Youtup Yeni Güncellemeler Hakkında

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
Son aşamada çıkardığım sonuca göre california ekibi üç alanda güncelleme yapmış...

1. kurumların baskısı üzerine telifli içeriğin çalışılmasına engel olmak üzere yapılan güncelleme. görüntü ve ses taramasının daha sıkılaştırılması, engel ve eşleşen geçme yöntemlerinin fixlenmesi.

2. red ve mobil gibi teknik alanda yapılan güncelleme

3. en korkuncu spam güncellemesi

spam güncellemesi şuan sistem tam oturmadığı için nerelere ulaştığını bilmiyoruz ama gördüğüm kadarıyla sistemi tarayan robot artık sadece etiket ve başlık üzerine tarama yapmıyor... dahasını yapmak için görev almış. index sorunu ve kanalların hızlı bir şekilde kapanması belki bu nedenle. robotun bir yapay zekası var sanki. 2014 senesin de adsense çalışmak zordu millet quiz'e kaçtı bundan sonra daha da zor olacak ama kaçacak bir partner yok. adamların istediği gibi çalışmaktan başka çare yok. yani iş bulmaca çözmeye döndü dönecek.. zamanın da kendine sağlam arkadaş grubu oluşturanlar bu olayı çözer. dailymotion'a bakmayanlar bakmaya başlasın. bu söylediklerime komplo teorisi diyenler yılbaşında görüşürüz. herşey Susan Wajcocki'nin 2014 yılında youtube ceo'su olmasıyla başladı.

5d204fceea.jpg

Son düzenleme:
yak bi sigara bu sektor bitmeyecegi aşıkar her zaman ki aklını kullanan kazanır çalışan kazanır her yerde oldugu gıbı

söylediğim gibi zamanın da düşünebilen insanlardan arkadaş grubu oluşturanlar spam algoritmasını çözecektir. bu arada cigara sağlığa zararlıdır delikanlı.

yak bi sigara bu sektor bitmeyecegi aşıkar her zaman ki aklını kullanan kazanır çalışan kazanır her yerde oldugu gıbı

söylediğim gibi zamanın da düşünebilen insanlardan arkadaş grubu oluşturanlar spam algoritmasını çözecektir.
abı kazanırsın paranı o sıkıntı o degıl kactane adsense dagıttım samımı oldugum kısılere o parayı ıcerden alamazsan 1 adsesenın spamama dusmeme ıhtımalı %90 eger spam calısıyorsan ben sahsen 1.ay butun adsenselerım spama %99 gırer daıly kucumsuyorsun bak daıly 12k ızlenıme 40 dolar vermıstı tek dızıye gununde yayınlanmıstı ulkesı us uk degıldı bu arada sıradan bır ulkeydı berbat degıl yanı daıly reklam degerlerı ıcerıgıne gore para bırakıyor yanı anlıcagın.

adam parayi vermezse spam algoritmasını anlık çözsende bi işe yaramaz hocam -ki öylede oluyo.

bence de dailymotion'a dönün biz özgüncülerde YouTube'ta rahat nefes alalım biraz güzel fikir :D :D

bir şirketin baştan aşağı değişmesi demek o şirketin belli bir süre zarar etmesi demek. zararlarını da 3 aydır bizim paramızı gasp ederek giderdiler. 3 aydır adamlara çalışıyoruz. bu arada google'un bizim paramıza ihtiyacı mı var diyen arkadaşlar herhalde susan wajcocki'nin youtup zarar ettiğin de google'un diğer robot geliştirme departmanından destek alacağını falan düşünüyor.

adam parayi vermezse spam algoritmasını anlık çözsende bi işe yaramaz hocam -ki öylede oluyo.

Son düzenleme:
bir şirketin baştan aşağı değişmesi demek o şirketin belli bir süre zarar etmesi demek. zararlarını da 3 aydır bizim paramızı gasp ederek giderdiler. 3 aydır adamlara çalışıyoruz.

aynen dogrusun zaten konustuk bu gaspları filan ama bakalım bu durumu devam ettireceklermi orası muamma gibi sadece

yt den aldıgım paranın yarısını sukurler olsun daılyden alıyorum ve daılyden aldıgım para gun gectıkce artıyor inşallah hepımız ıcın hayırlısı olur ılyas abı bok* cıkmıstı yt nın zaten artık adamların bırseyler yapması lazımdı zaten boyle olucagı aylar oncesınden bellıydı alternatıf akıcak herkez artık yt den zor odeme alma ya tutarsa hesabı gıbı bana hayatta gelmez o yt gel 100k verelım dese daha yanısmam o sektor e ayda 1 kanal yaparım bırakırım olursa olur olmazsa hıc umrumda olmaz.

arkadaşlar tanıtayım bu delikanlı benim trollüm olur. youtup adsense ilgili bir makale yazdığım da mutlaka altına dailymotonun reklamını yapar :D

yt den aldıgım paranın yarısını sukurler olsun daılyden alıyorum ve daılyden aldıgım para gun gectıkce artıyor inşallah hepımız ıcın hayırlısı olur ılyas abı bok* cıkmıstı yt nın zaten artık adamların bırseyler yapması lazımdı zaten boyle olucagı aylar oncesınden bellıydı alternatıf akıcak herkez artık yt den zor odeme alma ya tutarsa hesabı gıbı bana hayatta gelmez o yt gel 100k verelım dese daha yanısmam o sektor e ayda 1 kanal yaparım bırakırım olursa olur olmazsa hıc umrumda olmaz.

+1 katılıyorum yt ye artık hayatta güven olmaz çok aşırı güven sarstılar. mesela şu an yüzde yüz özgün kanalı bile yt ye sokmak istemem o derece hiç güvenmiyorum.

google türkiye ofisin de çalışan elaman bana geçtiğimiz hafta aralarında 7 - 8 yıllık pek çok özgün adsense hesabının geçersiz tık nedeniyle eylül ve ekim ayında kapatıldığını söyledi. california ekibinin yediği halt hakkaten bizim sandığımızdan daha büyük.

+1 katılıyorum yt ye artık hayatta güven olmaz çok aşırı güven sarstılar. mesela şu an yüzde yüz özgün kanalı bile yt ye sokmak istemem o derece hiç güvenmiyorum.

Son düzenleme:
Kaliforniya da kebab salonu işleten istanbullu ermeni bi arkadaşımdan aldığım istihbarata göre google artık robotlarla çalışmayı bırakmış dalek tutmuş.Dalekler de çok para istediği için google işin içinden çıkamamış spamla 4 haneli çeken kanalları kapayıp çökelim demiş.İstihbarat sağlam bu adam her gün 20 urfa 20 adana çekiyor paket servisle google merkeze

Son düzenleme:
düzelecektir ama çaldıkları para yanlarına kar kaldı. 3 ayda piyasadan en kötü 300 milyon dolar kaldırdı.

aynen dogrusun zaten konustuk bu gaspları filan ama bakalım bu durumu devam ettireceklermi orası muamma gibi sadece

google türkiye ofisin de çalışan elaman bana geçtiğimiz bana aralarında 7 - 8 yıllık pek çok özgün adsense hesabının geçersiz tık nedeniyle eylül ve ekim ayında kapatıldığını söyledi. california ekibinin yediği halt hakkaten bizim sandığımızdan daha büyük.
gecersiz tık ama neye göre.. bence buda bir uydurma 7-8 yıl diyosun ya adam illaki dikkat eder çömez degilki..

özgün hesapların açılma ihtimali var. ama hesapları açma yetkisinin california da olduğunu kendilerine ulaşan şikayetleri onlara rapor ettiklerini hesapları uygun görünce açıldığını söyledi.

özgün adsense hesaplarının banlandığını bana ısrarlı bir şekilde anlatmasının nedeni bir politikaya uygun hesap kapatmadığı, herkesi içine alan bir yelpazete hesapları fesih ettiği.

gecersiz tık ama neye göre.. bence buda bir uydurma 7-8 yıl diyosun ya adam illaki dikkat eder çömez degilki..

Son düzenleme:
Son aşamada çıkardığım sonuca göre california ekibi üç alanda güncelleme yapmış...
Susan,Susan,Susan,,Platonik askim:) O kapatir ben acarim,Sirf kapatsin diye acarim.Bikmadan,usanmadan acarim.Yeterki o kapatsin.:):):D(Cok cekici bir polonya yahudisidir kendisi)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri