Youtubeden Çok Para Kazanma Dersi

• Kullanıcı freekevin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işler öyle hesap makınasıyla yürüseydi amerikaya ikiz kuleleri dikerdim hesap makınasına takılı kalmayın

mantık hatası madem 1 videon 10000 izlenme garanti niye gelip burda satıyon at o taktikle istediğin kadar video burda satcağın taktiğin fazlasını kazan nie millete alay konusu oluyon taktiğinin işe yarayp yaramadığı ile belli değil zaten

Ben kimseye zorla al demiyorum isteyen alır istemeyen almaz kendi elinde olan birşey.
Nedense çoğu kişi yaşı büyük diye kendinin adam olduğunu zannediyor herkeste bir çok bilmişlik :)

Sen o taktiği şuan burada yaz, herkes uygulasın.Erkek sözü eğer söylediğin izlenim gelirse ben atıcam sana 40 TL.

Bu arkadaş bu taktiği vereceğine göre aylık 20-25.000 TL kazancı olması lazım. Hemen bir hesap yapalım: Aylık 3.000 TL vaad ettiğine göre;
Hangi yıldayız : 2013
20-13 = 7
7 x 3000 TL = 21000 TL

Standart sapmaları hesapla, yuvarla : +-3.000

Hoooppp : 21.000 TL

29 yaşındayım bu kadar kazancım olsa 40 TL verene bırak anlatmayı
şurda konu açmaya bile üşenirim :)

:) Aynen

Sen o taktiği şuan burada yaz, herkes uygulasın.Erkek sözü eğer söylediğin izlenim gelirse ben atıcam sana 40 TL.

Özel bir ihtiyacım olduğu için hemde izlenmesi az olan arkadaşlar için paylaştım bu konuyu bu kadar büyütmenin bir gereği yoktu.
Dersi alan arkadaş ta asla zararlı çıkmayacaktı bana verdiğinden fazlasını mutlaka kazandıracaktım kendisine.
Kendin neden yapmıyorsun diyen arkadaşlar var zaten öğrenciyim akşam geliyorum okuldan birde yapmam gereken elimde olan işler var zaten.Bunlardan youtube'a vakit ayıramıyorum sürekli.

Ben kimseye zorla al demiyorum isteyen alır istemeyen almaz kendi elinde olan birşey.
Nedense çoğu kişi yaşı büyük diye kendinin adam olduğunu zannediyor herkeste bir çok bilmişlik :)

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...sil-basardim-neler-yaptim-guzel-bilgiler.html

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...dallarda-acilmali-yol-gosterici-bilgiler.html

Ukalalık yapıyoruz dimi biz bu konuları açarak, ukalalık yapıyoruz dimi biz hiçbir para almadan, ukalalık yapıyoruz dimi biz yardım ediyoruz diye. Az laflarını toparla düşün yaz, insanları durduk yere sinirlendirip hafta sonu keyiflerini kaçırma güzel kardeşim.

Özel bir ihtiyacım olduğu için hemde izlenmesi az olan arkadaşlar için paylaştım bu konuyu bu kadar büyütmenin bir gereği yoktu.
Dersi alan arkadaş ta asla zararlı çıkmayacaktı bana verdiğinden fazlasını mutlaka kazandıracaktım kendisine.
Kendin neden yapmıyorsun diyen arkadaşlar var zaten öğrenciyim akşam geliyorum okuldan birde yapmam gereken elimde olan işler var zaten.Bunlardan youtube'a vakit ayıramıyorum sürekli.

Şu konu ve dakika itibariyle birinin çıkıp senden iş alacağını gerçekten düşünüyor musun güzel kardeşim ? Bari itibarın yerinde kalsın istiyorsan, senin yerinde olsam ne biliyorsam şuan yazardım.Bu tür forumlar itibar kaybetmeye gelmez.Aynı sofradan yiyoruz.

Sen bu taktikle YT'ye günde 1 saat ayır.
Geri kalan zamanda derslerini yap.
Ayda 3.000Tl garanti paranı al.

Burda taktik satarak inanki daha çok vakit ve NAKİT kaybı yaşarsın bu kazanacağın paradan.
:cool:

gunde 1 videoda 10 bini bulmak cok zor arkadaslar diyim

kazanamayanlar sabretsin.bende de tık yoktu 1video patlayıp 2günde 30bin izlenimle koparttı.

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...sil-basardim-neler-yaptim-guzel-bilgiler.html

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...dallarda-acilmali-yol-gosterici-bilgiler.html

Ukalalık yapıyoruz dimi biz bu konuları açarak, ukalalık yapıyoruz dimi biz hiçbir para almadan, ukalalık yapıyoruz dimi biz yardım ediyoruz diye. Az laflarını toparla düşün yaz, insanları durduk yere sinirlendirip hafta sonu keyiflerini kaçırma güzel kardeşim.

ben burda gelmişim konu açıyorum gelen geçen herkes kötülüyor konuyu dengesiz dengesiz yorumlar benim kimseyle bir derdim yok beni sinirlendiren herkesin kendini birşey zannedip küçümsemesi alan alır almayan almaz kardeşim.

Anlamadığım madem bu kadar kazanıyorsunuz niye ebook satıyorsunuz niye eğitim veriyorsunuz kendiniz kazanın mantıklı değilmi?Her önüne gelen ebook yazıp youtube uzmanı kesilirse işimiz var.

Saygılar...

İnsanlar Bu tür bilgileri sizden parayla alacaksa sitedeki diğer bilgiler ne işe yarıyor.
Bence Sitedeki bilgiler bir insanın kazanmasına yeterli olacak kadar fazla..

Arkadaslar. Daha fazla arkadasa yuklenmeyelim.yeterince rencde oldu zaten. Eminim oda bu olayin sacma oldugunu yakinda anlar.

ben burda gelmişim konu açıyorum gelen geçen herkes kötülüyor konuyu dengesiz dengesiz yorumlar benim kimseyle bir derdim yok beni sinirlendiren herkesin kendini birşey zannedip küçümsemesi alan alır almayan almaz kardeşim.

Kardeşim buraya konu açıyorsan iyi veya kötü tüm eleştirilere açık olman gerekir, ha ben eleştiri almak istemiyorum diyorsan git sahibindene ilan aç bırak telefonunu almak isteyen arar seni. :rolleyes:

Anlamadığım madem bu kadar kazanıyorsunuz niye ebook satıyorsunuz niye eğitim veriyorsunuz kendiniz kazanın mantıklı değilmi?Her önüne gelen ebook yazıp youtube uzmanı kesilirse işimiz var.

Saygılar...

ebook falan değil hocam ben mantığını anlatıyorum,gösteriyorum,yararlanacağı kaynakları söylüyorum sorularına her gün cevap veriyorum.

---------- Mesaj saat 23:35:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:37 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim buraya konu açıyorsan iyi veya kötü tüm eleştirilere açık olman gerekir, ha ben eleştiri almak istemiyorum diyorsan git sahibindene ilan aç bırak telefonunu almak isteyen arar seni. :rolleyes:

eleştirilere açığım ama insanlar abartınca bir süreden sonra dayanılmaz oluyor.

Ben 10k izlenime 70TL alıyorum.Demekki 10 video yükleyip 100k gösterime 700TL mi alacağım ? :)

ebook falan değil hocam ben mantığını anlatıyorum,gösteriyorum,yararlanacağı kaynakları söylüyorum sorularına her gün cevap veriyorum.

---------- Mesaj saat 23:35:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:37 civarında gönderildi. ----------

eleştirilere açığım ama insanlar abartınca bir süreden sonra dayanılmaz oluyor.

Dostum yanlış anlama bu forumda ben de yeniyim. Her tarafta bilgi almaya çalışıyorum, bunun yaş ile hiç bir alakası yok. 15 yaşında birisi gelir benden tecrübelidir, Onun yaptığı bir paylaşım benim için kritik bir öneme sahip olur kendisine minnettar kalırım.
Ama bu tür hizmetlerin nakde dönmesi için kendini biraz ispatlaman gerekiyor. Bak burada bu işin ilahı olmuş kişiler ücretsiz paylaşımlar yapıyor, insanlara yardımcı oluyor. Bu adamlar e-book çıkarsa yada senin gibi bir hizmet satmaya kalkışsa emin ol onlarca hatta yüzlerce kişi ücretini verir hizmeti almak ister. Çünkü kişi bilgisi ve tecrübesini kanıtlamıştır. Sen kendini kanıtlamadan biraz aceleci bir konu açmışsın. Tabiki de isteyen satın alır isteyen almaz, serbest ekonomi piyasası ancak yazılmayan bazı kurallar vardır işte onu hayatta iyi öğrenmelisin. Yanlış marketing kişiyi fizandan döndürür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri