Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar youtube anlytics de 65 dolar oldu quizde blance halen sıfır nasıl oluyor neden yansımıyor
Ödeme kesinleşme zamanında (ayın 15'i gibi) yansır. Hemen oraya geçmiyor hocam. Analytics bölümünden takip et kazancını.
teşekkürler hocam hemen yansımıyor galiba kanalım 25 günlük biraz hızlı kazandı
çok hızlıymıs 65 usd 25 günde kral para deli para çılgın para
Gözü çok yüksekte olmayana, öğrenciye, ihtiyacı olana, yeni başlayana vs iyi para. Allah bereket versin, daha çok versin![]()
Arkadaş belli ki yeni daha 1 ay önce foruma kaydolmuş. 65 USD çok güzel para 1 ay için. Ben günde 0,05$'a sevindiğim günleri hatırlıyorum Adsense'de.![]()
parayı buldun ya milletle alay etmekde kolay
birader sen benim mesajlarıma vs cevap vermemek için karar almıştın aylar önce ne oldu neden vazgeçtin? ek olarak parayı bulduğumdan değil sadece 65 dolar hızlı bir rakam diye kazanç paylaşımı yapan arkadaşa cevap yazdım olay budur, netice olarak kazanç paylaşımı yasak. herkes saçma sapan yorumlarını kendine saklasın.
yahu ben köstek mi oldum yanlış yol mu gösterdim? neyse senle daha öncede konuştuk sayfaya gelen herkes haklı olduğumu yazdığı halde hala yazıyordun artık tartışmak istemiyorum. iyi geceler.nerde ben niye bilmiyorum![]()
![]()
herkes ilk günlerinde ilk aylarında böyledir köstek değil destek olmak lazım sen nasıl başladın bu işe![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.