Youtubeye girmek için değiştirdiğimiz 'hosts' adsenseyi etkiler mi

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

simbus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar malum youtubeye giremiyoruz. Bunun için system32nin içindeki hosts dosyasını başka bi dosyayla değiştiriyoruz. Bunun sonucunda ip dns vs değişiyor sanırım. Bunu yaparak youtubeye giriş yapmak adsensemi veya kanallarımı etkiler mi? Etkilerse hangi şekilde etkiler?
Soru 2: Bunu yaptıktan sonra youtube girip oturum aç diyorum oturum açma sayfasına yönlendirmiyor sayfa bulunamadı veya ssl hatası alıyorum bunun çözümü nedir? Henüz giriş yapmadım.

şahsi görüşüm etkilenmez. ssl hatası alıyorsanız youtube girersen https deki s yi silin girin rahatlıkla.

Arkadaşlar malum youtubeye giremiyoruz. Bunun için system32nin içindeki hosts dosyasını başka bi dosyayla değiştiriyoruz. Bunun sonucunda ip dns vs değişiyor sanırım. Bunu yaparak youtubeye giriş yapmak adsensemi veya kanallarımı etkiler mi? Etkilerse hangi şekilde etkiler?
Soru 2: Bunu yaptıktan sonra youtube girip oturum aç diyorum oturum açma sayfasına yönlendirmiyor sayfa bulunamadı veya ssl hatası alıyorum bunun çözümü nedir? Henüz giriş yapmadım.

hosts dosyasında yapılan degişiklik dns filan degil hocam.şimdi normalde biz siteye girerken youtube.com diye yazarız,tarayıcımız bizi otomatik olarak youtube un tanımlı IP’lerine yönlendirir. Bu IP’ler de eğer Türk Telekom engeli varsa siteye giremeyiz.fakat hosts dosyasına youtube.com için özel bir IP tanımlarsak yasak olmayan bir IP’ye yönlendirilmiş oluruz ve siteye sorunsuz gireriz...

hosts dosyasında yapılan degişiklik dns filan degil hocam.şimdi normalde biz siteye girerken youtube.com diye yazarız,tarayıcımız bizi otomatik olarak youtube un tanımlı IP’lerine yönlendirir. Bu IP’ler de eğer Türk Telekom engeli varsa siteye giremeyiz.fakat hosts dosyasına youtube.com için özel bir IP tanımlarsak yasak olmayan bir IP’ye yönlendirilmiş oluruz ve siteye sorunsuz gireriz...

Hocam öyle bir analtmışsın ki sanki dns değişince ip değişiyor :cool:

şahsi görüşüm etkilenmez. ssl hatası alıyorsanız youtube girersen https deki s yi silin girin rahatlıkla.

sorun hala düzelmedi, oturum aç diyince bu web sayfası kullanılamıyor uyarısı alıyorum hocam öneriniz var mı

Bende youtube giriyom dns degistirerek ama bir turlu analitik acilmiyor surekli zararli uyarisi veriyor bu nedendir axaba?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri