youtube'nin amacı nedir ? biri bana bu olayı bi açıklasın

tüm videoları seçip sendikasyondan heryer yapınca düzelmesi lazım. daha önce benimde basıma geliyordu

banada oluyor böyle şeyler zamanla düzeliyor yeni bir hata değil

tüm videoları seçip sendikasyondan heryer yapınca düzelmesi lazım. daha önce benimde basıma geliyordu

denedim malesef olmadı hocam

banada oluyor böyle şeyler zamanla düzeliyor yeni bir hata değil

para kazanılmayan bölümünde dolar yanan videolarda reklam çıkıyor hocam fakat ödemesi gelir mi orası mechul :) sizde bu şekilde sorun olduğunda videoların reklam tık başı ücretleri adsensenize yansıyor muydu ? sorun ne kadar sürüyordu ?

2 MİLYON KİŞİ bu işi yapıyo haliyle youtubenin sistemide biryere kadar dayanıyo ne yapsın:)

2 milyon youtuber mi ?? :D dünya 7 milyar ve 2 milyon youtuber bu işin önü açık desenize :D

her şey normal ilerliyor sadece orada öyle gözüküyor rahat ol dostum

edit: aynı konuyu ben açmıştım zamanında :) belki yardımcı olur ;)
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-kazanilmayan-videolar-para-kazandiriyor.html

sağolun teşekkür ederim hocam :D konu ile alakalı değil ama
birisi youtube hesabına kaçak dolar ışık hattı çekmiş, dikkatli ol.:D
hsehan arkadaşın yorumu beni güldürdü :D

Bu hata falan değil aylardır var spamcıalr için bi kolaylık

hocam kolay yönü nasıl oluyor acaba ? mesela 20 sayfa video var yani 600 tane her bir sayfayı tek tek kontrol etmek zorunda kalıyorum arada sırada işlenmeyen dosyalar ünlem vs. geliyor bence kolaylık değil zorluk

sağolun teşekkür ederim hocam :D konu ile alakalı değil ama hsehan arkadaşın yorumu beni güldürdü :D

hocam kolay yönü nasıl oluyor acaba ? mesela 20 sayfa video var yani 600 tane her bir sayfayı tek tek kontrol etmek zorunda kalıyorum arada sırada işlenmeyen dosyalar ünlem vs. geliyor bence kolaylık değil zorluk

Hey allahım mesela 500 tane video yükledin
para kazanma açtın hepsine para kazanma yolladın toplu
o sekmeden para kazanılmayan dıyıp unlemlı eşleşenlılıer sılersın gerıye sadece para kazanılan kanır

Hey allahım mesela 500 tane video yükledin
para kazanma açtın hepsine para kazanma yolladın toplu
o sekmeden para kazanılmayan dıyıp unlemlı eşleşenlılıer sılersın gerıye sadece para kazanılan kanır

zaten sotun orda para kazanılanda incelenen de ünleme düşende hepsi para kazanılmayan sekmesinde konuyu okumadınız galiba .

Hocam o arada sırada oluyor çok nadir bi durum mesela 10 kanal yukleme yapıyorum 9u normal 10.ucda para kazanılanda ıncelennde hepsi biyerde olur yenı kanal a geç :D veya teker teker sil ugrastırır biraz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri