Youtubeden Sıkılanlar / Alternatif Yöntemler Arayanlar

Bilgiler için teşekkürler.

Halihazırda bu işi yapan örnek bir site paylaşma şansınız var mı? Daha iyi anlaşılması için bakalım nedir ?

yani bu şu şekilde mi çalışıyor, Amazon ürünlerini siteye koy kullanıcıyı sitene çek,sitende ilgili ürüne tıklasın,amazona yönlensin,kullanıcı ilgili ürünü satın alsın sana da komisyon gelsin. Sistem bu şekilde mi işliyor yoksa ben yanlış mı anlıyorum :S
Sistem mantıken dediğiniz gibi isliyor. Fakat bu fikri düşünen çok insan olduğu için sonuç pek parlak olmuyor.
Mesela ben kendimden örnek vereyim
Mycommerce sitesinde binlerce urun var
Ben buradaki ürünleri blog ve forum yada benzeri yollarla paylaşıyorum.tanitimini yaptığım 200 urun var ve bunların talep gören 9-10 ürünü var.bunlar popüler olanlar ve hızlı gidenler.
Ben sadece bu 9-10 ürüne Facebook ve AdWordsde reklam yaparak kazancimi 3e katılıyorum.hemde satılıp satilmiyacagini bilmediğim bir urun için reklam yapmamış oluyorum.
İki sistemi birlestirirseniz güzel paralar kazanabiliyoruz
Birde ben yazılım ebook hosting vs bu tarz ürünlere ağırlık veriyorum.komisyonlari yüksek oluyor. Reel ürünlerde komisyonlar çok dusuk oluyor. Pek bisey kazandırmıyor.

o pazarda satılabilecek adamakkılı bir urun olsaydı oraya koymazlardı %50 ortaklıkla.

Dostum harikasın yaa

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 02:20 ---------- Önceki Mesaj 02:16 ----------

Gerçekten üzerinde çalışılırsa para kazandıracak yöntemler arkadaşlar mesksem hocamda gerçekten çok iyi niyetli bir arkadaş daha önce bu konuyla ilgili çok sorumu cevapladı, paylaşımcı ve iyi niyetli bir insan buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu amazon direk urun linki verince hesabi kapatmis benim yasak galiba direk link vermek

Bu videoyu araştırma yaparken buldum, wordpress tabanlı sitesine amazon üzerinden ürün ekliyor,yardımcı olur belki .

https://www.youtube.com/watch?v=52VBLoghF68

---------- Spam Engelliyici 02:37 ---------- Önceki Mesaj 02:31 ----------

Sistem mantıken dediğiniz gibi isliyor. Fakat bu fikri düşünen çok insan olduğu için sonuç pek parlak olmuyor.
Mesela ben kendimden örnek vereyim
Mycommerce sitesinde binlerce urun var
Ben buradaki ürünleri blog ve forum yada benzeri yollarla paylaşıyorum.tanitimini yaptığım 200 urun var ve bunların talep gören 9-10 ürünü var.bunlar popüler olanlar ve hızlı gidenler.
Ben sadece bu 9-10 ürüne Facebook ve AdWordsde reklam yaparak kazancimi 3e katılıyorum.hemde satılıp satilmiyacagini bilmediğim bir urun için reklam yapmamış oluyorum.
İki sistemi birlestirirseniz güzel paralar kazanabiliyoruz
Birde ben yazılım ebook hosting vs bu tarz ürünlere ağırlık veriyorum.komisyonlari yüksek oluyor. Reel ürünlerde komisyonlar çok dusuk oluyor. Pek bisey kazandırmıyor.

O halde popüler ürünleri bulup sağlam bir şekilde yönlendirme yapmak, örnek: yaz aylarında tatil planlaması yapanlar için otel önerileri ( affiliate dahilinde ) Adwords görüntülü reklam yapıp güzel yönlendirmeler olabilir. Tekrardan teşekkür ederiz.

[MENTION=10895]mekskem[/MENTION] hocam clickbank için analiz siteleri var malüm A Professional ClickBank Marketplace | CBGraph gibi bu tarz sitelerle analiz edilerek sağlam ürün bulunabilirmi, birde her ürünün reklamı şuanda adworsle verilebiliniyor mu?, clicbanktaki tüm ürünlerin

hocam yıllardır uğraşıpda şu clickbanktan para yiyemeyen bi ben varım :D
site genelde ebook ağırlıklı olduğu için ürünü tanımak ve analiz yapmak gerçekten zor. özellikle bu işlerde ingilizcesi iyi olanlar hep bir adım önde oluyor.

cb linkleri blogspot üzerinden url yönlendirmesi yapılarak veriliyor. ben genelde subdomain kullanıyorum.daha kolayıma geliyor.

inş oruç kafaya fırsat bulursum dilimizin döndüğünce bi video çekmeyi düşünüyorum. adım adım adwordsde dahil hem beraber kar zarar maliyetide hesaplarız ve kafalardaki soru işaretleri bir nebze cvp bulur

hocam yıllardır uğraşıpda şu clickbanktan para yiyemeyen bi ben varım :D
site genelde ebook ağırlıklı olduğu için ürünü tanımak ve analiz yapmak gerçekten zor. özellikle bu işlerde ingilizcesi iyi olanlar hep bir adım önde oluyor.

cb linkleri blogspot üzerinden url yönlendirmesi yapılarak veriliyor. ben genelde subdomain kullanıyorum.daha kolayıma geliyor.

inş oruç kafaya fırsat bulursum dilimizin döndüğünce bi video çekmeyi düşünüyorum. adım adım adwordsde dahil hem beraber kar zarar maliyetide hesaplarız ve kafalardaki soru işaretleri bir nebze cvp bulur

Bildiğiniz veya önerebileceğiniz tüm affiliate ağlarını yazarmısınız site isimlerini

hocam bildiğim çokda önerebileceğim cj, regnow, shareasale, avangate, jvzoo bunlar aktif olarak kullandıklarım

bu sitelerde üyelik alımı açıkmı, isteyen herkes üye olabilir mi,

ben bir ara 5 6 ay boyunca peerfly'e üye olmaya çalıştım, bir türlü kabul edilmedim, sanıyorum yt dan sağlam para kaldırıp peerfly satın alacam öyle sisteme üye olabilicem :);):D

Affiliate'e son 1 yıldır hep tam teçhizat girmek istiyorum ama hiç o kadar vaktim olmuyor. YT'den bile fazla vakit alabilecek ama çok uzun ömürlü kazançlar sağlayabilecek bir alan gibi.

hocam bu ileri bir basamak. hayatinda hic websitesi ve sunucu yonetmemis birisi bu islerden koolayca para kazanamaz. hevesinizi kirmak istemem ama once website yonetimi seo yazilim gibi alanlarda kendinizi gelistirmelisiniz. paylasan arkadasa tesekkurlerimi sunuyorum.

Herkes konu hakkında yorumlarını yazmış, ben 4 yıldır uğraşıyorumve güzelde paralar kazandım satış ortaklığından bu aralar biraz ara verdim 6 ay kadar ama sitelerden gelirim oluyor ve halen kazanmaya devam ediyorum en güzel tarafı budur bence 6 uğraşma kazzanmaya devam et.
Google blogger hesabını kapatınca hevesim gitti desem yeridir ne kadar mesaj attıysam blogger açmadılar ama işin garibi 3 yıl önce yt yi kapatmşlardı onu açtılar.
uzatmadan devam edeyim clickbank yabancı dili olanlar için çok güzel kazançlar getiriyor bir arakadaş reklam veriliyormu diye sormuş adwordsdan malesef hayır site yapar satış linkişne yönlendirirsen ancak kabul oluyor bilesin.
Satış ortaklığında adwords çalışacak isen satacağın ürünü iyi bilmelisiniz. acemi iseniz benim ilk zamanlarım gibi 2 ürün satarsınız 100 tl harcarsınız kazancınız ise 14*2= 28 dolar siz düşünün öğreninceye kadar kaybım çok oldu.
ama bir ürünü bulmak ve bu üründen 400 tl harcayıp 80 üzerinde satmak ve her satışta 50 dolar kazanmak için katedeceğiniz yol çok diyebilrim.
Arkadaş böyle bir konu açtığı için teşekkürler satış ortaklığını tavsiye ederim getirisi mutlaka oluyor iyi bir analiz etmeniz gerekiyor bence satacağınız ürün hakkında tavsiye ederim bol kazançlar dilerim.

---------- Spam Engelliyici 03:39 ---------- Önceki Mesaj 03:36 ----------

seo yu bilmeyenlere tavsiyem yt de ve bir çok sitede nasıl yapıldığı yazıyor videoları var araştırın her birinde bir şey öğrenseniz çabuk ilk sayfaya çıkarsınız örnek bir sitede deneme yapın derim mutlaka başaracaksınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri