Youtubeden Para Kazanmayı Nerden Duydunuz?

1 milyona ulaşan videomdan nasıl para kazanırım diye araştırdım yabancı sitelere girdim translate ile çevire çevire öğrendim sene 2012 eylül...

Daha Önce ytpara sitesine girdim ancak kolpadır diye hiç bakmadım biraz araştırdım.Az bi bilgim vardı.Arkadasın dükkanda otururken bi eleman geldi pc de sıkıntı varmıs. Şu bu derken konu konuyu actı . Eleman bizden kücüktü ben internetten para kazanıyorum falan nasıl soyle youtubedan deyince ben meraklandım göster felan dedim. Eleman hesabı gösterdi falan. Nasıl video atıyosun dedim botla dedi. dedim bizede ver bu bottan yada alalım bizde atalım dedim.Yok abi biz bu botu 50Bin TL ye yaptırdık dedi. Yazılımcı arkadaşım var falan 3 kisiyiz baska kimseye veremeyiz dedi.Ben pek inanmadım tabi.Açtım google ı verdim arama motoruna ayarı youtubedan para kazanma falan derken buldum tekrar burayı :D Sonra botun ne oldugunu ögrendim sonra bütcesini Sonra eleman saydırdım bizi kekliyo velete bak dedim. Deyiş o deyiş patladı gitti...

Bi Abimiz Vardı Adsense Hesabı vardı gel sana para kazanmayı öğreteyim dedi öle peşine takıldım kazık yedim ondan ama o sayede ytyi öğrendim :D

2012 ya da 2013'de, takıldığım bir forumda birisi eski tarihli açılmış youtube kanalı aldığını yazmıştı 20 tl den. Bende de var 1 tane öyle neden istiyor neden istiyor diye aradım önce r10'u buldum. Daha sonra burası açıldı geldim kaydoldum :)

Youtubeden kazanılıcağını biliyor ve duymuştum nerden nasıl başlarız diye uzun süre yarım yamalak ara vere vere dolaşırken arastırma yaparken nette en son ciddi bir aramaya girmiştim tabi sağolsun o ara teyzem [MENTION=13633]nazarcam[/MENTION] şans eseri r10da sanırım serkan abinin 1.5 saatlik bir vidosuna denk gelmiş bana söyledi baktım sıklıa sıkıla ara vere vere o1.5 saatlik videoyu izleyerek :D deneyerek girdik sağolsun teyzem giriş sürecimi hızlandırmış oldu
Serkan abi sayesinde giriş yaptık Kapıyı araladığı için ondan da süreci çabuklaştırdığı için teyzemden de Allah razı olsun :)

Aklıma geldi araştırdım, varmış. Sonra oradan oraya derken buraya geldik.

Geçiyodum uğradım.Biakç deneme yaptım tadı güzel gelince bırakamadım :cool:

Google - İnternetten para kazanma - Enter

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri