Youtube'un yeni sisteminde para kazanma sorunu

yt.expendables

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu yeni sistem hepimize bela olacak gibi geliyor bana attığım videolar inceleniyora takılıyor ertesi günde para kazanmaya uygun değildir mesajı geliyor. hicbir videomu hicbir sekilde kaydettiremedim.
Bir çözümü olan varsa buradan paylaşabilir mi. Yalnız Lütfen f5 yap dolar'ı kapat olaylarına girmeyelim yemiyo.

videonun ismini afagag yap etiket açıklama her şey sil 3 sefer dene dolar işareti düzelmezse o videoyu sil

yeni video yükleme sistemi gelmiş yayınla demeden video yayınalnmıyor youtube önlem almış tıplu video yükleyenlere

arkadaşlar bu yeni sistem hepimize bela olacak gibi geliyor bana attığım videolar inceleniyora takılıyor ertesi günde para kazanmaya uygun değildir mesajı geliyor. hicbir videomu hicbir sekilde kaydettiremedim.
Bir çözümü olan varsa buradan paylaşabilir mi. Yalnız Lütfen f5 yap dolar'ı kapat olaylarına girmeyelim yemiyo.

yüklediğin video ile ilgili bir durum. O bahsettiğin yöntemlerin iş gördüğü durumlar da var tabii lakin inceleniyor 'a takılmayan başka video kategorileri denemelisin.Mesela haber videosu :) haber videoları çok düşük oranla inceleniyor 'a takılıyor :)
iyi forumlar...

Bugün beynime kaynar sular düştü. Çok önemli bir kanalımın ortalamaları 50bin olan 10 videom para kazanmaya kapatıldı. Aktif olarak 10 $ bırakıyordu günde. Aylık 600 lirama mal oldu. İşin pisliği artik hiçbir videoya ışık yapamıyorum !

[MENTION=402]anlhcylmz[/MENTION] Senin kanalın para kazanması kapanmış olmasın?

---------- Mesaj saat 22:45:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:43:10 civarında gönderildi. ----------

Nasıl yemiyo ben yediriyorum hala :D

[MENTION=402]anlhcylmz[/MENTION] Senin kanalın para kazanması kapanmış olmasın?

---------- Mesaj saat 22:45:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:43:10 civarında gönderildi. ----------

Nasıl yemiyo ben yediriyorum hala :D

Bende denedim artık İnceleniyorsa ki ,isim değiştir tagları sil vs, yemiyor.

Nasıl yaptığını söylersen çok makbula geçer.

topumuzu sildilerr erittiler.. oof off

Bende denedim artık İnceleniyorsa ki ,isim değiştir tagları sil vs, yemiyor.

Nasıl yaptığını söylersen çok makbula geçer.

İnceleniyor'a Tıkla.
Para Kazanmayı Kapat.
Açıklama , Etiket Sil.
Başlığı ''ab'' yap.
Video yöneticisine gel.
Sönük Dolar İşaretine Tıkla.
Para Kazanmayı Aktif et. (2 seçenek)

İnceleniyor'a Tıkla.
Para Kazanmayı Kapat.
Açıklama , Etiket Sil.
Başlığı ''ab'' yap.
Video yöneticisine gel.
Sönük Dolar İşaretine Tıkla.
Para Kazanmayı Aktif et. (2 seçenek)
Yok hocam yemiyor :) Başka bir yöntem var mı bildiğiniz ?

Sorun her zaman etiket aciklama sil para kazanmayı kapa acla olmuyor o genelde yasaklı etiketlerlede alakalı. Bazen youtube kafayı takabiliyor videoya. O noktada silip tekrardan yükleyeceksin. Ama Eski videoya kırmızı ünlem çıkması. Çok namussuzca oldu. 500.000 İzlenimli videolari silip yüklemek zorunda kaldım.

Bende 2 gündür hiç bir problem yok ışıklarla ilgili genel problem var bu kadar kişi olduğuna göre ama beni vurmadı nedense anında yanıyor ışıklar f5 olayına bile girmiyorum hatta. Umarım kısa zamanda düzelir.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] teşekkürler kardeşim gerçekten işe yaradı bu. Önceden sadece dolar işaretini söndür F5'le yak F5'le yapardık olurdu simdi cok zorluyorlar. Ayrıca eskiden beri süre gelen videolarım vardı 30-50 Binlerde onlarıda söndürmüşler onlar içinde keşke bir sansımız olsa ama para kazanma bölümü gözükmüyo artık onlarda.!

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] teşekkürler kardeşim gerçekten işe yaradı bu. Önceden sadece dolar işaretini söndür F5'le yak F5'le yapardık olurdu simdi cok zorluyorlar. Ayrıca eskiden beri süre gelen videolarım vardı 30-50 Binlerde onlarıda söndürmüşler onlar içinde keşke bir sansımız olsa ama para kazanma bölümü gözükmüyo artık onlarda.!

Önemli değil kardeşim.Bildiklerimizi paylaşıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri