Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

spamı bitirsinler iyi güzelde networkler giriş şartlarını ağırlaştırırsa youtube da kanal kapama algoritmasını değiştirmezse kimse barınamaz özgün dışında.

atıyorum quiz 10k izlenim 100 abone +manuel kontrole geçse kanal sokarız yine ama youtube 2 gün sonra tek uyarıda kanalı kapatırsa kimse dayanamaz buna

Blue link ve 301+ cılara Yt çözüm bulsun.
Sahte Flag.çı çakallara çözüm bulsun zaten bu tür kurallara hiç gerek kalmaz.

önemli olan söylenilen sayılarda telif, kapanan vs kanal olduğunda networke ne olacak ??? bu sorunun cevabı önemli... olur da network komple patlarsa bünyesindeki kanallara ne olacak önemli olan bu soruların cevabı

Kimse kimsenin açacağı kanal sayısına karışamaz. Sen yapmıyorsun diye o da mı yapmasın?

yanlışssın dostum ben istesem 200 tane kanal yapamazmıyım yaparım ama gerek yok ortalığı kirli etmenin manası yok ve aynı kategoriyi çalışmak isteyen kazanamaz bu kez

Quiz olmazsa başka partner bulun adsense olmaz diyenlere gelsin bu kural sadece quiz için değil ki hepsini kapsıyo sonuçta bekleyip görelim bakalım ne yapıcaklar.

Yt ye bir içerik atılır, saatler içerisinde aynı içeriğin yüzlerce kopyası ortaya çıkar. Yt çöp barındırmak için sunucu masrafına girmek istemiyor.

Yt asıl parayı spamdan kazanıyor diyenler bunu hesap etmiyor. Oysa yt yüzlerce aynı kopya videoya gönderdiği hiti tabiki ilk atan tek videoya da gönderebilir.

Hunharca yapılan spamın kaçınılmaz sonu illaki gelecek.

Daha dün millet kanal sayısında, 1k, 5k, 10k ya ulaştım diye övüne övüne konulara yorum atıyordu.

Sen o 10k kanala yükdeğin videolar için sunucuya ihtiyaç duysan kiralamaya gücün yetermiydi aceba.

Yt neden senin 10k lık çöpünü bedavadan barındırsın

Bizim, asıl az öz ve kapanmayan kanal yapmanın yolunu bulmamız lazım.

Yt ye bir içerik atılır, saatler içerisinde aynı içeriğin yüzlerce kopyası ortaya çıkar. Yt çöp barındırmak için sunucu masrafına girmek istemiyor.

Yt asıl parayı spamdan kazanıyor diyenler bunu hesap etmiyor. Oysa yt yüzlerce aynı kopya videoya gönderdiği hiti tabiki ilk atan tek videoya da gönderebilir.

Daha dün millet kanal sayısında, 1k, 5k, 10k ya ulaştım diye övüne övüne konulara yorum atıyordu.

Sen o 10k kanala yükdeğin videolar için sunucuya ihtiyaç duysan kiralamaya gücün yetermiydi aceba.

son madde imkansız abi :)

yanlışssın dostum ben istesem 200 tane kanal yapamazmıyım yaparım ama gerek yok ortalığı kirli etmenin manası yok ve aynı kategoriyi çalışmak isteyen kazanamaz bu kez

O senin düşüncen saygı duyarım. Ama ben istediğim kadar kanal açabilirim buna karışmaya kimsenin hakkı olamaz. Başkası kazanacak diye ben kazanmaktan vaz mı geçeyim ? Youtube kocaman yer kanal açmak isteyen açsın ekmeğini her türlü yer.

Arkadaşlar şimdi quiz mi avantajlı konuma geldi adsense mi bunu biri net olarak söyleyebilir mi ?

son madde imkansız abi :)

İmkansız diye bir şey yok sedat, sonsuza kadar kalsın demiyorum
Benim yaptığım kanal 3 - 4 ay ayakta dursun bana yeter.
Herkesin yaptığını yaparsan adı spam olur, kimsenin yapmadığını yaparsan işin uzun ömürlü olur.

O senin düşüncen saygı duyarım. Ama ben istediğim kadar kanal açabilirim buna karışmaya kimsenin hakkı olamaz. Başkası kazanacak diye ben kazanmaktan vaz mı geçeyim ? Youtube kocaman yer kanal açmak isteyen açsın ekmeğini her türlü yer.

yanılıyorsun. youtube artık karışıyor :) Hadi aç da görelim. :)

Dear Partner,

YouTube will be enforcing a new policy starting September 1st. MCNs will be subject to a cap of 1,000 total suspended channels in a rolling 90 day period.
Youtube 1 Eylül'den itibaren yeni bir politikaya zorluyor olacak. MCN'ler bir 90 gün içinde toplamda bünyesinde 1000 kapanan kanal üst sınırı barındırmaya zorlanacaklar.

Making long story short, MCNs are not allowed to have over 300 suspended channels a month. Please, keep in mind all types of strikes count: copyright strikes, spam strikes, community guidance strikes etc.
Uzun lafın kısası MCN'lere ayda 300'den fazla kapanan kanal sahibi olmaya izin verilmiyor. Lütfen aklınızda tutun, tüm ihtarlar sayılmaktadır: telif, spam, topluluk ihlali ihtarları vb.

In order to meet strict YouTube requirements we're changing our roll-up procedure, starting September 1st. All new channels will be a subject of examination of the special scoring system. Evaluation will be lasting up to 3 business days ending up with 'Yes/No' decision.
Youtube'un katı gereksinimlerini karşılamak için alım prosedürümüzü 1 Eylül'den itibaren değiştiriyoruz. Tüm yeni kanallar özel bir skorlama sisteminin sınamasına konu olacak. Değerlendirme üç iş gününe kadar sürüp "Evet/Hayır" kararı ile sonlanacak.

Those strict rules will cause massive constraints in new channels roll-up. We strongly suggest you to double-check your current channels meet YouTube anti-spam policy and ensure your channels stay active after September 1st. We have announced anti-spam rules into your dashboard recently on July, 17. Please, learn the rules!
Bu katı kurallar yeni kanal alımında çok büyük kısıtlamalara sebep olacak. Biz şiddetle var olan aktif kanallarınızı yeniden kontrol etmenizi ve Youtube'un anti-spam politikasını 1 Eylül'den sonra karşılayıp karşılamayacağı konusunda emin olmanızı öneririz. Biz 17 Temmuz'da anti-spam kurallarını dashboardlarınızda anons ettik. Lütfen kuralları öğrenin.

We have one month to adjust new YouTube policy.
Yeni Youtube politikasına uymak için bir ayımız var.

90 mesajı okudumda göremedim. bu mesaj nerden sana geldi acaba?

Şuan Quiz`de 150.000 kanal mevcut. 1 ay içerisinde her 1000 kanaldan 2si kapanırsa Aylık 300 kanal kapanma kotasını doldurmuş olacak. Açıkçası bu pek mantıklı gelmiyor bana. Koskoca Networkte ister istemez 300 ve daha fazla kanal kapanacaktır. Geçen ayki kanal bağlama sorunda da herkes bir şeyler yazıp çizmişti ama yine aynı şartlarda kabul ettiler kanalları.

Bekleyip görmek lazım sükût ile..

Sen sanırım youtube un bizim gibi vds sarın aldıgını mı sanıyosun. Aynı teknoloji ve fiyat standartlarında mı oldugumuzu sanıyosun. Sen youtubeu spamci vi veletle mi karıstırıyosun. Sen youtube un harddiskte yer kalmaması problemi yasadıgını mı sanıyosun. Sen youtube un bandwith sıkıntısı olsugunu mu saniyosun. Sen ytpara dakilerin youtube doldurdugunu mu saniyosun.

Sen ben bu foeu dakilerin toplamı youtube a yapılan toplam spamin binlerde biri oldugumuzu bilmiyosun. Yok cok kanal acanlar yüzünden oldu diyenler madem öyle artık kanal acmasınlar o zaman.

tüm film, dizi, sportif faaliyetlerin yayın haklarına sahip olan şirketlerden gelen baskılar karşısında Youtube böyle bir girişimde bulunmak için geç bile kaldı. Böyle devam ederse Youtube içerisinde bulundurduğu kaçak yayınlar nedeniyle çok zaman geçmeden çok büyük cezalara çarptırılacaktır.

biri yukarıda 1 a7da 300 kanal kapanmaz demiş :D :D :D 1 günde 300 kanal kapanıyordur :D

Şuan Quiz`de 150.000 kanal mevcut. 1 ay içerisinde her 1000 kanaldan 2si kapanırsa Aylık 300 kanal kapanma kotasını doldurmuş olacak. Açıkçası bu pek mantıklı gelmiyor bana. Koskoca Networkte ister istemez 300 ve daha fazla kanal kapanacaktır. Geçen ayki kanal bağlama sorunda da herkes bir şeyler yazıp çizmişti ama yine aynı şartlarda kabul ettiler kanalları.

Bekleyip görmek lazım sükût ile..

150 bin değil reyis :)

334.883 kanal var

Bu arada fikrimi de yazayım , Quiz 300 Limitine daha 3 Eylül olmadan ulaşır. 4 Eylulden itibaren Giriş şartlarını değiştirir. (Tabi kağıt üzerinde formalite değilse bu durum , öyle olduğuna da benzemiyor ) yani bize de artık yavaş yavaş yılana sarılmak düşer. Adsenseye geri dönüşlerde başlayacaktır. Bugunden sonra yüzde 60 Adsense Yüzde 40 da Partner Çalışarak Yola Devam Ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri