Youtubeden Mail Geldi

• Kullanıcı zQrrQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zQrrQ

Kayıtlı Üye
Sayın x,
Videonuzun tüm öğelerine dair ticari kullanım haklarınızı doğrulayamadık.

İçeriğinizin tüm öğelerini ticari olarak kullanmak için yetkili olduğunuzu doğrularsanız videolarınızı daha ayrıntılı incelemeyi göz önünde bulunabiliriz. Bunlar, tüm videoları, resimleri, müzikleri, video oyunu görüntülerini ve diğer işitsel ya da görsel öğeleri içermektedir. Daha fazla bilgi edinin

YouTube'un, bir videonun para kazanma özelliğinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceği konusunda son kararı alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları için para kazanma özelliğini devre dışı bırakabileceğini lütfen unutmayın. Tüm videolar Hizmet Şartları'mız ve Topluluk Yönergeleri'mizin kapsamındadır ve bu standartlara uymazlarsa siteden kaldırılabilir.

Lütfen aşağıda istenen ek bilgileri gönderin:

•"xxxxxx"

Video performansı gibi çeşitli faktörlerin inceleme süresini etkileyebileceğini unutmayın. Her gönderimi işleme alamayabiliriz ancak bu faktörleri sürekli olarak izleyip önceliği uygun bir şekilde belirliyoruz.

Teşekkür ederiz,

YouTube Ekibi

bune demek oluyor ?

Videon unleme donusmus. Seninse haklarini dogrula diyor. Senin degilse para kazanmasini kapat, yoksa kanalinin kapanmasina sebep olabilir.

topluluk dan önce mail geldiğini söyledi bir kaç arkadaş forumda nası bir mail geliyor ? örnek verirmisin her mailde havaya zıplıyorum

topluluk dan önce mail geldiğini söyledi bir kaç arkadaş forumda nası bir mail geliyor ? örnek verirmisin her mailde havaya zıplıyorum

Topluluktan once mail gelmez, topluluk ihtarini yediginde mail gelir. Yani onleyemezsin. Mail icerigindede yazar zaten topluluk kurallarimizi ihlal ettiginizden dolayi,vs diye.

YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:

• fFQKetzVcGEMythbusters WEB DL 2 0 Season 13 Episode 2
Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.
YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfenyardım merkezini ziyaret edin.
Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.
Saygılarımızla,

YouTube Ekibi
2 dk önce bana geldi biri flag atıp kapattırmış...yükleme bile yapmıyordum ocak dan beri...söz konusu video da nasıl kanalıma gelmiş anlamadım:D kanal yabancı tv üzerine,söz konusu videonun alakası yok :D
hemen google + dan ürünü sildik .bir şey olmaz herhalde...

2 dk önce bana geldi biri flag atıp kapattırmış...yükleme bile yapmıyordum ocak dan beri...söz konusu video da nasıl kanalıma gelmiş anlamadım:D kanal yabancı tv üzerine,söz konusu videonun alakası yok :D
hemen google + dan ürünü sildik .bir şey olmaz herhalde...

hocam hesaba giremediğim ama hala açık olan kanallarım var,flag kısmından hangisini atıp kanalı kapattırabilirim?

Ünlemli videolar yüzünden bütün kanallarımın para kazanması gitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri