YoutubeVDS.com = Videoyap + OfflineBilişim Katkılarıyla

@MahsumCelik , @Web_Scripti videoyap youtube vds hizmetiniz paypal da otomatik ödeme oluşturuyormuş.bunu farketmediğimden benden size 99 lira bir ödeme geçmiş.bu ödemenin tarafıma iadesini istiyorum.kolay gelsin.iban bilgisini videoyap destekden yazıyorum.hesaptaki son paramı çektiği için iban a geri isterim.karttan çekmiş.

Son düzenleme:
bu durumda ne yapmak gerekir bilemiyorum @Web_Scripti , foruma girince konuya da bakmıyorsunuz,destekten de cevap yok.ödeme öncesi olmasaydı sorun olmazdı ama acelesi var.

edit : Paypal dan da yazdım artık bir yerden cevap verirsiniz.

Son düzenleme:
bu durumda ne yapmak gerekir bilemiyorum @Web_Scripti , foruma girince konuya da bakmıyorsunuz,destekten de cevap yok.ödeme öncesi olmasaydı sorun olmazdı ama acelesi var.

Finans mahsum beyde, kendisi online olunca halledecektir. Hostlarda hep paypal otomatik yenilemeli işler. Sonraki ayı kullanmak istemeyince paypaldan otomatik yenilemeyi iptal etmek gerekir.

Finans mahsum beyde, kendisi online olunca halledecektir. Hostlarda hep paypal otomatik yenilemeli işler. Sonraki ayı kullanmak istemeyince paypaldan otomatik yenilemeyi iptal etmek gerekir.
eyvallah hocam.paypal kullanmayı bıraktığımızdan ödemeyi yapıp çıkmış,farketmemiştik otomatik oldugunu ;)

Merhaba,

destek talebi içeriğiniz finans konusu günlerden PAZAR. Nasıl sizlerin sahile güneşe ihtiyacı varsa biyolojik olarak bizlerde insan olduğumuz için aynı sosyal aktiviteleri bizlerde gerçekleştiriyoruz kaldıki servis satılırken garanti edilen destek talebi yanıtlama süremiz 24 saattir.

Destek istediğiniz saat : Posted today at 16:30
Dispute attığınız saat: 11.10.2015 20:00 EEST

Hesabınız kapatılıp iadeniz yapılmıştır, koskoca 2 şirketin cebinde 99 lirası yok ondan konu okuyup cevap yazamıyorlar.

@MahsumCelik , @Web_Scripti videoyap youtube vds hizmetiniz paypal da otomatik ödeme oluşturuyormuş.bunu farketmediğimden benden size 99 lira bir ödeme geçmiş.bu ödemenin tarafıma iadesini istiyorum.kolay gelsin.iban bilgisini videoyap destekden yazıyorum.hesaptaki son paramı çektiği için iban a geri isterim.karttan çekmiş.

eyvallah hocam.paypal kullanmayı bıraktığımızdan ödemeyi yapıp çıkmış,farketmemiştik otomatik oldugunu ;)

Merhaba,

destek talebi içeriğiniz finans konusu günlerden PAZAR. Nasıl sizlerin sahile güneşe ihtiyacı varsa biyolojik olarak bizlerde insan olduğumuz için aynı sosyal aktiviteleri bizlerde gerçekleştiriyoruz kaldıki servis satılırken garanti edilen destek talebi yanıtlama süremiz 24 saattir.

Hesabınız kapatılıp iadeniz yapılmıştır, koskoca 2 şirketin cebinde 99 lirası yok ondan konu okuyup cevap yazamıyorlar.
paraniz yok diyen olmadı.ödemeler öncesi cebimdeki son para olduğundan diye 50 defa yazdığım halde,dediklerimi çarpıtmaya çalışmayın.iyi çalışmalar.

Merhaba,

olabilir daha açıklayıcı daha yumuşak bir dille ifade edebilirsiniz.

Merhaba,

zor iş zor. allah kolaylık versin size. insanlar artık kendi hatalarini bile başkalarına yükler oldular
hayırlı işler.

zor iş zor. allah kolaylık versin size. insanlar artık kendi hatalarini bile başkalarına yükler oldular
hayırlı işler.
ben burdan geçen ay vds yi almışım.wm kullandığımdan dolayı paypala girip ödeme yapıp çıkmışım ki ödemeyi sitelerinden yapıp çıktığım için otomatiğe aldığını görmemem gayet doğal.vds nin süresi bitip sonlandıktan 10 gün sonra işlem yaptı,cebe gelen sms yle farkettim.herkes bilir ki ödemeler öncesi kimsede para olmaya bilir.(ben bugün 8 aylık kızımı arkadaşımdan borç alarak acile kaldırdım.özelimi burda anlatmak zorunda değilim.olaylara biraz insanca yaklaşın)farkedince ilk önce cumartesi foruma durumu yazdım.web scripti foruma girip de görmediği için tekrar yazmak zorunda kaldım.son bir hafta da sağlık harcamaları yüzünden kartım daki son paraydı.

şimdi ben acelem olmasa zaten dile getirmem beni tanıyan tanıyor.ürün almakla,ürünü satanın alınmadığını bilecek kadar da forum kullanıcısıyım.derdin ne ki bilip bilmeden yorum yazıyorsun.

Son düzenleme:
Merhaba,

öncelikle kızınıza üzüldüm geçmiş olsun. Sorun kimsenin parasının olup olmaması değildir. Kullandığınız kelimelerin nereye varabiliceğiniz düşünerek yazmamış olmanızdır.

Bizim tek destek methodumuz vardır oda web sitemiz eğer destek talebini c.tesi günü web sitesinden açmış olsaydınız ricanızı kırmadan paypal ile yaptığınız ödemeyi nakit ihtiyacınızda kullanmanız için banka havalesi olarak yapabilirdik.

Paypal'a dispute atıp ki bu tutarın kredi kartınızdan çekilde ise bu yöntemi seçtiğiniz için hesaba yansıması 5 - 7 gün bile sürebiliyor. Hepsinden öte eğer düşünceniz sdispute çekip paranın hesabınıza yansımasını düşünmek ise biz onaylamadan o para hesabınıza gelmez yani bizi beklemek zorundasınız.

Sonuç olarak dispute attığınızda o para size anlık olarak yansımaz, bunu öğrenmiş olduğunuzu düşünüyorum.

ben burdan geçen ay vds yi almışım.wm kullandığımdan dolayı paypala girip ödeme yapıp çıkmışım ki ödemeyi sitelerinden yapıp çıktığım için otomatiğe aldığını görmemem gayet doğal.vds nin süresi bitip sonlandıktan 10 gün sonra işlem yaptı,cebe gelen sms yle farkettim.herkes bilir ki ödemeler öncesi kimsede para olmaya bilir.(ben bugün 8 aylık kızımı arkadaşımdan borç alarak acile kaldırdım.özelimi burda anlatmak zorunda değilim.olaylara biraz insanca yaklaşın)farkedince ilk önce cumartesi foruma durumu yazdım.web scripti foruma girip de görmediği için tekrar yazmak zorunda kaldım.son bir hafta da sağlık harcamaları yüzünden kartım daki son paraydı.

şimdi ben acelem olmasa zaten dile getirmem beni tanıyan tanıyor.ürün almakla,ürünü satanın alınmadığını bilecek kadar da forum kullanıcısıyım.derdin ne ki bilip bilmeden yorum yazıyorsun.

Merhaba,

öncelikle kızınıza üzüldüm geçmiş olsun. Sorun kimsenin parasının olup olmaması değildir. Kullandığınız kelimelerin nereye varabiliceğiniz düşünerek yazmamış olmanızdır.

Bizim tek destek methodumuz vardır oda web sitemiz eğer destek talebini c.tesi günü web sitesinden açmış olsaydınız ricanızı kırmadan paypal ile yaptığınız ödemeyi nakit ihtiyacınızda kullanmanız için banka havalesi olarak yapabilirdik.

Paypal'a dispute atıp ki bu tutarın kredi kartınızdan çekilde ise bu yöntemi seçtiğiniz için hesaba yansıması 5 - 7 gün bile sürebiliyor. Hepsinden öte eğer düşünceniz sdispute çekip paranın hesabınıza yansımasını düşünmek ise biz onaylamadan o para hesabınıza gelmez yani bizi beklemek zorundasınız.

Sonuç olarak dispute attığınızda o para size anlık olarak yansımaz, bunu öğrenmiş olduğunuzu düşünüyorum.

usta ben ödeme yaptım ama ödenmedi görünüyor müşteri panelinde kafam karıştı ödemeyi kontrol edip mi onaylıyorsunuz....

VDS konusunda acemiyim VDS aktif olunca bana uzaktan bağlantı bilgilerini mi vereceksiniz yoksa müşteri panelinde mi giriş yapcam

ayın 6 sında geçtiğim sipariş hala teslim edilmedi
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ve [MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION]

header.jpg

Videoyap.com ve Offlinebilisim.com güçlerimizi birleştirerek YoutubeVDS.com'u yaptık. Bu site içerisinde sadece youtuberlar için kendi makinalarımızdan oluşan WİNDOWS VDS satışına başlamış bulunuyoruz.

Niçin YoutubeVDS.com ?

1) Özel Firefox Eklentisi sayesinde kanalınızdayken hiç bir program olmadan tek tuşla aşağıdaki işlemleri vds almış müşterilerimiz ücretsiz yapabilirler.

L42RWo.png

2) Makinalar kendimize aittir. Yani biz bir aracı değiliz. Direk makinalar ve internet hatları kendimize ait olduğu için ekonomik fiyatlıdır.

3) Program kullanımı ve kurulumu hakkında detaylı özel destek. Örneğin : Mevcut Anlatımı bulunan iş kolaylaştıran programlar

4) Makinalarımız türkiye içerisinde barınmaktadır. Olaki vds yerine kanalınıza pcnizden bağlanmak isterseniz ülke değişmesi olmayacağı için youtube tarafından bir kuşku oluşturmaz.

5) Makinalarımız SSD diskli olup. Render işlemlerinde en az 4 kat daha performanslıdır.

VDS Seçeneklerimiz:

1) VDS-4GB (indir + az render + yükleme için ideal)
- CPU: 2 GHZ
- RAM: 4 GB
- HDD: 40 GB SSD
- İşletim Sistemi: Server 2008 R2
Fiyat : 49 TL
10 TL indirim kodu : 6X8HMFPJT8
İndirimli Fiyatı : 39 TL

2) VDS-8GB (indir + pro render + yükleme için ideal)
- CPU: 4 GHZ
- RAM: 8 GB
- HDD: 80 GB SSD
- İşletim Sistemi: Server 2008 R2
Fiyat : 99 TL
10 TL indirim kodu : 6X8HMFPJT8
İndirimli Fiyatı : 89 TL

www.youtubevds.com

Yetkili Arkadaşlar : @Web_Scripti ve @MahsumCelik

s.a hocam 1. paketten vds alacağım fakat server 2012 kurabilirmisiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri