Youtuber Aranıyor Maaşla Çalışacak.

çalışmak istemeyen atlamasın laf atışmak için.adam yazmış yazacağını.
bence dışardaki ortamı görenler için full ayakta duran gece evine pişik dönenler için iyi para.aylık dört haneleri görsem dahi benim için bile iyi para.fazla bile.
o makinayla bu dedikleri kısa zamanda biter zaten abartmazsa.

1k tl + aynı vakitte kendi kanalları içinde çalışma yapabilecegini varsayarsak arkadaşların . oldukca iyi bir miktar. ha calışma zor olmayacakmı tabiki zor. ama ben yapıyorum ama kazanamıyorum diyenler için ideal.

1 hafta çalışın arkadaşla taktiğini öğrenin kendiniz yapın :D

gibi yanlış düşüncede olan arkadaşlar olabilir bence.. dikkat etmek lazım....

Arkadaşlar çalışmak istemeyen çalışmaz.Unuttunuz mu Somayı ? o insanlar kaç kuruş iiçn canlarını verdiler ? 12 Saat it gibi çalışıp bu parayı kazanıyor insanlar.Oturduğu yerden 3-5 işlem yapacak bu işi alan,render yaparken telefonla konuşabilecek tuvalete gidecek koltukta uzanabilecek.. 1000 tlyi 3 ay boyunca tatildeki kardeşlerim kazanmak harçlık çıakrtmak ister.evet şartlarda kolaylaştırılır birraz daha ama işi olmayanın bence yorum yapması yanlış bence.

Saolun hocam yorumlarınız için ben işi sıkı tutmak için 10 saat dedim yeri gelir 3 saat 5 saat olur genelde 10 saat zaten sürmezde pc başında olsunki haberleşelim ayrıca çok güzel söylemişsiniz şimdiki genöçler istisnalra var tabi çok rahat para kazanmak okadar kolay degil ... babalarına baksınlar elin işinde 8 12 saat çalışıp askeri ücret alanlar var.

Saolun hocam yorumlarınız için ben işi sıkı tutmak için 10 saat dedim yeri gelir 3 saat 5 saat olur genelde 10 saat zaten sürmezde pc başında olsunki haberleşelim ayrıca çok güzel söylemişsiniz şimdiki genöçler istisnalra var tabi çok rahat para kazanmak okadar kolay degil ... babalarına baksınlar elin işinde 8 12 saat çalışıp askeri ücret alanlar var.

siz birilerini bulmazsanız uygun,benimle bi iletişime geçersiniz hocam.Konuşuruz belki anlaşırız.Siz yine bi insanların düşncelerine bakın neler diyorlar neler düşünüyorlar nabzı tutun kafanıza yatmazsa bi gelin konuşalım

10 saat pc başında durupta kazanamayan kişiler var arkadaşla çalışmaya başlasınlar işte hemde birşeyler öğürenirler. arkadaş 5 kanal verecekse bir anede çalışan kişi kendisine açar kendide kazanır .)

10 saat pc başında durupta kazanamayan kişiler var arkadaşla çalışmaya başlasınlar işte hemde birşeyler öğürenirler. arkadaş 5 kanal verecekse bir anede çalışan kişi kendisine açar kendide kazanır .)

ayne hocam
10 saat pc başında dedimde 10 saat hayatta sürmez ben 2 vs ile 2.5 3 saatte hallediyorum amaç hani pc başında uzun zaman geçiren biri olsun ulaşabilelim birbirimize ayrıca rahat rahat yapsın işini diye.10 saat ve üzeri dedim.

Arkadaşlar o kadar çok pm var özür diliyorum hepsine yetişemiyorum ama hepsine yavaş yavaş dönüş yapmaya çalışacagım.

Son düzenleme:
Mantıklı ama yorucu iş.
Avantajları var, Aynı kanalı açabilirsiniz diyor + kanalların kazançlarından Prim veririm diyor.
YT'den kazanamayanlar ama ciddi bu işi yapacak kişiler için güzel gelir elde edilebilir.
İşi alacak kişilere Kolay gelsin.

50 adet +1 saat videoyu 10 saatte renderlayıp, yüklemek imkansız gibi bir şey yalnız..

Bir önerim, aylık 1000 lira vermek yerine çalışan kişinin açtığı kanalların gelirini paylaşmalısınız. Böyle olursa daha verimli çalışır insan.

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] Abi müsait olunca skype bakarmısın

Bende bu işin içinde yer almak isterim
teşekkürler...

Arkadaşlar yanlış anlaşılmaya yer versin istemem ama, asgari ücrete sırtında yük taşıyan insanlar var yapacağınız zor birşey değil aslında oturduğunuz yerden elinizle para kazanacaksınız. Lütfen biraz daha ılımlı yaklaşalım.

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] hocam işe ben talibim profilimden forumdaki geçmişime bakabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri