iamroquentin
Yasaklanmış
+URL almak için yeni 500 abone vb şart getirildi.
ne zaman oldu bu hocam ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+URL almak için yeni 500 abone vb şart getirildi.
ne zaman oldu bu hocam ??
1 ay olmadı.
bunlardamı yeni geldi ? bugun ilkkez karşılaştım![]()
bunlardamı yeni geldi ? bugun ilkkez karşılaştım![]()
Bu olay yeni geldi heralde saat 21.30 gibi video ortası reklam girdiğimde yoktu
bana o yüzden bi kac kanalım icin mail attılar sizin icin su url uygun gördük diyee
---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------
yeni gelmiş hocam bende az önce gördüm
bana o yüzden bi kac kanalım icin mail attılar sizin icin su url uygun gördük diyee
---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------
yeni gelmiş hocam bende az önce gördüm
bu resimdeki gibi değil bende başka arkadaşlarda da var bu olay partner kanalmıdır bu resimdeki.
bana gelmişti bi ara baya 2-3 kanalımda aldım sonra kanallar 2 gün sonra gümledi artık bundan dolayı mı denk mi geldi bilmiyorum..
atlanabilir reklam,atlanamayan reklam... degişiklikler var partnerde,adsense kanallarına bakmadım
![]()
Youtube bot sistemlerine kökten çözüm getirmedikçe hiç "zorlaşsın, zorlaşsın güzel oluyor" demenin alemi yok.
Ney zorlaşmış? Acemi olan spam yapamıyormuş. Yok ya? Al botu çek keywordü tıkla ünlem geçe %50'si bile geçse Allah bereket versin. (ki %50 abartı derecede düşük bir oran)
Acemiye köklü darbenin inmesi için botlara darbe inmesi lazım. Ki bu hiç zor değil ama neden yapmıyorlar anlamıyorum.
Bu mesajımdan botlara darbe inmesini istediğim anlaşılmasın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.