youtubefaster Scriptini Kurdum

kullanıp deneyeceğimiz bir demo atarsan iki kişiyiz biz katılırız önce hızını felan test etmemiz lazım ama

alican51 noldu satamadınmı scripti de ortak olmaya çıktın

1- Script daha kanal ekleme yapılmıyor kuramamışsın.
2- Bu scriptin bir açığı var girilen hesapların mail ve şifreleri phpmyadmin den rahatlıkla görülebiliyor. Bu yüzden vazgeçtim ben

Ortak olmak İstiyorum :)
gerekli pm atıldı.

alican51 noldu satamadınmı scripti de ortak olmaya çıktın
anlayamadım hocam açıklarmısınız ?

2- Bu scriptin bir açığı var girilen hesapların mail ve şifreleri phpmyadmin den rahatlıkla görülebiliyor. Bu yüzden vazgeçtim ben

şuanda kanal ekleniyor. Tekrar deneyin. Bildiğim kadarı ile şifrelendiğin de youtubeye giriş yapamadığı için upload yapamayacaktır. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen. Ayrıca bu bir açık değil.

alican51 çok iyi anlamıştır demek istediğimi.. kendisi faster scriptini satmaya çalışıyordu bi aralar..

hocam bildiğim kadarı ile bu işi yapan tüm sistemler bu şekilde. bilgiler şifrelendiğinde youtubeye upload yapılamayacaktır.

satmaya çalışan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum , scripti ben yazdım bilen arkadaşlar bilir bu forumdan.

kaça kiralıyorsun hocam? birde otomatik yükleme yapıyor mu?
Demo deneyebilir miyiz?

scripti kiralamayacağım. zaten buna hakkım yok vds kirasın vs soruyorsanız gerekli bilgiyi pmliyorum.

satmaya çalışan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum , scripti ben yazdım bilen arkadaşlar bilir bu forumdan.

Hocam scripti satmıyorum sadece server kirası vs tek başıma ağır geldi ortak arıyorum.

Üstad aslında konu satış değil. Arkadaş scripti kurmuş, yalnızca ortaklaşa server kiralamaktan bahsetmiş.

Teşekkür ederim hocam

botu yazıyorsan sistemide yaz öyle sat. baskasının acık kaynak sistemini alıp burada 10 liradan satacağım şeyi yapma

botu yazıyorsan sistemide yaz öyle sat. baskasının acık kaynak sistemini alıp burada 10 liradan satacağım şeyi yapma

Konuyu okuma zahmeti göstermeyip buraya meaj atmanızı anlamıyorum. Konu mesajının en altında yazdığım mesajı tekrar buraya yazıyorum.

Önemli Not: Arkadaşlar bu konu bir satış konusu değildir. Kendim kullanmak için linux vds ve cpanel/whm lisansı aldım. yakında premium proxy alacağım. tüm bu işlemlerin ücretlerini paylaşabileceğim hemde scripti tüm fonksiyonları ile birlikte ortak kullanabileceğim arkadaşlar arıyorum. 10 kişi olursak ortalama kişi başı 10 tl gibi bir masraf çıkıyor.bana güvenmeyen arkadaşlara webmaster forumlarındaki üyelik linklerimi veririm tradelerime bakarlar.

Burada benim amacım satış yapmak değil. önce lütfen okumayı öğrenin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri