Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İSG Uzmanına güzel maaşınız varsa seneye gelmek isterim![]()
Suanda uzman değilim Bu sene mezun oluyorum hocam o yüzden seneye dedim zaten19 yaşında isg uzmanıysan helal olsunŞuan yeni projeler yok maalesef tersanede. Olsa ciddi ciddi konuşurdum senin için kardeşim. Ayrıca youtube varken hiç bulaşma başka sektörlere. Ben 10 senedir sıkıldım artık bu işlerden. Yakında tamamen youtuber olabilirim.
![]()
Suanda uzman değilim Bu sene mezun oluyorum hocam o yüzden seneye dedim zaten![]()
Eyvallah hocamKardeşim mezun ol sen hele bi illaki sektöre atılmak istersen bende burada olursam konuşalım. Belki sektör daha canlanır o zaman seni önerme şansımız olur. 50 tane tersane varsa hepsinde tanıdıklarım var. Sıkıntı olmaz yardımcı olurum.
Sevgili patronum iş ortağım.Ofisi kurmamıza sadece günler kaldı.Tek eksiğimiz yumuşacık birer sandalye.Bu akşamki genel kurul toplantımıza gelmediğin için ayrıntıları konuşamadık.Herşey çok güzel olacakkkk
вαттυѕαу;649408' Alıntı:Nickler nedir fotoların üstüne yazsaydınız , Bide masa mı bulamadınız hepiniz bi masaya sıkışmışsınız![]()
Masa neyse idare edilirde tek yatağı bile 3 kişi paylaşıyor![]()
Yatakları da sen alıyomuşsun galiba?![]()
Ömer sende mezarcı çıktın he![]()
![]()
Kardeşim benim tek derdim insanların sevap kazanması
Öğrenciye yardım = sevap
))
Yalnız @HunterLord (Ömer ) ' den hiç ses çıkmamış ahsgdkj![]()
![]()
RC değilde bi skype grubu oluştursanıza?
Rc e gel takıl ömer abi , napcan skype ı :d
RC'ye takılınca elim işte gözüm oynaşta oluyor, o da olmuyor![]()
Bi an senin ekranda kendimi görünce noluyo lan dedim![]()
![]()
![]()
Kardeşim benim tek derdim insanların sevap kazanması
Öğrenciye yardım = sevap
))
Yalnız [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] (Ömer ) ' den hiç ses çıkmamış ahsgdkj![]()
![]()
RC değilde bi skype grubu oluştursanıza?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.