Youtubede Bir Anormallikmi var

• Kullanıcı laincest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Youtubede Bir Anormallikmi var ?? Yoksa flag cetesi iş başındamı bu ne her girdigim kategoride sayfa boydan boya kapanmış videolarla dolu varmı sizin de gördükleriniz bu şekilde ???

Flagged belası youtubenın yeni güncellemesi ile gelen bşi hocam.

aynı soru için bende konu açacaktım hocam benden çok yaşayacaksınız :) gerçekten son günlerde neler oluyor bu you tube 'a der oldum. bu nedir ya

Dizi kategorisini bitiriyorlar

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanallarımın profil fotolarının %80i ünlem oldu dün sabaha karşı yani 5 saat önce açtım şimdi yine ünlem olmuş anlamak güç gerçekten

youtube da her zaman anormallik var :)

YT çöp oldu ve temizlik yapıyorlar benim günde 1 kanal gidiyor ama daha oncedende bu kanallar hep gidiyordu

ya bu ne ya fıstık gibi kanallarımı çöp ediyor.Bir haftada kaç tane kanalım kapandı yeter ya.Ulan yt hem spamcılar olmasa aç kalıcan hem de spamcılara çektiriyon.Amma nazlısın gösteripte elletmiyon.

Flag cetesi quizle birlikte tarih oldu. youtup yapiyor arkadaslarin soyledigi gibi yanlis bi seyler yapiyorsan sistem seni flagliyor.

Herşeyi amerikaya bağlayan emekli amcalar gibi herşeyi flaga bağlayan tipler var. Anlayın artık youtube'un yeni politikası bu. Liste dışı videolarımıza bile topluluk geldiğine göre anlamamaktaki bu ısrar neden algılayamıyorum.

quize bağlı tüm kanallarımda profil resimleri ünleme düştü adsenseye bağlı kanallarda tık yok

arkadaşlar anlayın artık tamam f.. cılarda var ama artık youtube her önüne gelip video atana izin vermiyor artık ...
yapıyorsanda benim kurallarım dahilinde yapacaksın diyor son güncellemeden sonra.
buda demektirki bir kanala eskiden 10 dakika harcıyorsan şimdi 20 dakika harcayacaksın diyor. yani eskisi gibi kanalı bota bagla günde 50 100 kanal bas devri bitti .
bu yeni bişey değil geçen seneden beri yavaş yavaş katılaştırdı kurallarını yt.
en son adsense ve geçersiz trafik olayından sonra tamamen hayata geçirdi fikirlerini ve sonuç ortada ..
artık işi bilen profesyonel kişiler bu işten yararlanacak . en azından ben öyle düşünüyorum ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri