Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] daily değişiyor takipte kal ve forum da okuduğun bilgilerin pek çoğunun tersini uygula delikanlı. mesela daily bitik mi dediler daily'i araştır, şu partnere girilmez mi diyorlar demek ki o partnere girilir :D

o zaman life face sayfasina yazinca bir bak. kac tane vietnamli,kac tane Türk altına yorum yapıyor.

Bizim sorunumuz ne kadar türk ne kadar vietnamlı olması değil vietnamlıların %80 i kendi dillerini çalışıyor veya çince japonca vs.. Latin alfabesi fazla kullanmıyorlar.Yabancı forumlara bakıyorum inan ytpara gibi değil.Valla ben ne kategoriler gördüm 2. günden flag yiyip daha o kategoride barınmadığım yarısı da türk.Nerden anlıyorsun vs dersen faceden İNSAN gibi sorunca adamın bana türkçe küfür etmesi veya ben yapmadım demesi...Geçelim bunları yok vietnammış yok italyaymış ben kendi MİLLETİMDEN zarar gördüğüm kadar kimseden görmedim.

iyi forumlar

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] daily değişiyor takipte kal ve forum da okuduğun bilgilerin pek çoğunun tersini uygula delikanlı. mesela daily bitik mi dediler daily'i araştır, şu partnere girilmez mi diyorlar demek ki o partnere girilir :D

Aynen öyle hocam aynen öyle.Foruma ilk geldim adı lazım değil 2-3 kişiye sordum hocam bu film işi dizi işi ne iş ? Adamlar yok mahkeme yok bilmem ne bana videoyap aldırdılar funny crash verdiler 1 ay amele gibi onları attım sonra dizi film başladım dedim bu neymiş :D Ne derlerse tersi.Adam bile erotik doldurmuş kanala neler çıkıyor forumdan neler. :D

ehhee machinimaya girmeyin sakın quiz daha iyi quize abanın :D

konudaki şu tartışmaları,atışmaları bitirelim lütfen arkadaşlar.her ay oldugu gibi yine bi quiz battı,bitti,çöktü şenliginde birlikteyiz :) konuya odaklanın,birbirinizi de bizi de yıpratmayın ;)

Şimdi bağlayacağımız yani 1 eylüle kadar bağlayacağımız kanalların ve eskiden quize bağlanmış kanalların denetlenip partnerden atılması gibi bir durum var mı?Sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama merak ettim.

konudaki şu tartışmaları,atışmaları bitirelim lütfen arkadaşlar.her ay oldugu gibi yine bi quiz battı,bitti,çöktü şenliginde birlikteyiz :) konuya odaklanın,birbirinizi de bizi de yıpratmayın ;)

Olay orayamı döndü yine adaşım, hocam. Eee sende hata quize laf çakını banlıcaksın.. Bu forumda quize kötü bir şey söylemek ban sebebi olsun. Ekmek ye hala kötüle bizim milletin internetle tanışmaması lazımdı.. Hala quizden deli gibi para alıp, quize laf çakan hainler var ne yazıkki. Hain diyorum çünkü harbiden hainler.. Her ay çatır çutur para alıp hala quiz şöyle böyle diyen haindir kardeşim başka bir değil..

Sahte izlenimciler sahte videocular flagcılar bunlar hep sizin para hırsınız aç gözlulugunuz yüzünden oldu. Devam edin insanların ekmekleriyle oynamaya. Hem bizi yaktınız hem kendiniz yanıyosunuz. Yazık.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 02:29 ---------- Önceki Mesaj 02:22 ----------

Olay orayamı döndü yine adaşım, hocam. Eee sende hata quize laf çakını banlıcaksın.. Bu forumda quize kötü bir şey söylemek ban sebebi olsun. Ekmek ye hala kötüle bizim milletin internetle tanışmaması lazımdı.. Hala quizden deli gibi para alıp, quize laf çakan hainler var ne yazıkki. Hain diyorum çünkü harbiden hainler.. Her ay çatır çutur para alıp hala quiz şöyle böyle diyen haindir kardeşim başka bir değil..
Quiz biterse spamcıları almazsa cok haklı adamlar. Bu zamana kadar hep uyardılar ama bizim aç gozluler dinlemedi.

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] sana göre bunlar abone ve izlenim artımına mı gidecek ? adamlar 300 deyip duruyor oda hayatımda duyduğum en mantıksız eylem şekli koca networku aylık 300 kapanma ile sınırlamak.

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] sana göre bunlar abone ve izlenim artımına mı gidecek ? adamlar 300 deyip duruyor oda hayatımda duyduğum en mantıksız eylem şekli koca networku aylık 300 kapanma ile sınırlamak.
Haklılar bi yandan dedikleri olabilir kalite istiyor youtube.

Çok mu eğlencelisiniz? Hayatınızda her şey yolunda mı gidiyor? Merak etmeyin foruma girin 2 konu okuyun hayatınız değişsin, feleğiniz şaşsın.. :D

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION], 30 40 abone yapsa 5k izlenim yapsa olayı çözerler aslında yada freedom gibi yapacak kapananları ödemiyorum diyecek olacak bitecek ama bunu yapmakta işine gelmiyor bakalım nasıl bir politika izleyecekler.

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION], 30 40 abone yapsa 5k izlenim yapsa olayı çözerler aslında yada freedom gibi yapacak kapananları ödemiyorum diyecek olacak bitecek ama bunu yapmakta işine gelmiyor bakalım nasıl bir politika izleyecekler.
Ortalıkta o kadar şeref yoksunu insan varken kapananları ödemiyorum derse hepimizin canı daha cok yanar. Kesinleşene kadar kanallar kapancakmı kapanmıcakmı kendimizi yeriz.

Kapanani odemiyorum gibi bir sey yapacaklarini sanmiyorum neticede milyon dolarlik bir firma suphesiz piyasanin en iyi firmalarindan emin olun bu forumdaki herkesten daha fazla arastirma yapiyorlar... quizi quiz yapan etmenleri cok iyi biliyorlar... gerekirse hizmet kalitesini ve kriterlerini yukseltirler ama prensiplerinden vazgecmezler gibi geliyor

kapananları ödemekten vazgeçeceğini düşünmüyorum şu dönem de bakalım eylül olayının altında ne çıkacak

f.gın, 301'in, sahte izlenim vs youtupun rahatsız olduğu her şeyin altında türkler ve vietnamlılar var arkadaş nasıl bir milletiz anlamadım. türkler neden almanla, amerikalıyla, japonla anılmıyor uzak doğunun en leş ülkesiyle anılıyor neden neden neden ?

adaş,bagzı arkadaşlara bakıyorum ve içimden gerçekten banlamak geliyor onları :) adsense 21-22-23ünde ödeme yapıyor mesela,quizin ise 14ünde ödeme yaptıgını gördüm.quiz 14ünde ödeme yapmaya başlıyor,15inde bagzı arkadaşlar başlıyor forumda battık,bittik,quiz parama çöktü vb sözlerle her konuya yorum atmaya.adam adsense den önce ödeme yapıyor arkadaş dur bi bekle,normal ödeme zamanı geçsin ve paranı alamazsan başla delirmeye ama yok herkesden önce onunki gelecek :) ertesi gün parası gelincede başlıyor quiz şöyle adam,böyle süper falan filan.3 gün sonrada gelip forumdaki konularda/pmden yada skypedan bana hocam 1 haftada xk kanal açtım,quize bagladım diyor.3 gün önce adamlara demedigini bırakmıyordun,bu kadar kanalı neden baglıyorsun memnun degilsen,bu adamlar dolandırıcı ise :) isim veremiyorum şimdi tabi ama bu adamları gördügümde her ay banlamak geliyor içimden ama böyle bi sebepden banlayamıyoruz işte :mad:

adaş,bagzı arkadaşlara bakıyorum ve içimden gerçekten banlamak geliyor onları :) adsense 21-22-23ünde ödeme yapıyor mesela,quizin ise 14ünde ödeme yaptıgını gördüm.quiz 14ünde ödeme yapmaya başlıyor,15inde bagzı arkadaşlar başlıyor forumda battık,bittik,quiz parama çöktü vb sözlerle her konuya yorum atmaya.adam adsense den önce ödeme yapıyor arkadaş dur bi bekle,normal ödeme zamanı geçsin ve paranı alamazsan başla delirmeye ama yok herkesden önce onunki gelecek :) ertesi gün parası gelincede başlıyor quiz şöyle adam,böyle süper falan filan.3 gün sonrada gelip forumdaki konularda/pmden yada skypedan bana hocam 1 haftada xk kanal açtım,quize bagladım diyor.3 gün önce adamlara demedigini bırakmıyordun,bu kadar kanalı neden baglıyorsun memnun degilsen,bu adamlar dolandırıcı ise :) isim veremiyorum şimdi tabi ama bu adamları gördügümde her ay banlamak geliyor içimden ama böyle bi sebepden banlayamıyoruz işte :mad:

Adaşım bana bu yüzden [MENTION=9224]mNote[/MENTION] yöneticilik vermez. :) Zamanında istedimde yüzsüzlük yapıp yöneticilik, yalan değil vermedi. Adamlar haklı sinirliyim. Beni mod yapsalar sadece forumda quizden dolayı adam kalmıcak. :D Sen çok iyi niyetlisin fazlasıyla, o kadarda iyi niyetli olma bence.. :) Ama o kadar sert yönetici arasında da iyi niyetlide lazım tabi..

Adam akıllı kazanmaya başlıyoruz yeni birşeyler çıkartıp duruyorlar.300 kanal kapanma çok saçma geldi. Zaten varolan kanallardan 2-3 bilemedin 5 günde o kadar kapanan olur.
Geçen ay'ki uyarıdan sonra böyle birşey olacağını tahmin ediyordum da çok erken oldu.
Sahte izlenim bence bunun en büyük etkisi.Önüne geçemiyorlar dışardan baktığında izlenimler organik gözüküyor.İzlenim sitelerini(proxy) fixliyorlar ertesi gün güncelleme ile devam ediyorlar.Önüne geçemedikleri için partnerleri günah keçisi bellediler.Adsense'de zaten böyle bir sorunları yok çünkü onu hallettiler.Partnerlere gelen yaptırımları ben buna yordum bazılarınıza saçma gelebilir ama benim için böyle.
Hayırlısı olsun diyelim , herzaman çözümler bulundu buna da bulunur.Daha da zorlaşabilir ama bitmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri