YoutubeFaster Çıkış Tarihi

Y
  • Kullanıcı YoutubeFASTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Hocam bu program ne gibi bir şeydir. Nasıl çalışır yada neye yarar bunların açıklamasını bulabileceğim bir yer var mı? Daha önce kullanmadım o yüzden pek bilgim yok. Yarın satışa çıkana kadar bende araştırıp öğrenmek istiyorum da?

Katılıyorum bilgilendirme yapılırsa daha yararlı olacaktır...

Hocam en azından sürekli güncel kullanan bi insanım ort. doğru uygulamayla kazancımı katlayabileceğim bi sistem olacağını düşünüyorum ama az da olsa bi açıklama verseniz süper olur ilk 15 kişinin içinde olmak isterim.

Hocam bu program ne gibi bir şeydir. Nasıl çalışır yada neye yarar bunların açıklamasını bulabileceğim bir yer var mı? Daha önce kullanmadım o yüzden pek bilgim yok. Yarın satışa çıkana kadar bende araştırıp öğrenmek istiyorum da?

program hiç bir yerde yok aga. Kısaca program kanalına otomatik video yüklüyor.

Gündüz işteyim, akşama kampanya ya başlamanız iyi oldu en azından kampanyalı katılıma yetişirim.

Şahin Hocam baya Beklettin bizi ha :)
İnş güzel olur.

Merhaba Arkadaşlar;

YoutubeFaster daha önceden hiçbir yerde satışa sunulmadı, 4 aydır sistem üzerinde çalışıyor içeriği hakkında bilgiyi yarın konuda görebileceksiniz.

Kısaca bilgi vermem gerekirse günlük minimum 1 dolar garanti kazanç sağlayabilirsiniz. Maksimum bir değer yok ama günde 750 dolar kazançta sağlayabilirsiniz.

Hocam fiyat ne olursa olsun ilk 15 kişinin içinde olacağım, aklınızda bulunsun dışarda olurum falan kaçırmak istemiyorum böyle büyük bi fırsatı bakalım deneriz inşallah bu sayede dahada çok kazanırız.

ustam hayırlı olsun. kisser deki özellikler mevcutmu acaba sizdede ben kisser almayı dusunuyordum. sizin sistem hakkında biraz bilgi verirmisin.

Hocam fiyat ne olursa olsun ilk 15 kişinin içinde olacağım, aklınızda bulunsun dışarda olurum falan kaçırmak istemiyorum böyle büyük bi fırsatı bakalım deneriz inşallah bu sayede dahada çok kazanırız.

Merhaba Cagdaser;

Pm ile bana bildirirseniz size ayırırım 1 adet.

hocam ilk sırayı alabılırım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri