Youtuber LOGO. ( T-shirt v.s. baskı için )

Tişört değilde kupa bardak olursa alabilirim.

Altına Mert Künkçü - Smyrna yazarsan ve bana atarsan ben hemen siparis vericem daha doğrusu ödemeyi alınca 2 gün içinde

benim bi konu vardı herseyini yapacaktım baktımki en az 1000 tane yok en az 300 tane dediler vazgeçtim benim baba bu işi yapıyor t shirt olsa 1 tanede olsa yaparız dedi bende yazı bekliyorum burada satışa çıkaracam

---------- Mesaj saat 01:18:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:08 civarında gönderildi. ----------

kupada 1 adet yapmak için subliminasyon baskı var bıraz pahalı tampon baskı oluncada en az 300 tane olacakmış

Altına Mert Künkçü - Smyrna yazarsan ve bana atarsan ben hemen siparis vericem daha doğrusu ödemeyi alınca 2 gün içinde

Hocam | Sponsored by YTPARA ibaresi kalsın mı ? Sadece yazı kısmı mı değişsin ?

benim bi konu vardı herseyini yapacaktım baktımki en az 1000 tane yok en az 300 tane dediler vazgeçtim benim baba bu işi yapıyor t shirt olsa 1 tanede olsa yaparız dedi bende yazı bekliyorum burada satışa çıkaracam

---------- Mesaj saat 01:18:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:08 civarında gönderildi. ----------

kupada 1 adet yapmak için subliminasyon baskı var bıraz pahalı tampon baskı oluncada en az 300 tane olacakmış

Forumdan birinin baskı işiyle ilgilenmesi iyi olur hocam :) Eğer tamam olursa sizin iş buraya yazarsınız biz de siparişlerimizi size veririz. Kupa içinse aynı sitede 19 TL oluyor. İsteyenler için belirteyim.

yazıyı gelişmiş youtube sömürücü l by Jap10 şeklinde düzenleyip yollarsansan sevinirim eğer toplu şekilde sipariş işi uzun sürerse bende hemen vermeyi düşünüyorum

yazıyı gelişmiş youtube sömürücü l by Jap10 şeklinde düzenleyip yollarsansan sevinirim eğer toplu şekilde sipariş işi uzun sürerse bende hemen vermeyi düşünüyorum

Peki hocam o iş uzun sürecek gibi :D İsteyenlere hemen yolluyorum. Birazdan PM ile gönderirim :)

Hocam | Sponsored by YTPARA ibaresi kalsın mı ? Sadece yazı kısmı mı değişsin ?

Forumdan birinin baskı işiyle ilgilenmesi iyi olur hocam :) Eğer tamam olursa sizin iş buraya yazarsınız biz de siparişlerimizi size veririz. Kupa içinse aynı sitede 19 TL oluyor. İsteyenler için belirteyim.

ben 5 tlye mal edeyim diye baktım en az 300 dediler tekil olursa 10 tl ye bile çıkartırım :D ama yazı bekliyorum yada elime bi sermaye geçsin buna yatırayım r10 dada pazarını yaptımmı iyi satarım
http://www.ytpara.com/konu-disi/15471-youtube-t-shirtleri-grafikerler-iceri-herkes-iceri.html

ben 5 tlye mal edeyim diye baktım en az 300 dediler tekil olursa 10 tl ye bile çıkartırım :D ama yazı bekliyorum yada elime bi sermaye geçsin buna yatırayım r10 dada pazarını yaptımmı iyi satarım
http://www.ytpara.com/konu-disi/15471-youtube-t-shirtleri-grafikerler-iceri-herkes-iceri.html

Anladım hocam, ben ticaret değil de daha çok toplu bişeyler yapalım diye yazdı :)

Ödeme yolları neler yazmamışsın konuya hocam

Hocam sitenin kendi ödeme yolları var, toplu alacaksak benim hesabımda toplayabiliriz paraları ya da paypal da farketmez.

[MENTION=2753]karadeli[/MENTION] hocam youtuber yazması yeterli t-shirtte birde kupa bardak yaptıysan ben almak istiyorum.

[MENTION=2753]karadeli[/MENTION] hocam youtuber yazması yeterli t-shirtte birde kupa bardak yaptıysan ben almak istiyorum.

hocam konu yeterince ilgi çekmediiği için isteyenlere yazdım istedikleri şeyi gönderdim, kendileri baskı yaptı. şuan için toplu baskı yok, gösterdiğim siteye resmi göndererek siparş verebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri