Youtube'un Eşleşen Olayını Anlamak İmkansız

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
Merhabalar arkadaşlar,

Dün bizim türk sitelerinin birinde bir video gördüm ( hüzünlü bir ölüm ve aşk anlatıyor ) hemen yükleyeyim dedim ve bir türlü yeşil yakamadım ve o nedenle geçen gün forumdan bir arkadaşdan aldığım partner kanala attım.

Sabah bir kalktım 30556 izlenme - 157 beğenme var :)

Kanal Music Nations ve ödeme yapar mı bilmiyorum ilk partnerim. Dedim bari videoya link koyayım hd izlemek için tıklayın vs.. diye ( bilindik numaralar ) adsense'ye bağlı normal bir kanala yükleyeyim.

Bu kez 3 tane eşleşen çıkıyor müzik ve videodan :D Yani partnerde eşleşen çıkmadı ve yükledim ama normalde yüklemeye çalıştığımda eşleşen veriyor. Yeni bir kanal açtım ona yüklüyorum ondada eşleşen vermiyor.

Bir türlü anlayamadım gitti.

Son cümleni anlayamadım. Yeni bir kanala attın ve eşleşen vermediğinden bahsediyorsun. Bu yeni attığın kanal da adsense değil mi? Ayrıca o kadar izlenme, tık v.s kaç para kazandırdı sana?

Son cümleni anlayamadım. Yeni bir kanala attın ve eşleşen vermediğinden bahsediyorsun. Bu yeni attığın kanal da adsense değil mi? Ayrıca o kadar izlenme, tık v.s kaç para kazandırdı sana?

Uzun süre önce açılmış kanala attım eşleşen aldım. Yeni bir kanal açtım eşleşen vermedi.

Kazanca şuan bakamıyorum saolsun Music Nations'un parola sıfırlaması çalışmıyor :)

[MENTION=14929]edius[/MENTION] hocam bana şu programı boş bir zamanınızda öğretseniz? Dün sabah saatlerine kadar uğraştım videolarınızı izledim ama yapmak istediğim hiç bişeyi yapamadım . hatta programı bile doğru kuramadım . Sizin bi el atmanız lazım hocam uygun bir zamanınızda . Mümkünmüdür acaba?

[MENTION=14929]edius[/MENTION] hocam bana şu programı boş bir zamanınızda öğretseniz? Dün sabah saatlerine kadar uğraştım videolarınızı izledim ama yapmak istediğim hiç bişeyi yapamadım . hatta programı bile doğru kuramadım . Sizin bi el atmanız lazım hocam uygun bir zamanınızda . Mümkünmüdür acaba?

Elimden geldiğince, boş vakitlerimden kısarak yardımcı olmaya uğraşıyorum. Derslerimde de tüm takıldığınız yerlerin cevaplarını bulabilirsiniz. Özelden skype yollayın, tw ile de yardımcı olurum.

Elimden geldiğince, boş vakitlerimden kısarak yardımcı olmaya uğraşıyorum. Derslerimde de tüm takıldığınız yerlerin cevaplarını bulabilirsiniz. Özelden skype yollayın, tw ile de yardımcı olurum.

Buradan yönetime sesleniyorum. İmza ekleyemediğim için derslerimin linki veremiyorum :) Gold üye de olacak durumum yok. Az sayıda insan bu paylaşımlara ulaşınca da bir anlamı kalmıyor. Satış yapanlara da saygı duyuyorum ancak benim gibi karşılıksız birşeyler yapanlara da bu tür imtiyazlar tanınmasını rica ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri