Sistem mantıken dediğiniz gibi isliyor. Fakat bu fikri düşünen çok insan olduğu için sonuç pek parlak olmuyor.Bilgiler için teşekkürler.
Halihazırda bu işi yapan örnek bir site paylaşma şansınız var mı? Daha iyi anlaşılması için bakalım nedir ?
yani bu şu şekilde mi çalışıyor, Amazon ürünlerini siteye koy kullanıcıyı sitene çek,sitende ilgili ürüne tıklasın,amazona yönlensin,kullanıcı ilgili ürünü satın alsın sana da komisyon gelsin. Sistem bu şekilde mi işliyor yoksa ben yanlış mı anlıyorum :S
Mesela ben kendimden örnek vereyim
Mycommerce sitesinde binlerce urun var
Ben buradaki ürünleri blog ve forum yada benzeri yollarla paylaşıyorum.tanitimini yaptığım 200 urun var ve bunların talep gören 9-10 ürünü var.bunlar popüler olanlar ve hızlı gidenler.
Ben sadece bu 9-10 ürüne Facebook ve AdWordsde reklam yaparak kazancimi 3e katılıyorum.hemde satılıp satilmiyacagini bilmediğim bir urun için reklam yapmamış oluyorum.
İki sistemi birlestirirseniz güzel paralar kazanabiliyoruz
Birde ben yazılım ebook hosting vs bu tarz ürünlere ağırlık veriyorum.komisyonlari yüksek oluyor. Reel ürünlerde komisyonlar çok dusuk oluyor. Pek bisey kazandırmıyor.