.Böyle giderse Milyonluk kanalların videoları 100k'yı geçerse öpüp başlarına koysunlar.

Adsensede de sıkıntı var gibi hocam 100 izlenimi 1 sayıyor. Reklamlar düzeldi dedik ama sanırım yine herşey sil baştan.

Kesinlikle haklısın, bu durum inşallah geçicidir. Özgün işine girelim dedik kanal potansiyel 3 gün milyon izleniyor sora saatte 1 k ya düşüyor attığın izlenmiyor, spam desen reklam çıkmıyor, bence bu bi sistem hatası düzelir diye düşünüyorum yada önerilenlere artık youtube büyük kanalları sırayla sokuyor bende sizin gibi takip ediyorum milyonluk kanallar yerlerde.

Dunya engeli geçe bilen var mi son guncelemeden sonra

Dün shakira'nın bir videosunu after effectsle renderladım , yükledim youtube'a dolar yeşil yandı :D sonra sabaha karşı birtane daha denedim yine yeşil yandı :D sonrada benim beynim yandı :D . şimdi disney filmlerini deniyim , olursa yazarım mesaj . (bu arada sesi kapattım ki sesten gelmesin diye , görüntüyüde soran arkadaşlar olursa tam ekran 1080p video ama ses yok işte :D

Dün shakira'nın bir videosunu after effectsle renderladım , yükledim youtube'a dolar yeşil yandı :D sonra sabaha karşı birtane daha denedim yine yeşil yandı :D sonrada benim beynim yandı :D . şimdi disney filmlerini deniyim , olursa yazarım mesaj . (bu arada sesi kapattım ki sesten gelmesin diye , görüntüyüde soran arkadaşlar olursa tam ekran 1080p video ama ses yok işte :D

sesle sıkıntım yok :D bir pm kadar uzağındayım ;)

kolay geçilenler hertürlü geçiliyor çerçeve ile ancak zor olanlarda sıkıntı vietnamlılardan yokmu bir haber :D

Son düzenleme:
Pro arkadaşlar zaten konuya hakimdir ben nispeten daha kolay kanal yapabildiğim için bi öneri vereyim
1-Lütfen aldığınız mailleri titiz çalışan arkadaşlar dan alın (ben maillerimi kendim açıyorum)

2-içeriklerinizi çok dikkatli seçin artık kolay geçilen içeriklerde dahi engel geçmek zorlaştı ben genel olarak çok popüler olmayan basit içerikler ve complitationlar çalışıyorum olurda geçmek istediğim videolar olursa videonti ile bikaç render ayarı yapıyorum aşağıya resimleri ekledim (videontinin aktiflik durumunu bilmiyorum bu ayarımı camstasia da uğraşarakta yapabiliyorum zor oluyor ama yinede işe yarar)
3- neredeyse 2 yıldır bu ayarları hiç değiştirmedim bu ayarda geçerse ne ala geçmezse o içeriğe bakmıyorum dahi içerik mi yok :D
ayarlarım şu şekilde
arkaplan için iyi kalitede göz yormayan mümkün mertebe basit gifler
kullanıp video içinse resimdeki ayarları kullanıyorum inşallah yararlı olur
kW7AYy.jpg

N183bQ.jpg

aG8jB7.jpg

YN8M5A.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri