******************* hesabınızdaki etkinliğin YouTube'un Hizmet Şartları'nı (HİZMET KOŞULLARI - YouTube) ihlal ediyor olabileceği konusuna dikkatimiz çekildi. İncelememizden sonra, hesabınızın Hizmet Şartlarımıza uymadığını belirledik ve buna göre hesabınızı feshettik Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfenhttps://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
6 hesabım bu şekilde kapandı 6 sıda partnerdi ne yaptıgımı bılmıyorum ama 2 gün önce programla sahte telif kaldırmak için mail attım belki ondandır 1 aydır girmedıgım kanalda gitti bu hafta ödeme alıcaktı
adsensem duruyor adsensede ki 1 kanalım duruyor 3 tane partner kanalımda duruyor
böyle birşey başına gelen var mı arkadaşlar
6 hesabım bu şekilde kapandı 6 sıda partnerdi ne yaptıgımı bılmıyorum ama 2 gün önce programla sahte telif kaldırmak için mail attım belki ondandır 1 aydır girmedıgım kanalda gitti bu hafta ödeme alıcaktı
adsensem duruyor adsensede ki 1 kanalım duruyor 3 tane partner kanalımda duruyor
böyle birşey başına gelen var mı arkadaşlar