Youtubeye 2014 de gelen yeni güncellemeler.

Saçma sapan konu dışı şeylerle beni bir daha alıntılama.

İşte tamda bu yüzden alıntıladım saçma konudışı şeyler. Mesela bahsettiğin botlara müdahale edilsin yeniler kanal açamasın hepsini ben yapim gibisinden mesajın için. Kısaca kendin için istemediğin bir şeyi başkası için uygun görme!

İşte tamda bu yüzden alıntıladım saçma konudışı şeyler. Mesela bahsettiğin botlara müdahale edilsin yeniler kanal açamasın hepsini ben yapim gibisinden mesajın için. Kısaca kendin için istemediğin bir şeyi başkası için uygun görme!

Hakikaten algılamayla ilgili sorunun var. Ne okuduğunu anlayacak minimum kapasiteye sahip değilsin. Son cümlemi bile okumadan beni meşgul etmişsin.

Bana ne botların kapatılıp, açılmasından? Umrumda mı sanıyorsun? Google'ın buna çözüm bulmamasını anlayamadığımı yazdım ama şu anda ne yazdığımı bile anlayabileceğine şüpheli olduğum için kendimi de çok yormuyorum.

Hakikaten algılamayla ilgili sorunun var. Ne okuduğunu anlayacak minimum kapasiteye sahip değilsin. Son cümlemi bile okumadan beni meşgul etmişsin.

Bana ne botların kapatılıp, açılmasından? Umrumda mı sanıyorsun? Google'ın buna çözüm bulmamasını anlayamadığımı yazdım ama şu anda ne yazdığımı bile anlayabileceğine şüpheli olduğum için kendimi de çok yormuyorum.

Sen daha ne yazdığından bihabersin konuşmaya gerek yok 15 yaş grubunada saygım var ama senin gibi atarlanan onlarında adını çıkarıyor işte.

atlanabilir reklam,atlanamayan reklam... degişiklikler var partnerde,adsense kanallarına bakmadım :)

Vgyk6q.jpg

ben bakdım , ama hiç birinde görmedim. aynı zamanda güncelleme ile birlikte video ortası reklamlar kısa süreli çıkmadı tıklama yansımalarından anlarsınız adsensede.

youtube logosu değişmiş hareketli gıf logo yerleştirilmiş...

şu anda kapanan ana kanalımın dogrulaması için kendi telefon numaramı yazdım ve sesli ara seçenegi ile ara dedim , 0537 546 42 78 bu numaradan arayarak sesli bir operator tarafından kodum okundu çok ilginç..

Yt cozuttu, video para kazanma aç diyorum açmıyor, foto ekliyorum yinede video resmi değişmiyor.

bugün fark ettiklerim;

paypal butonu simgesi degişmiş(bağış butonu)
google hesap ayarları tasarımı degişmiş
android youtube ekranı degişmiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri