Youtuber Sevgilisi Ol Para Kazan

Alper, Kocaeliden arkadaşımdır. Birlikte aynı dershane de okuduk, çok vakit geçirdik. Hala daha konuşuruz.

Betül, Alper youtuber diye Alperle birlikte olmadı. Çok yanlış bir itham.

Çok uzun zamandır birlikteler, nasıl böyle ilgisiz olayları bağdaştırıp insanların gözünde algı oluşturabiliyorsunuz inanamıyorum.

Bazen denk geliyorum videolarına temiz kalpli iyi bir kıza benziyor.Adamların kitlesi var sevgilisi de annesi de babası da kanal açsa kitleyi yönlendirebilir bu gayet doğal bir şey.Benim de böyle bir kitlem olsa yardım edersim ama bunlar pek organik gibi gelmiyor alper bir anda milyonluk oldu

tr her içerik yapancı içeriktir. Caps mantıpından tut sözlükler vs hepsi yabancı meşelidir.

benim o kadar abonem olsa herkesten 1 er lira bağış toplar köşelik olurdum :D

Alper, Kocaeliden arkadaşımdır. Birlikte aynı dershane de okuduk, çok vakit geçirdik. Hala daha konuşuruz.

Çok uzun zamandır birlikteler, nasıl böyle ilgisiz olayları bağdaştırıp insanların gözünde algı oluşturabiliyorsunuz inanamıyorum.

Davulun sesi uzaktan millete hoş geliyor.
Maksat boş laf olsun ne yapacaklarını şaşırıyorlar cidden :)

Konuda kimse oyle demiyor zaten, unlu arkadasim var havalari yapmana gerek yok. :) o kadar abone ve o izlenmeler hep sevgilisi sayesinde oldu. Ac sifirdan bir kanal ayni videolari cek bakalim senin kac abonen olacak. Ben kisa zamanda yukselisine sasirip konu actim. :) su anda da 640 binlerde. Videolar cop, ama naparsin alperin storylerden ye kurkum ye oldu iste.

Konuda kimse oyle demiyor zaten, unlu arkadasim var havalari yapmana gerek yok. :) o kadar abone ve o izlenmeler hep sevgilisi sayesinde oldu. Ac sifirdan bir kanal ayni videolari cek bakalim senin kac abonen olacak. Ben kisa zamanda yukselisine sasirip konu actim. :) su anda da 640 binlerde. Videolar cop, ama naparsin alperin storylerden ye kurkum ye oldu iste.

Haşa, kimseye hava atmalık bir durum yok.
Böyle görüyorsanız mesajımı bu yine sizin hatanız. Ünlü birini tanımakla değil, ünlü bile olsam hava atmam. Kimseyi üstten görmemek gerek.

Konuda yazdığınız cümle
"Bırakın işi gücü, youtuber sevgili yapın"

Ben mi yanlış okuyorum, hayır.

Demek istediğim, kişiliklerini bildiğim insanlar hakkında , yanlış yorumlar yapmanız.

İlişkileri , çıkara yönelik değil.
Dediğiniz gibi değil yani, o yüzden bilmeden yorum yapmak yerine bilenden fikir alın istedim.

Alper daha vine'a başlamadan birliktelikleri vardı.

Hayat, bazen insanların yüzüne gülüyor, iyi olan yanı o zamanı yakalayıp değerlendirmek.

Bize daha o fırsatlar gelmedi, o yüzden anında büyüme bekleyemeyiz oraya katılıyorum

Son düzenleme:
Kanal linki; https://www.youtube.com/channel/UCd7R-ZnmxqF75FpTQpl09EQ
İlk video yükleme tarihi; 16 Haziran 2019
Toplam video sayısı; 8
Abone sayısı; 536.000
Sonuç; Vay babam vay.
Özet; Boşverin kazanç artırma vs işlerini, Youtuber sevgili yapın köşeyi dönün.

Haset mi ediyorsun, kıskanıyor musun, bilmiyorum ama bu post hayatımda gördüğüm en boşu. Yılmaz Erdoğan yeğeni Ersin Korkut'u nasıl ünlü yaptı, bizi yapacak hali yoktu. Neyse nazar etme ne olur çalış seninde olur.

Haset mi ediyorsun, kıskanıyor musun, bilmiyorum ama bu post hayatımda gördüğüm en boşu. Yılmaz Erdoğan yeğeni Ersin Korkut'u nasıl ünlü yaptı, bizi yapacak hali yoktu. Neyse nazar etme ne olur çalış seninde olur.

Forumda tek yaptigi is bos elestiri olan birisinden bunu duyduysam, dogru yoldayim demek ki. :)

hani kadın erkek eşitti ? Kaç tane erkek youtuber kızla sevgili olup milyonlara ulaştı beyler ? Dünyanın kuralı bu beyler.

Forumda tek yaptigi is bos elestiri olan birisinden bunu duyduysam, dogru yoldayim demek ki. :)

:) komik olduğunu zannediyorsun ama değilsin. Forumda kendini tek akıllı zanneden birisi bu cevabı bana yazması, benim doğru yorum yaptığımı gösteriyor hadi şimdi kaybol git. safi rüzgar-sın. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri