Youtubede Olmayan Dizi Buldum

• Kullanıcı diray67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
dolar yakmayı bırak şaha kaldırırlar videoyu aman diyim :D

eğer dolarları kesin yakarım diyorsanız, paylaşabilirim
Kardeşim ilk önce konu açmışsın tamam hayırlı uğurlu olsun, sonra kendi içeriğimi ellerimle ifşa edicem dercesine paylaşma niyeti nedir sonra ben buldum başkaları sahiplendi diyip buralarda köpüreceksiniz, ben çok gördüm bu şekilde olanları, buldunmu hayırlı uğurlu olsun biz işci arılar o dediğin videoyu yayın tarihinden bile bulabiliriz, yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim sonra dönüp ofulluyorsunuz..

Kardeşim ilk önce konu açmışsın tamam hayırlı uğurlu olsun, sonra kendi içeriğimi ellerimle ifşa edicem dercesine paylaşma niyeti nedir sonra ben buldum başkaları sahiplendi diyip buralarda köpüreceksiniz, ben çok gördüm bu şekilde olanları, buldunmu hayırlı uğurlu olsun biz işci arılar o dediğin videoyu yayın tarihinden bile bulabiliriz, yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim sonra dönüp ofulluyorsunuz..

hocam ben hiç bir zaman dediğiniz şekilde düşünmedim ve düşünmemde
çünkü ben buldum adam kaymağını yedi demem yani
ben başaramıyorsam dolar yakmayı başarabilen kazansın demekki benim biraz daha pişmem gerekli diye düşünürüm bu kadar soğukkanlıyımdır

hocam ben hiç bir zaman dediğiniz şekilde düşünmedim ve düşünmemde
çünkü ben buldum adam kaymağını yedi demem yani
ben başaramıyorsam dolar yakmayı başarabilen kazansın demekki benim biraz daha pişmem gerekli diye düşünürüm bu kadar soğukkanlıyımdır
Bu aslında soğuk kanlılık değil içeriği bulup kazanabilmek varken elinin tersiyle itip kazanamamaktır, ihtimaller değerlendirilirse ancak amacına ulaşır.

eğer dolarları kesin yakarım diyorsanız, paylaşabilirim

hiç affetmem hocam :) (Kurabiyeci'nin dediği gibi değil dolar euro bile yakarım ben ona :D )
biraz üzerinde çalışınca yapılmayacak iş değil. ama o sizin emeğiniz, araştırıp bulmuşsunuz. hazıra konmak gibi bir durum olur benim için..

ayrıca olur ya başkası da aynı diziyi bulup yükler falan sonra akıllarda ACABA sorusu gelmesin :)

yukarıda da dediğim gibi; güzel bi intro, görüntüyü boğmayacak çerçeve ve filtre ve biraz hızlandırma ile çözebilirsiniz..
6 sezonluk dizinin renderi baya uğraştırıcı olur ama, yt'de olmadığı için değeceğini düşünüyorum ..

Son düzenleme:
Youtubedw olmayan 20 tane rahat cizgi film dizi biliyorum ama hep sknti cikariyor hemde hit cizgi filmler

Bende youtube`de olmayan diziler buldum hemde dünya engeli eşleşen vs. yok 4 dizi buldum böyle 3 tanesi teliften gitti tek 1 tane kaldı onda şuan sorun yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri