Youtube'u Ciddiye Alalım Ama Abartmayalım

Muslera07

Yasaklanmış
JeuVVtOl.gif

Monetization'ın açıldığı ilk günlerden beri düzeltilememiş bir bug ekranı yukarıdaki. Pek çokları görseli görünce bile anlamıştır ne olduğunu. Bu saçmalık bile 2.5 yıldır düzeltilmeyi bekliyor. Kısaca yiyecek ekmeğimiz çok. Çetin Altan'ın deyimiyle enseyi karartmayalım.

Bence bu bizim internetimiz yüzünden oluyor.Yabancı ülkedekilerin internet hızı olduğundan bunu hissedip anlamayabiliyor diye düşünüyorum :)

internetten kaynaklı değil hocam yukarı daki url çubuğuna basıp enterlediğimizde düzeliyor :D

vds de de aynı pc de de aynı sürekli karşılaştığım bir sorun

sabırsız arkadaşıım :) yalnızca 2 sn daha fazla bekle sayfa tam yuklenince o sorun ortadan kalkıyor.

iyide bu yutubeden deil sizden kaynaklı tarayıcı hatası. çözümüde basit sayfa verileri dolmadan etkinleştire tıklamayın.. sen ıkı senedır böylemi yaşıyon ya.:D

Üstte yükleme imlecinin sabit hale geldiğini görene kadar beklerseniz bug da kalmayacağını görürsünüz..

:D :D Çok iyi :D
Etkinleştir butonunun üzerine basılı tutup 3 saniye bekleyip çekin.

Çok bilen güzel kardeşlerimiz toplanmış. Mesele benim salaklığım ya da sabırsızlığım değil. Bu olmaması gereken bir şey. Tarayıcı ile de ilgili değil. Tüm tarayıcılarda yaşanır.

JeuVVtOl.gif

Monetization'ın açıldığı ilk günlerden beri düzeltilememiş bir bug ekranı yukarıdaki. Pek çokları görseli görünce bile anlamıştır ne olduğunu. Bu saçmalık bile 2.5 yıldır düzeltilmeyi bekliyor. Kısaca yiyecek ekmeğimiz çok. Çetin Altan'ın deyimiyle enseyi karartmayalım.

hele şu sayfa tam yüklensin ondan sonra sorun olursa yaz ;)

bende her açtığımda en az 3 defa e5 yapıyorum bazen 10u bile buluyor bu sorun hepimizde var dert etme

Çok büyük bir sorun. Ünlemmiş kanal kapanmasıymış bunun yanında hava cıva. :)

konu sahibinin ne yazmak istediğini bir tek ben anladım heralde, arkadaş size bu bug çok büyük bir sorun demiyor zaten, neyin kafasındasınız

konu sahibi divan şairleri gibi sürekli kapalı yazımını sürdürdükçe biz daha çok kendi kafamızın algıladığı gibi anlarız.

Herkes heni çıktı burada da :D ben beklediğimde de çoğu zaman açılmıyor yenilemem gerekiyor sayfayı arkadaş haklı

Tamamen bağımsızlığınızdan kaynaklı bir durum sayfanın tamamen yüklenmesini bekleyip basın sorun olmayacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri