Youtubedeki ahlaksız kullanıcılar

irfancan

Kayıtlı Üye
Başlıktada belirtiim gibi erotik veya firikik fotografı atan kişilerin hesapları kapatılıyormu.
nAJEOl.png

Şu videoya bakarmısınız daha bir ayını doldurmamışken nerdeyse 3.5m kasmış.

prnografik olmadığı sürece kapatılmaz . Ayrıca kime göre ahlaktan bahsediyorsunuz , size göre açık bacak ahlak dışıysa birçok insana göre ise sadece bi tercihten ibaret .

prnografik olmadığı sürece kapatılmaz . Ayrıca kime göre ahlaktan bahsediyorsunuz , size göre açık bacak ahlak dışıysa birçok insana göre ise sadece bi tercihten ibaret .

bana göre değil hocam youtube ve internet ortamınıa yaşı büyük olanlar girmiyor sadece küçük kardeşlerimizde giriyor

herkes işine baksın ....
bunları youtube dan temizlemek için ömrün yetmez.
kapattırsan ne olacak,sen kapatana kadar 10 katı açılmış oluyor zaten.

sana göre kim ahlaksız, 3m izlenim yapan izleyici mi, yükleyen kişi mi ?
rahatsız olunduğunda zaten yaş sınırlandırılması getiriliyor

bu videoyu hesabimdan nasil engelleyebilirim ?
neredeyse baktigim cogu turk videolarinda sagda cikiyo.

Tamamda hocam kızmanızdaki amaç ne yasal yazmanız yeterli...

Kardeşim şimdi o videoda porgografik birşey yok. tabiki küçük yaşlı kişilerin izlemesi sakıncalı. ama sen konuyu açtın adamın içeriğini ifşa ettin şimdi konuyu gören saldıracak. Belkide itin biri kanalı telif yada flag atacak. eski video olsa anlarım videoyu 4 hafta önce atmış belki daha ekmeğini yiyecek ama belkide senin yüzünden yiyemeden kanalı kapanacak. işte buna kızıyoruz :cool:

sana göre kim ahlaksız, 3m izlenim yapan izleyici mi, yükleyen kişi mi ?
rahatsız olunduğunda zaten yaş sınırlandırılması getiriliyor

Hocam bence yükleyen ahlaksız küçük bi çocuğun oraya ..... ..... fikikleri veya göğüsü yazacak değil yan taraflarda öneri videolarında çıkıyor izliyolar. zaten diğer izleyen kitlede yaşı bu konulara yeten yani neyin ne olduğunu anlkayan kişiler.

---------- Spam Engelliyici 10:55 ---------- Önceki Mesaj 10:54 ----------

Kardeşim şimdi o videoda porgografik birşey yok. tabiki küçük yaşlı kişilerin izlemesi sakıncalı. ama sen konuyu açtın adamın içeriğini ifşa ettin şimdi konuyu gören saldıracak. Belkide itin biri kanalı telif yada flag atacak. eski video olsa anlarım videoyu 4 hafta önce atmış belki daha ekmeğini yiyecek ama belkide senin yüzünden yiyemeden kanalı kapanacak. işte buna kızıyoruz :cool:

Olaya bu yönünden bakmamıştım ama ne biliyim benimde küçük kardeşlerim var görmeleri sakıncalı yani nasıl kapatılırki bunlar en azından bizim pclerde görünmemesini bilen varmı ?

Hocam bence yükleyen ahlaksız küçük bi çocuğun oraya ..... ..... fikikleri veya göğüsü yazacak değil yan taraflarda öneri videolarında çıkıyor izliyolar. zaten diğer izleyen kitlede yaşı bu konulara yeten yani neyin ne olduğunu anlkayan kişiler.

Olaya bu yönünden bakmamıştım ama ne biliyim benimde küçük kardeşlerim var görmeleri sakıncalı yani nasıl kapatılırki bunlar en azından bizim pclerde görünmemesini bilen varmı ?

yapabileceğin hiçbişey yok.o bilgisayar,o televizyon , o telefon açık olduğu sürece her türlü.
al sana çizgi film:
İÇERİK İFŞASI YASAKTIR!!
bu apaçık olan...bilinçaltı msj olaylarını biliyosan gizliden verilen çok popi çizgiler de var..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok çok özür dilerim. Cinsel organlar gözükmediği sürece youtube her hangi bir sıkıntı çıkarmaz.

Not: Meme cinsel organ değildir.

Yükleyen ahlaksız diyorsunuz, acaba siz bu videoyu nasıl buldunuz ve açtınız merak ettim.)

cinsellik sanki bir ihtiyaç değilmiş gibi ahlaksız demişsin bide izleyenlere. Adam güzel göğüs görünce belki mutlu oluyor?

ayrıca sabahdan beri dikkat ediyorum bir dünya kişinin kanalları ifşa edilmiş önceden böyle değildi.

Yükleyen ahlaksız diyorsunuz, acaba siz bu videoyu nasıl buldunuz ve açtınız merak ettim.)

açıklıyım hocam nasıl bulduğumu kaynak arıyodum kendime bende okan bayulgeninin dada dandinista programına baakayım dedim programın adını yazınca direk bu çıkıyo deneye bilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 12:17 ---------- Önceki Mesaj 12:15 ----------

cinsellik sanki bir ihtiyaç değilmiş gibi ahlaksız demişsin bide izleyenlere. Adam güzel göğüs görünce belki mutlu oluyor?

ayrıca sabahdan beri dikkat ediyorum bir dünya kişinin kanalları ifşa edilmiş önceden böyle değildi.

cinsellik ihtiyaç değil demiyorum ben hocam farkındaysanız ihtiyacın varsa yaşında yetiyodur büyük ihtimal böyle şeylere gider *****grafi sitelerini açar izlersin kimse karışamaz ama her türlü yaş grubuna açık olan ve karma öneri video sunan bi siteye yani youtubeye atmanın mantıksızlığından bahsediyorum ben

Ahlak bekçileri foruma dadanmış.
:D

Yaş 17 ama tam ergenlik dönemi onuda göz ardı etmeyin.
İşte bunlar hep Ergenlik dönemi olayları.
Evdekilere atarlan, evi felan terketmeyi düşün birkaç çılgınlık yap, bu yaşlarda Ahlak bekçiliği yapmaya başlamışsın.

Şu konuları gördükçe işte Forum neden bu halde diye birbirimize sormaya gerek kalmıyor.
Konu çok saçma kapatılması lazım ama bir soru olarak değenlendirilmiş vede herkes cevap vermeye çalışıyor.

Bende cevap vereyim, Kime göre neye göre Ahlaksız?
Rihanna dediğin hatunun klipleri 400-500m izleniyor bundan daha Erotik klipler.
Sen kanal felan aç kendi işine bak, bırak böyle videolarla uğraşmayı.
Cevabım budur konudaki.

Ahlak bekçileri foruma dadanmış.

Yaş 17 ama tam ergenlik dönemi onuda göz ardı etmeyin.
İşte bunlar hep Ergenlik dönemi olayları.
Evdekilere atarlan, evi felan terketmeyi düşün birkaç çılgınlık yap, bu yaşlarda Ahlak bekçiliği yapmaya başlamışsın.

Şu konuları gördükçe işte Forum neden bu halde diye birbirimize sormaya gerek kalmıyor.
Konu çok saçma kapatılması lazım ama bir soru olarak değenlendirilmiş vede herkes cevap vermeye çalışıyor.

Bende cevap vereyim, Kime göre neye göre Ahlaksız?
Rihanna dediğin hatunun klipleri 400-500m izleniyor bundan daha Erotik klipler.
Sen kanal felan aç kendi işine bak, bırak böyle videolarla uğraşmayı.
Cevabım budur konudaki.

benim kimseye ahlak bekçiliği felan yaptığım yok herkes kendi izlediği videodan meshuldür küçük kardeşlerim var diye belki sizlerinde vardır diye bu konuyu açma gereği duydum sonuçta Arif'in Manchester'a Attığı Gol'den önerileri takip ederek Uzaylılar müslümanmı diye videolara kadar gide bilirsin bura youtube.

benim kimseye ahlak bekçiliği felan yaptığım yok herkes kendi izlediği videodan meshuldür küçük kardeşlerim var diye belki sizlerinde vardır diye bu konuyu açma gereği duydum sonuçta Arif'in Manchester'a Attığı Gol'den önerileri takip ederek Uzaylılar müslümanmı diye videolara kadar gide bilirsin bura youtube.

Olur öyle şeyler takma kafana.
Bu yaşta sinir hastası olursun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri