Youtubeden Çok Para Kazanma Dersi

• Kullanıcı freekevin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freekevin

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar Bu Konuyu Açmaktaki Amacım Youtube'den Para Kazanmak İsteyen Ama Benim Eski Halim Gibi 10-15-50-100 Gibi Rakamlarla Uğraşan Arkadaşların da Kazanmasını Sağlamak.Uzun Araştırmalarım,Denemelerim Sonucu Bulduğum Bir Yöntem Sayesinde İzlenme Sayısı Bir Anda Uçtu Örnek Bir Videomu Gösteriyorum Sizlere Bugün Sabah 9.25'te Paylaştım:
v2uyk.png

Ders Almak İsteyen Arkadaşlar
Ücret:40TL
Ders Alan Arkadaşla İlk Ödemesini Alana Kadar İlgilenilecektir.
Her Türlü Sorusuna Cevap Verilecektir.

Günde 10bin izlenmeniz olsa sadece bir videonuzda yaklaşık tl kazandığınızı düşünürsek 4videoda verdiğiniz parayı çıkardınız zaten.
Günde 10video paylaşsanız video başı 10 bin izlenmeye 10TL bıraksa en kötü ihtimalle 10*10=100TL ki youtube 70bin izlenmeye bile 150TL civarı bırakıyor 100bin izlenmeyi artık siz düşünün ben ennn minimum fiyattan bahsediyorum size ayda 10(video)*10(TL)*30(GÜN)=3000 TL.
Siz günde tabiki 10'u geçersiniz 25-30videoyu bulursunuz,paylaşamadığınız günler olur vs. ayda 3bin-4bin TL'yi bulabilirsiniz.
Ben Mantığı Veririm Geri Kalanını Zaten Siz Kendiniz Çözmüş Olacaksınız Alışkanlık Olacak.Spam Yapan Bazı Arkadaşlar Günde 100lerce paylaşıyor az kazanıyor.Siz Günde 20video paylaşın müthiş bir ek geliriniz olsun :)
Sadece Bu Videoların Bir Günde İzlenip Bırakılacağını da Düşünmeyin Hergün İzlenecek Ufak Tefek 50-100-200 artık ne kadar kişi izlerse :).
Ben Bu Konuyu Yazana Kadar Geldiği Durum :)
v2wvz.png

Forumun kapısı açık kalmış, Gelen geçen Youtuber taktik satar olmuş.
:cool:

7 bin izlenmemi ucmus sayiliyor , hay Allahim sabir ver ya...

Vay arkadaş millet ne kazanıyor yahu bizde tık yok para kazanamıyoruz hesabına yatırdım parayı bana da ders versene.
Dersimi Alayım da Edeyim Ezber.

her videonun 10bin izleneceğinin garantisini verebilir misin?
paylaştığın içerik fragman gibi her an telif getirebilecek kategori mi?

Merhaba Arkadaşlar Bu Konuyu Açmaktaki Amacım Youtube'den Para Kazanmak İsteyen Ama Benim Eski Halim Gibi 10-15-50-100 Gibi Rakamlarla Uğraşan Arkadaşların da Kazanmasını Sağlamak.Uzun Araştırmalarım,Denemelerim Sonucu Bulduğum Bir Yöntem Sayesinde İzlenme Sayısı Bir Anda Uçtu Örnek Bir Videomu Gösteriyorum Sizlere Bugün Sabah 9.25'te Paylaştım:
v2uyk.png

Ders Almak İsteyen Arkadaşlar
Ücret:40TL
Ders Alan Arkadaşla İlk Ödemesini Alana Kadar İlgilenilecektir.
Her Türlü Sorusuna Cevap Verilecektir.

Günde 10bin izlenmeniz olsa sadece bir videonuzda yaklaşık tl kazandığınızı düşünürsek 4videoda verdiğiniz parayı çıkardınız zaten.
Günde 10video paylaşsanız video başı 10 bin izlenmeye 10TL bıraksa en kötü ihtimalle 10*10=100TL ki youtube 70bin izlenmeye bile 150TL civarı bırakıyor 100bin izlenmeyi artık siz düşünün ben ennn minimum fiyattan bahsediyorum size ayda 10(video)*10(TL)*30(GÜN)=3000 TL.
Siz günde tabiki 10'u geçersiniz 25-30videoyu bulursunuz,paylaşamadığınız günler olur vs. ayda 3bin-4bin TL'yi bulabilirsiniz.
Ben Mantığı Veririm Geri Kalanını Zaten Siz Kendiniz Çözmüş Olacaksınız Alışkanlık Olacak.Spam Yapan Bazı Arkadaşlar Günde 100lerce paylaşıyor az kazanıyor.Siz Günde 20video paylaşın müthiş bir ek geliriniz olsun :)
Sadece Bu Videoların Bir Günde İzlenip Bırakılacağını da Düşünmeyin Hergün İzlenecek Ufak Tefek 50-100-200 artık ne kadar kişi izlerse :).
Ben Bu Konuyu Yazana Kadar Geldiği Durum :)
v2wvz.png
hayırlı satışlar..
fb lileri baştan kaybettin o nasıl bir skype adresidir öyle:D

Eyw. kardeş bunun gibi dersleri Muslera06 abimiz zamanında ücretsiz olarak yayınlamış zaten, sen neyin çabasındasın anlamadım. Kimden alıp kime satıyosun yani ?

kasten değildir eskiden aldığım bir adrestir birçok şey denedim olmayınca sinirlenip bunu yazmıştım :)

Bu arkadaş bu taktiği vereceğine göre aylık 20-25.000 TL kazancı olması lazım. Hemen bir hesap yapalım: Aylık 3.000 TL vaad ettiğine göre;
Hangi yıldayız : 2013
20-13 = 7
7 x 3000 TL = 21000 TL

Standart sapmaları hesapla, yuvarla : +-3.000

Hoooppp : 21.000 TL

29 yaşındayım bu kadar kazancım olsa 40 TL verene bırak anlatmayı
şurda konu açmaya bile üşenirim :)

Hocam kusura bakmayın ama günde 100 TL kazanacağımızın garantisini veremezsinizki. Zaten günde 100 TL kazansanız niye milletin ağız kokusunu çekesiniz? Ben pek inanmadım açıkcası.

Sent from my iPad using Tapatalk

Kişinin mesaj sayısına ve tanınabilirliğine dikkat ederek satın almanızı öneririm bu arada 3 ticaret tarzı birşey vardı en az 3 ticaret olunca alım satım yapılıyodu sanırım forumda buda geçerli mi acaba ? hocam bide madem her videodan 10 tl düşecek günde 10 video sen yap ayda 3000 tl olsun hatta bırak işi gücü saat başı 2 video yapsan günde 8 saat uyusan geri kalan 16 saatte 32 video yaparsın aylık 10000 tl maaş millete boş vaatler vermeyin söyleceklerini söyleyeyim ben hemen liveleak gibi bi sitenin videolarını yükleyip indexletiyosun ve facebook fake hesapla felan mı paylasıyosun ? daha ötesine geçeceğini düşünmüyorum ama alacak arkadaşlar yinede kendileri bilir tabiki sizin satışınıza bişe diyemem..

Hocam kusura bakmayın ama günde 100 TL kazanacağımızın garantisini veremezsinizki. Zaten günde 100 TL kazansanız niye milletin ağız kokusunu çekesiniz? Ben pek inanmadım açıkcası.

Sent from my iPad using Tapatalk
Hocam bana verdiğiniz paraya size geri kat kat fazla döndüreceğim garanti.

Bu arkadaş bu taktiği vereceğine göre aylık 20-25.000 TL kazancı olması lazım. Hemen bir hesap yapalım: Aylık 3.000 TL vaad ettiğine göre;
Hangi yıldayız : 2013
20-13 = 7
7 x 3000 TL = 21000 TL

Standart sapmaları hesapla, yuvarla : +-3.000

Hoooppp : 21.000 TL

29 yaşındayım bu kadar kazancım olsa 40 TL verene bırak anlatmayı
şurda konu açmaya bile üşenirim :)

Ben O kadar video paylaşmıyorum yazılımcı olduğum için elimde olan işlerimle uğraşıyorum.İsteyen arkadaşlara belirli bir ücret karşılığı gösterebilirim diye bu konuyu açtım.

mesaj sayın yaşın kadar olmamış kardeş :) ben güvenilir bulmadım kusura bakma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri