Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] youtube bıraksın o ayakları hocam normal değilmiş özgün kanalları da çatır çatır kapattırıyorlar eminim ki quizin %100 ü özgün olsa yinede 300 den fazla kanal kapanır daha geçenlerde duyduk böyle bi olayı ndng enes baturmuydu neydi 500k aboneli kanalını kapattılar başka kanallarımı kapatamayacaklar

onlar spamdan kapanmıyor bunu da bilmek lazım ve eminim ki o kanal açılmıştır bile...

neyse ben işime bakayım, konu açan arkadaş piyasada yok,yetkili abimiz rusyada,konu başlığı genel ama quiz'e açılmış,mail kime geldi belli değil,ne zaman geldi o da belli değil,geçen aylardaki gibi varsayımlarla konuşup duruyoruz,quiz kanallar 10 gün 20 liradan satılır sonra 10a düşer hayırlısı bakalım.

Su mesajimi okuyabilirsin konuyla ilgili

http://www.ytpara.com/quizgroup/23167-quizgroup-network-596.html#post1108943

Quiz kanal satmak yasaklanınca bir şeyler değişecekse yasak kısa sürede gelmeli

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Quize kanal sokmak yasaklanınca bir şeyler değişecekse yasak kısa sürede gelmeli

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendinle çelişmişsin hocam.Yasak gelirse nasıl kanal bağlarız :D

Edit:Her şeyi kılıfına göre uydururuz merak etmeyin.

bi ay ödeme yapılmaz. hop kanallar partnere..
şimdide partnerelere bu şartlar sunulur. sonra tekrar adsense çalışma düşüncesi..

tamam çok şükür kazanıyoruz ama iyice deneme tahtasına döndük.
bi öyle yapıyoruz sonra farklı sistem.. sonra sil baştan
hayırlısı diyelim ve gelişmeleri bekleyelim bakalım

Musicnation için sordum haberleri yok adamların böyle bir güncellemeden. Anlattım bahsedileni dert etme dedi :D

eğer youtube 90 günlük süre içinde 300 kapanan kanal diye bi limit koyuyorsa kanal kapatma sistemini de bi güncellemesi lazım. yalan yanlış 1 topluluk gelince kanal kapanacaksa bu kuralı uygulayamazlar. uygularsa burası koskoca forum, bütün partnerlerden 300er tane kanalı kapattırırız, sistemin ne kadar saçma ve uygulanamaz olduğunu görmüş olurlar.

bi ay ödeme yapılmaz. hop kanallar partnere..
şimdide partnerelere bu şartlar sunulur. sonra tekrar adsense çalışma düşüncesi..

tamam çok şükür kazanıyoruz ama iyice deneme tahtasına döndük.
bi öyle yapıyoruz sonra farklı sistem.. sonra sil baştan
hayırlısı diyelim ve gelişmeleri bekleyelim bakalım

böyle bir şey olacağını sanmıyorum o zaman adam gibi çalışanlara yazık olur başka yaptırımlar olacaktır mesela yeni bağlayamama kuralı gibi.

tek istegim youtubenin bot kullanan yt yi çöplüge çeviren kirli spamcıları bitirmesi.. sizler mecbur ediyorsunuz yt yi bu katı önlemlere.

Çöpçülerden kurtulalım da ne olursa olsun, sonuçta ne kadar az çöp o kadar az çöpçü...

Youtube belediyesi bizler için çalışıyor, çok yaşa.

tek istegim youtubenin bot kullanan yt yi çöplüge çeviren kirli spamcıları bitirmesi.. sizler mecbur ediyorsunuz yt yi bu katı önlemlere.
Zaten her ne olduysa spam yüzünden oldu, oluyor, olucakta , adam senden önce kategoriyi keşfetmiş render yapıp koymuş 53366 kanal kopyasının hiç bir mantığı yok, zaten adam ilk attığı için nimetten yararlanıyor, ki bence sözüm meclisten dışarı f.. la emeği çöp edenler yine bu tipler..He sende kategoriyi bulmuşsundur kendi çerçeven vardır seve seve gel pastadan payını al ona lafım yok, ama flagla kapanan kanallarımın çoğun bir kaç gün sonra aynı,benim kendi renderlarımın farklı versiyonları olduğunu gördüm, yok ışık koymuş yok karartmış ki bunları hangi bot ile yapıldığını biliyorsunuz.

İşte böyle yapanların Allah bin belalarını versin, umarım bu yazıyı okurlarda adamlığından utanırlar.

Son düzenleme:
Zaten her ne olduysa spam yüzünden oldu, oluyor, olucakta , adam senden önce kategoriyi keşfetmiş render yapıp koymuş 53366 kanal kopyasının hiç bir mantığı yok, zaten adam ilk attığı için nimetten yararlanıyor, ki bence sözüm meclisten dışarı f.. la emeği çöp edenler yine bu tipler..He sende kategoriyi bulmuşsundur kendi çerçeven vardır seve seve gel pastadan payını al ona lafım yok, ama flagla kapanan kanallarımın çoğun bir kaç gün sonra aynı,benim kendi renderlarımın faeklı veraiyonları yok ışık koymuş yok karartmış ki bunları hangi bot ile yapıldığını biliyorsunuz.

İşte böyle yapanların Allah bin belalarını vetsin, umarım bu yazıyı okur da adamlığından utanır.

Her sabah namazimda bu f..cilara ettigim duaAllahım onları hezimete uğrat!

Onları sars! Birliklerini boz!

Onları paramparça et!

Onları birbirlerine musallat et!

Onlara karşı bize yardım et!

Onları birbirlerine kırdır!

Güçlerini birbirlerine karşı kullandır!

Ey merhametlilerin en merhametlisi!

Zatın hakkı için,

Sıfatların hakkı için, Esma-i Hüsna’n hakkı için,

İsmi Azam’ının hakkı ve hürmeti için,

Efendimiz Hazret-i Muhammed’in hakkı için, katında şefaat yetkisi bulunanların hakkı ve hürmeti için, ey Ekram ve Celal Sahibi!

botlar çöp ediyor youtube'u botları engellesinler

Top gibi oynuyorlar Bizimle bi adsense vuruyor hadi partner e bi partner vuruyor hadi adsens e goll olmaz bu mac da..

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri