Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ıd bu : wtb4z9IUY88
anahtar kelime bu : cem yılmaz ama eklemiyor
Yeni Güncelleme Geldi, Eğer :
Uygulamayı Tamamlamak İçin Yeterli Sistem Kaynağı Yok Hatası alırsanız Programın bulunduğu klasörde ki son.zip dosyasını arşivden çıkarın (programın bulunudğu klasörün içine.)
Yeni Güncelleme Geldi, Eğer :
Uygulamayı Tamamlamak İçin Yeterli Sistem Kaynağı Yok Hatası alırsanız Programın bulunduğu klasörde ki son.zip dosyasını arşivden çıkarın (programın bulunudğu klasörün içine.)
Hocam programa şu eklenebilir.
Dİyelimki id ve anahtar kelimeyi girdik.
Programa ara diyeceğiz. Program ilk 20 sayfada bulduğunda, video bulundu diye uyarı verecek. Geriye sadece ok tuşuna basmak kalacak.
Uzun zamandır böyle bir programın yapılmasını istiyordum. Teşekkür ediyorum hocam.
Bu arada programın linkini bulamadım.
Edit:
Bir de bir kişi aynı videoyu en fazla 2 ya da 3 kere izleyebilsin fazla izlemeye izin verilmesin.
izlenim süresi herhangi 2 süre arasında belirlenmelidir? örneğin 30 ile 60 saniye arasında random izlenim.
Çerezler videolar izlenip başa dönüldüğünde temizlenmelidir.
Bu proje üzerinde baya kafa yormuştum ama yapan programcı olmamıştı.
diyelim cem yılmaz videosu atmış biri.arama kelimeside cem yılmaz ve youtube aramanın 16.sayfasında.sistem oraya cem yılmaz diyor ve 15 sayfadaki cem yılmaz videolarına hiç bir şekilde tıklamayıp direk gidiyor 16 sayfadaki o videoyu ekleyen arkadasın videosuna tıklıyor.ve kullanan kaç kişiyse artık hep aynı gidiyor.google da bunu anlayamıyorbuna inanan varmı allah aşkına
Programı kullanan arkadaşlar sonuçları paylaşabilirmi
başlıktaki gibi işe yarayan bir program mı
ayrca indirme linkleri gitmiş![]()
google aramax programı vardı bilirmisiniz bilmem, aynı sistemi googledeki siteler için yapıyordu ve diğeceğim şu ki: o program 3 yıl önce yayınlandı ve hala kullanılıyor![]()
dikkat edersen o dedigin programda şu not ayzar bunu 1-2 den fazla yapmayın siteniz için risk oluşturur.bi programın kullanılması faydalı ve risksiz anl*****da gelmiyor.Parasıyla kaliteli izlenim alıpta kanalı gümleyen çok kişi tanıyorum ben.
1. si bizim yaptığımız işlem izlenimle alakalı değil, programın yaptığı youtubenin anahtar kelime ile videoyu eşleştirip kayıt altına alması ve bidahaki sefere o anahtar kelime ile eşleşen video yu listelemesi, zaten youtube araması da bu sayade bu kadar kaliteli,
2. si açıklama getiriyim, parayla satılan izlenimler 1 bilgisayardan yapılır ve proxy kullanılır(ana sunucu anlamında vds kullanılır) ve google'nin buna kanacağı sanılır, fakat bu programda kullanıcı sayısına göre farklı ip olacak 1000 lerce olur ilerde belki çok rabet görürse 10000 lere kadar çıkar, ve 1-2 den fazla yapmayınız demesinin sebebi de şudur, aynı anahtar kelime ile aynı siteyi taratmak, yani %1 iken %2 oluyor tıklama oranı, o yani tamamen kullanıcıların eşit olması için, fakat dediğim gibi hiç bir program %100 garantili değildir, isteyen kullanır isteyen kullanmaz, zorlama yapmıyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.