Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bendekide şansmı yahu tam uploada bastım elktrik kesildi![]()
VDS, VPS, Sunucularda kullanılabiliyor mu? Yoksa programın kendi sunucusu mu var?
Şuanda program çalıştığı makinanın local internetini kullanmakta ancak ilerideki güncellemelerde programın kendine ait suncusu olacak.
Satın alacak kişiler isterse kendi sunucusuna bağlatabiliyor mu?
Programi inceledim. Direkt link veya youtube linki ile download & upload yapabiliyor, ki kullandigimiz botlarda bunlar mevcut + bir suru ek modul var.
Tek farkli yani tek tik ile para kazanma aktif etme ama onda da kanallara tek tek tiklayarak girmek gerekiyor. Yari otomatik diyebiliriz.
bence su anki hali ve aylik 15tl fiyati ile gereksiz. Mevcut botlar ayni ucrete kat kat fazla imkan veriyor.
VDS için mükemmel bi sistem ozaman denemek vds ile denemek istiyorum mümkünse.
Hayır hocam proxy ekleme özelliğimiz yok şuan.Hocam proxy ekleme özelliği var mı ?
Video anlatımı yapabilirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.