Youtuber’lar vergi kıskacında.

mıllet bısey kazanmıyor zaten bırde bu konuların acmanı geregı yok

adamın sadece kazancına bakarsan ondan vergi alırsan olmazki ? adamın gideride var_ ? sadece kazanca bak vergi al olmamalı... ona bakarsan atıyorum 500,000,00 tl borsadan al/sat yapıp hatta yuzde 100 kazanç elde ediyorsun... Türkiyede vergi sıfır ?? buna ne demeli... Tam bir saçmalık sistemi var ülkemizde...

haberde bazı youtuber lerın kazançları verilmiş.nerden öğrendiler acaba çok merak ediyorum.bu kadar kazandıklarını hiç sanmıyorum

çok kazanandan alınmalı, bunlar fırsat buldukça bas bas bağırıyor zaten kazanıyoruz diye. bu işe başladıktan sonra aldıkları rezidansları da, range roverları da göstermekten çekinmiyor. demek ki öyle yada böyle kazanıyorlar. belirli bi eşikten fazla kazanandan alınmalı. devletimi seviyorum vergimi veriyorum

aylık gelirim 100 bin dolar vergi vermem ben agaaaaa heç gusra bakmıcekler

bıtcoındense vergı olmaz yt artık sende vergı verecen usta:D

agalara kural işlemezzzzzz biz buranınn hem agası hem marabasıyız gelsinler benden vergi alsınlar ekipmanlarım hazır gelirlerlerse . baklava lokumla gelirlerse o zaman oturup konuşuruzz %0.05 vergi verek o durumda

agalara kural işlemezzzzzz biz buranınn hem agası hem marabasıyız gelsinler benden vergi alsınlar ekipmanlarım hazır gelirlerlerse . baklava lokumla gelirlerse o zaman oturup konuşuruzz %0.05 vergi verek o durumda
[MENTION=61696]Spoelstra[/MENTION] açtıgın videonti konusu içerigi silinmiş :( İşe yarar ne varsa FORUM AĞALARI müsade etmıyor herhalde ama FORUMUN AMACI nedir bu durumda onu kestiremedim? :confused:

mümkünse özelden atarsan seviniriim...

ustat bu guncellemelr geldı yt kapanma olayları oldu vs sız hala dedıgınız rakamları nasıl kazanabılıyorsunuz sız bıldıgım kadarıyla bıtcoın ısıne en son gırdınız bıtcoındede zaten suanda vergı olayı suan ıcın henız yok dıye bılıyorum

[MENTION=61696]Spoelstra[/MENTION] açtıgın videonti konusu içerigi silinmiş :( İşe yarar ne varsa FORUM AĞALARI müsade etmıyor herhalde ama FORUMUN AMACI nedir bu durumda onu kestiremedim? :confused:

mümkünse özelden atarsan seviniriim...

adminler bizi maraba yaptı sayın dostum özelden atayım ben sana bir ara bulaımda dökümanı tekrardan

Ödediğiniz elekrtik su faturasının %50si zaten vergiye gidiyor buna ses cıkarmıyorsunuz da kazandıgınız YT gelirinden %10 %15 herneyse vergi kesileceği zaman mı ses cıkarıyorsunuz.
Kusura bakmayın da buna direk İKİYÜZLÜLÜK denir. Bu tavır yerine gelir vergisi su kadar olmadı KDV su kadar olmalı atıyorum; Su faturasındaki Atık su bedeli su yüzde de olmalı deseniz daha dürüstçe olur.
Sonuçta bu ülkede herkes youtuber ya da kripto borsacıları değil ama Herkes fatura ödüyor.

bir haberi tıkla devamını gör tıkla devamını gör diye 3094384 tane sayfa açmaya zorlayan sitelerden de vergi alınsın.

Şu vasıfsız boş gazetelerin web haberlerini yapanları kıstıracaksın bir köşeye...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri