Youtuber Aranıyor Maaşla Çalışacak.

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Evet arkadaşlar günde en az 10 saat pc başında fazlısı tercih sebebidir,tembel ve sözünde durmayan adam degil şaka gırgır bi yere kadar iş zamanı ciddi ve işini dedigi zamanda aksatmayıp teslim eden,devamlı problem çıkarmayan yani açıkcası benim işimi günlük teslim edecek bahanesiz, bir eleman arıyorum ayrıca 3 gün deneme süresi verecegim kızma darılma yok begenmessem daha dogrusu iş ciddiyeti bana uymassa yollarımız ayrılır.

Ne yapacak : 1. benim dedigim youtube kanallarını çekecek ,
2. genelde kanal çekme degilde torent indirip videoyu telif olsun olmasın videoyu editleyecek ve sonra youtubeye tek tek yükleme yapacak,
3.kanal resmi para kazanma telifli video silme hepsini gözden geçirecek.
4.benim dedigim iş aksamayacak bahaneler üretilerek,
5.Vds kullanmayı bilen,devamlı bana sorular sormayacak video editte ben hangi video nasıl editlenecek tarif edicem zaten camtasia 8 ile çalışır genelde.

6.Kanallar tarfımdan saglanacak.
7. Benim kullanmakta oldugum Dedicated sunucuyu 3 böldüm, yani bana çalışacak 2 arkadaştan her birine 1. adet 30 gb remli ingiltere lokasyon vds teslim edilecek.

İlk ay Aylık 1000 türk lirası maaş verilecek ondan sonraki aylar çalışmasına baglı olarak kanallardan prim verilebilir.ayrıca vds boş zamanlarında kendi kanalları için kullanacak.

Baştan söyliyeyim bende kısa videolar olmaz 45dk ve üzeri günlük 20 olur 50 olur video editlenip yüklenecek..kalite 360p yeter o yüzden fazla uzun sürmüyor renderlar.

Bu ay çalışabilirim hocam.İsterseniz skype verin ekliyim ben skype adresimi unuttum da :(

Bu özelliklerde insan bulmanız çok çok zor olacak azizim ama denemeye değer.Her yaparım diyeni denememeni öneririm hocam.Samimiyetimi biliyorsun :)

hocam vds render konusunda nasıl render süresi kısaysa çalışabilirim birde günde kaç kanal çekilecek vs vs. bunlarıda yazarsanız?

Uyku ve sosyal yaşantım hariç tüm günüm makina başında geçiyor. Ve şu anda uzunluğu minumum 30 dakika olan videolar yüklüyorum. Tek bir Vds ve kendi Pc üzerimden yapıyorum bu işlemleri.

Bunların hepsini manual şekilde, logo kısımlarını editleyerek, yeri geldiğinde renk ve sesleri ile oynayarak tek tek upload ediyorum.

Browser olarakta Firefox'un Privacy özelliğini kullanıyorum. Yeni kanal açacağım zaman da modeme reset atarak, k7 telefon onaylaması şeklinde yapıyorum kanal açım ve 15 dakika video uzunluklarını.

Bot konusunda, toplu video çekim ve atma konusunda hiç bi bilgim yok malesef.

Bu halimle şartlarınıza uyarsam mesajlaşabiliriz.

Şartların ağır .. biraz şartları yumuşatman lazım daha çok çalışanın olsun o şekilde ..

bunları yapabilen adam bence seni 2 ci planda tutacaktır.

Bide arkadaşın dediği gibi herkese deneme süresi verme konularına ve mesajlarına bak zaten anlarsın adamda umut var mı yok mu diye

Bide kusura bakma ama şöyle bir şey yapacaksın sen 1 ay sonra ..

1 ay sonra adam 1000 tl yi kazanamadı zarar edeceksin en fazla 2 ay daha dayanırsın buna ama adamın kanalı saglam kalırsa da sen her ay kazanmaya devam edeceksin buda snin artın

Son düzenleme:
biraz fazla ağır gibi hocam.sen bana dersenki 50 videoyu editleince garanti geçiyor eyvallah.ama editle ünlem olrsa tekrar editle olmazsa tekrar editle uzun iş.biraz daha detaylıdır belki işlem sen anlatınca fakat bana biraz ağır gibi geldi.Ve herkese güvenmemeni tavsiye ederim bende

bencede şartlar çok ağır işe başlıycak olanların 1 kez daha düşünmesini isterim sonra pişman olmayın

Youtuber köle arıyosun galiba :)
düşüncenize saygım var ama aslında benimle önceden çalışan şimdi çok kazanan kardeşlerim bilirki benle çalışmak çok kolaydır ama iş ciddiyeti oldugu sürece ayrıca benim verdigim videolar dedigim sstemle ünleme düşmez bi süre sonra düştü diyelim çalışanla alakası yok yükledigi kadardır.
bencede şartlar çok ağır işe başlıycak olanların 1 kez daha düşünmesini isterim sonra pişman olmayın
evet başlayanlar iş ciddiyeti olan insanlar olursa iş agır degil aslında 3 5 saatlerini alır ayrıca boş zamanlarında aynı kanalları açıp ayrıca kendileride kazanabilirki,ben iyi kazanırsam onlar istenedende prim veririm.

Evet arkadaşlar günde en az 10 saat pc başında fazlısı tercih sebebidir,tembel ve sözünde durmayan adam degil şaka gırgır bi yere kadar iş zamanı ciddi ve işini dedigi zamanda aksatmayıp teslim eden,devamlı problem çıkarmayan yani açıkcası benim işimi günlük teslim edecek bahanesiz, bir eleman arıyorum ayrıca 3 gün deneme süresi verecegim kızma darılma yok begenmessem daha dogrusu iş ciddiyeti bana uymassa yollarımız ayrılır.

Ne yapacak : 1. benim dedigim youtube kanallarını çekecek ,
2. genelde kanal çekme degilde torent indirip videoyu telif olsun olmasın videoyu editleyecek ve sonra youtubeye tek tek yükleme yapacak,
3.kanal resmi para kazanma telifli video silme hepsini gözden geçirecek.
4.benim dedigim iş aksamayacak bahaneler üretilerek,
5.Vds kullanmayı bilen,devamlı bana sorular sormayacak video editte ben hangi video nasıl editlenecek tarif edicem zaten camtasia 8 ile çalışır genelde.

6.Kanallar tarfımdan saglanacak.
7. Benim kullanmakta oldugum Dedicated sunucuyu 3 böldüm, yani bana çalışacak 2 arkadaştan her birine 1. adet 30 gb remli ingiltere lokasyon vds teslim edilecek.

İlk ay Aylık 1000 türk lirası maaş verilecek ondan sonraki aylar çalışmasına baglı olarak kanallardan prim verilebilir.ayrıca vds boş zamanlarında kendi kanalları için kullanacak.

Baştan söyliyeyim bende kısa videolar olmaz 45dk ve üzeri günlük 20 olur 50 olur video editlenip yüklenecek..kalite 360p yeter o yüzden fazla uzun sürmüyor renderlar.

cok komiksin :))

hocam pm gönderdim bi bakıp cevaplarsanız sevinirim

düşüncenize saygım var ama aslında benimle önceden çalışan şimdi çok kazanan kardeşlerim bilirki benle çalışmak çok kolaydır ama iş ciddiyeti oldugu sürece ayrıca benim verdigim videolar dedigim sstemle ünleme düşmez bi süre sonra düştü diyelim çalışanla alakası yok yükledigi kadardır.

evet başlayanlar iş ciddiyeti olan insanlar olursa iş agır degil aslında 3 5 saatlerini alır ayrıca boş zamanlarında aynı kanalları açıp ayrıca kendileride kazanabilirki,ben iyi kazanırsam onlar istenedende prim veririm.
Hocam kanalların kazançları üzerinden belli bir yüzde versen daha iyi olurdu çalışacak kişeyede daha çok çalışma isteği gelir asgari ücretle 11 saat çalışan işçiler gibi oluyo bu şartlar benim görüşlerim bunlar.

Arkadaşlar çalışmak istemeyen çalışmaz.Unuttunuz mu Somayı ? o insanlar kaç kuruş iiçn canlarını verdiler ? 12 Saat it gibi çalışıp bu parayı kazanıyor insanlar.Oturduğu yerden 3-5 işlem yapacak bu işi alan,render yaparken telefonla konuşabilecek tuvalete gidecek koltukta uzanabilecek.. 1000 tlyi 3 ay boyunca tatildeki kardeşlerim kazanmak harçlık çıakrtmak ister.evet şartlarda kolaylaştırılır birraz daha ama işi olmayanın bence yorum yapması yanlış bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri