Youtubeden Para Kazanmayı Nerden Duydunuz?

2012'de bir sitede duymuştum 1.000.000 izlenmeye 1.000 euro kazanıyorsunuz yazmışlardı.Öyle birkaç denemem oldu ama başaramadım daha sonra öğrendim.Forum sayesinde de birçok konuda bilgim oldu bu forum olmasa en basitinden adsense verilerindeki biraz geçikmede bile kalp krizi geçirebilirdim Allahtan forum varda sorunun genel olup olmadığına bakabiliyoruz

sevdiğim videoları paylaştığım bir kanalım vardı ve o kanalımda 1-2 tane video patlamıştı ama o zamanlar bilmiyordum para kazanıldığını o aralar r10da birisi vardı ondan görmüştüm konusunu daha sonra Serkan abi sayesinde daha yüksek yerlere geldim.

2013'de yine açlıkdan internetten para kazanmanın her türlüsünü denerken r10'da lazuttinin konusunu gördüm. Buralardaysa ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :)

8 haziran 2013 gecesi Google'a ''internetten para kazanma'' yazdım. Birkaç site gezdikten sonra Serkan abinin 2 saatlik videosuna denk geldim. Gece 4'te başladım izlemeye :) ...

geçen yıl youtube un ülkemizde kapatıldığı sıralar facebookta boş boş gezinirken bi tane rap sayfası rapçilerin ytden az bi gelirleri var ytyi kapatınca o da gitti gibisinden bi durum paylaşmıştı ve ben de şimşeklr çaktı oha ytden para mı kazanılıyomuş dedim ve hoop bi baktım serkan abinin videolarını izleyip yazdığı konulara bakıyorum

Serkan abi sayesinde ilk başlarda kazanamıyordum ama okuyup bu işin temelini öğrendikten sonra koydum kafayı neler yapabilirim dedim ve başarıya ulaştım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri