Youtuber'lar Yılbaşında Ne Yapıyor?

arkadaşlarla bi mekana falan gideriz belki. hatta anadolu yakasında mekan tavsiyesi alabilirim.

bu arada "günah" diyen arkadaşlar, christmast'la yeni bir yılı kutlamak apayrı şeylerdir.

Gunah olmadigini soyleyen arkadas muslamanlik dini hicri takvimi kabul eder miladi takvime uyucaz diye iki eglenip ziplamak icin hicri takvimide yok saymayalim dimi peygamber efendimiz sav anarak kutladigimiz kutlu dogum haftasi bosuna yok

Abi sen bizim belediye de görevlisin sanırım özel değilse meslek ne aklıma bir ara zabıta geldi sonra mobese dedin emniyettenmisin yoksa
Büyükşehiremi bağlısın
yok ya,demiryollarında çalışıyorum.bizde kıyamet kopsa da nöbete denk geldi mi iş başında oluruz :D

Allah kolaylık versin abi o zaman sana :) zor işin [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

PARTY HARD

1.gif

Gunah olmadigini soyleyen arkadas muslamanlik dini hicri takvimi kabul eder miladi takvime uyucaz diye iki eglenip ziplamak icin hicri takvimide yok saymayalim dimi peygamber efendimiz sav anarak kutladigimiz kutlu dogum haftasi bosuna yok

yav iyi kardeşim sen istediğin takvime uy, ben bu çağda+bu takvimde yaşıyorum ve sadece yeni yılı kutluyorum. peygambere saygısızlık ettiğimiz falan yok, uzatmaya da gerek yok.

pijamlar + mandalına + spama devam :D yenı yıla spamla gırıcem :D

Kanal kasacam. Malum bir çok youtuber demlenirken baya bi boş alan kalacak. :D

Gece 12 geldigi zaman YASİN-İ ŞERİF Dinliyor olacagım rabbim izin verirde o zamana kadar alacak nefesimiz varsa..

Bodrumdayız tekaleli siwt mi ne öyle bi sarkı var ya onu söyleyen kızla erkek gelecekmiş onu izlicem ayrıca özgün kanalım için birazbodrum gecelerinden cekim yapıcam :)
hem ziyaret hem ticaret

İBB Taksim kamerasından bu yıl yaşanacak rezillikleri izleyeceğim :)

Cehennemin kapılarını sonuna kadar açtığı o günde cennet yolcusu olabilmek için hep birlikte sinan erdeme ☺
Cübbelinin sohbeti var oraya gideceğim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri