Youtuber LOGO. ( T-shirt v.s. baskı için )

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Youtuber LOGO. ( T-shirt bastıralım :) )

Merhaba arkadaşlar,
İş güç çok güzel de kafamı dağıtmak için aklıma birşey geldi, sonucu çokta güzel oldu :) Kendi kendime dedim bi t-shirt'üm olsa, giysem çıksam dışarı millet ne iş yaptığımı görse ama anlamasa veya ne bileyim evde giysem, yatarken giysem v.s. yani Youtube'yi somut olarak hayatıma katayım dedim, buradaki çoğu kişinin de hoşuna gideceğini düşünerek T-shirt e baskı için Logo yaptım. Sonuçta biraz mizahi, biraz görsel güzel birşey çıktı ortaya :) Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, sizce yapalımmı böyle birşey, Online olarak aşağıdaki gibi gönderip t-shirt'ü bastırıp kapımıza kadar getirebiliriz :)

*Logonun altında ki yazıyı ortak bi yazı bularak değiştirebiliriz,
*Beğenip, olur verenler olarak burada toplanıp, ortak siparişimizi geçebiliriz. İsteyenler yazarsa bende bu işe öncülük yapmaya gönüllüyüm :)

Not: Beklemek istemeyenlere Logo altındaki yazıyı istediği şekilde değiştirerek resmi atıyorum, kendisi siparişini veriyor :) Şuan 2 Arkadaş resmini aldı, ilerleyen zamanlarda fotoğraflarını da görecez inşallah :)
Çalışma Bu:
3ywe.png

Şeffaf:
c6ca.png

T-shirt'de ki görünüşü:
140120005638176240250878693-0.png

Baskının online olarak yapılabileceği sitede tasarım yapılışı ve fiyatı;
zxwb.png

Baskı yapılabilecek site: http://www.tish-o.com.tr/

gayet başarılı logunun altına istediğimiz bir yazıyı yazmak mümkün olsa çok daha güzel olur

ben bunu istanbul gibi br yerde de giysem sanırım sadece tuhaf tuhaf bakacaklar :D ama ben varım parası neyse veririz
:D bide adımızı özel yazdırabilsek çok iyi
fikir çok iyi
iki arkadaşıma da alıcam
sipariş 3 tane

ben bunu istanbul gibi br yerde de giysem sanırım sadece tuhaf tuhaf bakacaklar :D ama ben varım parası neyse veririz
:D bide adımızı özel yazdırabilsek çok iyi
fikir çok iyi

Hocam isim yerlerine felan istediğiniz şeyi yazabilirim :) İsterseniz toplu alalım, isterseniz ben resmi veririm isteyene, kendi bastırır. Ama giyip fotoğrafını çekip buraya koymak şartıyla ^^

Hocam isim yerlerine felan istediğiniz şeyi yazabilirim :) İsterseniz toplu alalım, isterseniz ben resmi veririm isteyene, kendi bastırır. Ama giyip fotoğrafını çekip buraya koymak şartıyla ^^

Fotğraf koymaz mıyım :D Taksime çıkıp bu tişörtle fotoğraf çekip koyarım :D

---------- Mesaj saat 04:40:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:39:14 civarında gönderildi. ----------

toplu alırsak mantıklı bence alacak arkadaşlar buraya onay yazsınlar hepimizin siparişlerini al ona göre ben çok beğendim ama bakalım mllet beğenecek mi

Fotğraf koymaz mıyım :D Taksime çıkıp bu tişörtle fotoğraf çekip koyarım :D

---------- Mesaj saat 04:40:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:39:14 civarında gönderildi. ----------

toplu alırsak mantıklı bence alacak arkadaşlar buraya onay yazsınlar hepimizin siparişlerini al ona göre ben çok beğendim ama bakalım mllet beğenecek mi

Aynen hocam, beğenen olursa buradan toparlanırız. En son toplu siparişi geçeriz. Belki inidirim de yaparlar :D

Aynen hocam, beğenen olursa buradan toparlanırız. En son toplu siparişi geçeriz. Belki inidirim de yaparlar :D

indirim için diyorum aslında ben tişörte siyasi baskı yapacaktım ...Beşiktaş Barbaros'da vardı böyle yerler oda param yoktu... artı giymeye cesaret ister!!

yeri bize yakınmış aslında :D
kumaşı felan iyi
10 kişi olup sipariş verelim sadece tişört 14 tl +7 tl de tasarım 21 tl ediyor... indrimde 18-19 ye gelse artı kargo çok iyi olur bence
sitesinde detaylı ölçüleri de var

Evet hocam, artık kaç kişi olursa, talep fazla olursa sizde gidip yüz yüze konuşabilirsiniz. Benim hesaplattığım tasarım 23 TL tuttu birde, Konuya resmini ekledim zaten.

Düzeltiyorum hemen evet 10 kişi olursak ben yüz yüze de konuşurum her gün oradan fakülteye gidiyorum...
10 kişi çıkmazsa ben kendime özel bastıracam sonuçta Youtube sayesinde harç parası akbil parası yemek parası Msı ge70, Nokıa Lumia 920, tüm kredi kartları borcu, İngilizce dil kursu, ve sayamdığım onca şey kazandık

Düzeltiyorum hemen evet 10 kişi olursak ben yüz yüze de konuşurum her gün oradan fakülteye gidiyorum...
10 kişi çıkmazsa ben kendime özel bastıracam sonuçta Youtube sayesinde harç parası akbil parası yemek parası Msı ge70, Nokıa Lumia 920, tüm kredi kartları borcu, İngilizce dil kursu, ve sayamdığım onca şey kazandık

Tamam hocam konu biraz dursun isteyen çıkarmı bakalım, yoksa kendimiz için bastırırz birertane :D

Tasarım güzel olmuş.
alternatif olarak tişörtün arkasına da bir şeyler yazılabilir.

İlk ben giyip hepinize telif atacağım tişörtleriniz yer bezi olarak kullanılmaya başlanacak...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri