Youtuber Yardımcısı V1.3 Görüntüleri Sızdı

HoffnungTR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.r10.net
Merhaba arkadaşlar,

Forumda satışını yaptığımız daha sonra gelen yoğun talepler doğrultusunda programımızı geliştirmeye başlamıştık. Sizlere Programımızın son halinden bir kaç görüntü paylaşmak istedim. Öneri ve isteklerinizi bana Ö.M. veya Skype adresimizden bizlere iletebilirsiniz. Skype Kullanıcı Adı: medyacan.com

Programa Giriş Paneli
GirisPaneli.jpg

Ana Arayüz
AnaEkran.jpg

Kanal Çekme Penceresi
KanalCekme.jpg

Özellikler bu ekran görüntüsündekilerle sınırlı olmayacak arkadaşlar. Google'nin bize sağladığı her olanağı kullanmayı düşünüyoruz .Önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar.

Flaş flaş flaş :p

Arkadaşlar bunuda söyliyim yeni sürümde sunucu bağlantısıda geliyor.

evet ben sızdırdım bu görüntüleri :))

çok güzel olmuş bak algıyı arttırma buna derim ben :))

metro arayüzü tam olmamış ama olsun buda iyidir :D hadi bakalım

metro arayüzü tam olmamış ama olsun buda iyidir :D hadi bakalım

Sol altta youtube yazan yerde Frame Collection var fakat gif olmadığı için gözükmüyor :rolleyes: Daha bir kaç ayar olucak bunlar sadece şimdiye kadar yapabildiklerimiz yakında çıkacak inşallah yeni sürüm :)

Kanallarimin adini vereyim programiniza not ekleyin. Ytpara.com daki Fga 'nin kanallaridir. Simdiye kadar video kopyalayan hicbir kanal uzun sure yayin hayatini surduremedi diye :D

Isin sakasi cok renkli ve yararli bir programa benziyor. Simdiye kadar yapilmis her programin yaptigini tek programda toplayabilir iseniz ve ustune biraz ekleyip calismasini stabil yapar iseniz harika bir program ortaya cikacaktir eminim.

Kanallarimin adini vereyim programiniza not ekleyin. Ytpara.com daki Fga 'nin kanallaridir. Simdiye kadar video kopyalayan hicbir kanal uzun sure yayin hayatini surduremedi diye :D

Isin sakasi cok renkli ve yararli bir programa benziyor. Simdiye kadar yapilmis her programin yaptigini tek programda toplayabilir iseniz ve ustune biraz ekleyip calismasini stabil yapar iseniz harika bir program ortaya cikacaktir eminim.

Ahaha seve seve ekleriz hocam :D Hocam önerileriniz için çok teşekkürler şuana kadar yaptığımız herşey şu sunucu bağlantısı içindi yaklaşık 1 haftadır deniyorum sıkıntısız upload ediyorum sunucu bağlantısı ile çok ta güzel oldu :) Çalışması ancak problemleri tespit edip onları gidermekle stabil olucak buda biraz zaman alıcak, sunucu bağlantısını yaptık ya bunlarıda yaparız inşallah :)

Son olarak programın son halindende bir fotoğraf paylaşayım dedim buyrun.

r2459.jpg

ee program yapıyorsanız gözede hitap etmesi gerekiyor değil mi :)

Arkadaşlar eğer program için istek ve öneriler var ise program çıkmadan yapalım diyorum buradan veya skype(medyacan.com) dan ulaşırsanız sevinirim.

ücreti ne olacak hocam?

Ücreti ne desem yalan olur hocam yakında çıkacak program ozaman herkes ile birlikte ücreti öğrenmiş olursunuz.

---------- Mesaj saat 03:12:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:09:55 civarında gönderildi. ----------

youtuberlerin kullandığı insansız hava araçları gibi :D

Şaka bir yana özellikleri göz dolduruyor :)

Ahaha full otomatik diyosun yani :) Teşekkürler hocam daha iyiside gelicek inşallah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri