Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu arkadaş bu taktiği vereceğine göre aylık 20-25.000 TL kazancı olması lazım. Hemen bir hesap yapalım: Aylık 3.000 TL vaad ettiğine göre;
Hangi yıldayız : 2013
20-13 = 7
7 x 3000 TL = 21000 TL
Standart sapmaları hesapla, yuvarla : +-3.000
Hoooppp : 21.000 TL
29 yaşındayım bu kadar kazancım olsa 40 TL verene bırak anlatmayı
şurda konu açmaya bile üşenirim![]()
Sen o taktiği şuan burada yaz, herkes uygulasın.Erkek sözü eğer söylediğin izlenim gelirse ben atıcam sana 40 TL.
Ben kimseye zorla al demiyorum isteyen alır istemeyen almaz kendi elinde olan birşey.
Nedense çoğu kişi yaşı büyük diye kendinin adam olduğunu zannediyor herkeste bir çok bilmişlik![]()
Özel bir ihtiyacım olduğu için hemde izlenmesi az olan arkadaşlar için paylaştım bu konuyu bu kadar büyütmenin bir gereği yoktu.
Dersi alan arkadaş ta asla zararlı çıkmayacaktı bana verdiğinden fazlasını mutlaka kazandıracaktım kendisine.
Kendin neden yapmıyorsun diyen arkadaşlar var zaten öğrenciyim akşam geliyorum okuldan birde yapmam gereken elimde olan işler var zaten.Bunlardan youtube'a vakit ayıramıyorum sürekli.
Özel bir ihtiyacım olduğu için hemde izlenmesi az olan arkadaşlar için paylaştım bu konuyu bu kadar büyütmenin bir gereği yoktu.
Dersi alan arkadaş ta asla zararlı çıkmayacaktı bana verdiğinden fazlasını mutlaka kazandıracaktım kendisine.
Kendin neden yapmıyorsun diyen arkadaşlar var zaten öğrenciyim akşam geliyorum okuldan birde yapmam gereken elimde olan işler var zaten.Bunlardan youtube'a vakit ayıramıyorum sürekli.
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...sil-basardim-neler-yaptim-guzel-bilgiler.html
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...dallarda-acilmali-yol-gosterici-bilgiler.html
Ukalalık yapıyoruz dimi biz bu konuları açarak, ukalalık yapıyoruz dimi biz hiçbir para almadan, ukalalık yapıyoruz dimi biz yardım ediyoruz diye. Az laflarını toparla düşün yaz, insanları durduk yere sinirlendirip hafta sonu keyiflerini kaçırma güzel kardeşim.
ben burda gelmişim konu açıyorum gelen geçen herkes kötülüyor konuyu dengesiz dengesiz yorumlar benim kimseyle bir derdim yok beni sinirlendiren herkesin kendini birşey zannedip küçümsemesi alan alır almayan almaz kardeşim.
Anlamadığım madem bu kadar kazanıyorsunuz niye ebook satıyorsunuz niye eğitim veriyorsunuz kendiniz kazanın mantıklı değilmi?Her önüne gelen ebook yazıp youtube uzmanı kesilirse işimiz var.
Saygılar...
Kardeşim buraya konu açıyorsan iyi veya kötü tüm eleştirilere açık olman gerekir, ha ben eleştiri almak istemiyorum diyorsan git sahibindene ilan aç bırak telefonunu almak isteyen arar seni.![]()
ebook falan değil hocam ben mantığını anlatıyorum,gösteriyorum,yararlanacağı kaynakları söylüyorum sorularına her gün cevap veriyorum.
ebook falan değil hocam ben mantığını anlatıyorum,gösteriyorum,yararlanacağı kaynakları söylüyorum sorularına her gün cevap veriyorum.
---------- Mesaj saat 23:35:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:37 civarında gönderildi. ----------
eleştirilere açığım ama insanlar abartınca bir süreden sonra dayanılmaz oluyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.