youtube'den geçinen kaç kişi var?

Bir de maddi imkansızlıklar insanı daha fazla strese sokuyor,hani derler ya para huzur getirmezmiş yalan efendim yalan!vallahi yalan,tamam herşey demek değildir ama onsuz da bir şey olmuyor.Tatil zamanı olduğundan ben de bu sabah 7 de yattım ama zevkle çalışıyorum.

türkiye de parayla saadet olur hem de bal gibi.. bakın efenim sorunların yüzde 90 ı para ile ilgili şöyle bir çevresine baksın sorun yaşayanlar sorunlari ne ile ilgiymiş..

Bazı arkadaşalrın yorumlarıda fena haa neymiş 24 saat bilgisayar basında oturuyormusuz da a sosyalmişizde felan felan yav kardeşim sen işi yapamıyorsun diye herkes senin gibi olacak degil ya
ben kendimden örnek vereyim belli bir calısma planım vardır ondan hiç şaşmam
sadece ayın ilk 10 günü kanal acarım ve kanallarım ile ilgilenirim diger günleri kanallarıma bile girmem ordan gelen parayı yemek için dısarlarda takılırım gezerim tozarım sadece telefondan adsens e girer bakarım kaç para olmus diye ister günlük 50 olsun ister 500 olsun ayın 10undan sonra hiç bir zaman kanala yükleme yapmam.

he hocam he

Ben geçiniyorum epey ama parayı biriktiriyorum.reel ve gelecek vaat eden bir işe harcayacağım.bu iş web sektörüde olabilir.

iPad'dan gönderildi .

Ben geçiniyorum epey ama parayı biriktiriyorum.reel ve gelecek vaat eden bir işe harcayacağım.bu iş web sektörüde olabilir.

iPad'dan gönderildi .

Ya istanbulda ev arsa bişey alıcan ilerde satmalık yada web sektöründe bişeyler yapıcan yapılacak en iyi 2 yatırım bence bu.

dayı bizim kazancımız nedir ki ? mNote ve serkan reisler 500k nın altını görmüyor. 10k nedir :D

Yok be yav :p o kadarda değildir googlemı batırıyorlar :D.Serkan üstadı biliyorum bir kaç ay önce foto atmıştı sanırım adsense 143k almıştı :)

Ya istanbulda ev arsa bişey alıcan ilerde satmalık yada web sektöründe bişeyler yapıcan yapılacak en iyi 2 yatırım bence bu.

O dediğin iş şimdi olmaz.işini kurarsın paranı kazanırsın sonra arsa ev alırsın.elimdeki fırsatı (parayı) tarlaya gömüp beş parasız gezmenin manası yok.önce iş.

iPad'dan gönderildi .

O dediğin iş şimdi olmaz.işini kurarsın paranı kazanırsın sonra arsa ev alırsın.elimdeki fırsatı (parayı) tarlaya gömüp beş parasız gezmenin manası yok.önce iş.

iPad'dan gönderildi .

Her yıl fiyatlar yüzde 100 artarken neden yatırmıyım yatıran parayı buldu neyse.

Konu gövde gösterisine donusmeye başlamış. Farkında olmadan bazı insanların geleceği ile oynuyorsunuz dostlar...Özellikle genç kesim dikkat edin para değil sureklilige odaklanın .Bu arada kenara atabildiginiz kadar atın. .yatırım yapan arkadaslara tebrikler.

mobil mesaj

Nerden bu kanıya vardınız ki?ytde ciddi anlamda bu paraların kazanılamayacağını falan mı sanıyorsunuz ?bu işi bilmeyen pek çok kişi inanamaz bu paralara ama siz bari yapmayın.Öz be öz yeğenim olan [MENTION=10898]think[/MENTION] bir seneden beri burdan gelen parayla evirip çeviriyor hayatını hem de standartları oldukça yüksek bir şekilde.

Sayesinde başladığım bu işten 4 ödeme aldım ,bunlarla 20k civarı borç ödedim cebimde çay param var haziran kazançlarını da alırsam yanıma kar kalacak haaa bir de 3k ya aldığım pcim bu işin hatırası olacak hayatım boyunca.

Kısaca youtube candır can...öyle böyle değil.

Aynen dayı :) Beyler şu zamanların değerini iyi bilin. Tam 1 sene oldu bu işe başlayalı ALLAH'a Şükür çok güzel kazanıyorum.Birde özgüne geçebilirsem benim için çok ama çok güzel olacak.

valla çok zor stresli iş normal memurluktan yada mühendislik yada doktorlardan çok kazananlar var ama stresli iş vallla garantisi yok.

aklınıza gelebilecek her ödeme yt den tek geçim kaynağım işim bu benim :D : D: D

adam lafı koymuş dağılın beyler :D

yok cidden birakacam bu isi
olmayan icerik buluyorum onlari yüklüyorum yine flaglayip öne gecme derdindeler
resmen biktim artik
dün gercedek birisine cok kizdim telif attim premium kanaldan
sonra üzüldüm para kazanmasi filan gider partnerdir filan diye geri cektim telifi belki o arkadasin haberi bile yok

Youtube bana göre bambaşka bir dünya, bilgisayar başında oturduğunuzda eşinize çay verirmisin demek, kızınızın ; baba bu videoyu senmi yaptın demesi, oğlumun; baba hep iş yapıyorsun birazda bilgisayarda ben oturayım demesi... Benim için ayrı bir zevk veriyor. Ailemden aldığım destekle özel sektörde yönetici olarak çalışan biri olarak severek yaptığımı söyleyebilirim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar mevcut bi işiniz var sa onu youtube için sakın bırrakmayın derim.. bugun var yarın yok youtube ve sürekli zorlaşıyor düşünsenize 1 senede ne çok engeller cıktı... en iyisi kendi işini yapcan ve youtube da ek gelir olar boş zamanın da kullanıcan. 2 si birarada olacak... yoksa sadece youtube iş edinmek risk bence... çok kazanacam die youtube dan . sağlığımı zamanımı okadar öldürmem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri