Youtup Yeni Güncellemeler Hakkında

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
özgün hesapların açılma ihtimali var. ama hesapları açma yetkisinin california da olduğunu kendilerine ulaşan şikayetleri onlara rapor ettiklerini hesapları uygun görünce açıldığını söyledi.

özgün adsense hesaplarının banlandığını bana ısrarlı bir şekilde söylemesinin nedeni bir politikaya uygun hesap kapatmadığını gördüğünü indirdiğini söylemeye çalışıyor. geçersiz tık diye banlıyormuş. neye göre ? kafasına göre.

dedigin gibi robotlar işin içinde daha önce hiç olmadıgı kadar baya aktif oldu ondan işte özgün spam yarı özgün adsense vs. ne varsa indirdiler, bunun bi plan dahilinde yapıldığı kesinki seref yoksunları robotları koordine edip millete saldılar istediklerinide aldılar. ama tabi robotlar tek çalışmıyo yani itiraz hesaplarına bakanlar gerçek kişiler oldugu için aslında yine itiraz sonucu açılanlarda gerçek kişilerin kafasına göre ve ikna olmalarına göre açılıyo canları isterse durumu.. google ı çok disiplinli bi kurum sanırdım şu son pisliklerinden sonra artık baştan savma disiplinsiz laçka ciddiyetsiz bi iş ve çalışma ortamı oldugunu düşünmeye başladım pespaye bir kurum.

google youtup departmanı hakkında bende öyle düşünüyorum. adamlar o kadar sinsi hareket ediyor ki, bölge bayiliklerine bile bilgi vermiyorlar. google türkiye ofisin de çalışanların belki heni hazbayın yerine gelen yeni müdürleri dışında hiç birinin bilgisi yok olup bitenden.

dedigin gibi robotlar işin içinde daha önce hiç olmadıgı kadar baya aktif oldu ondan işte özgün spam yarı özgün adsense vs. ne varsa indirdiler, bunun bi plan dahilinde yapıldığı kesinki seref yoksunları robotları koordine edip millete saldılar istediklerinide aldılar. ama tabi robotlar tek çalışmıyo yani itiraz hesaplarına bakanlar gerçek kişiler oldugu için aslında yine itiraz sonucu açılanlarda gerçek kişilerin kafasına göre ve ikna olmalarına göre açılıyo canları isterse durumu.. google ı çok disiplinli bi kurum sanırdım şu son pisliklerinden sonra artık baştan savma disiplinsiz laçka ciddiyetsiz bi iş ve çalışma ortamı oldugunu düşünmeye başladım pespaye bir kurum.

google youtup departmanı hakkında bende öyle düşünüyorum. adamlar o kadar sinsi hareket ediyor ki, bölge bayiliklerine bile bilgi vermiyorlar. google türkiye ofisin de çalışanların belki heni hazbayın yerine gelen yeni müdürleri dışında hiç birinin bilgisi yok olup bitenden.
o degilde abı bu ay daily para alırsak bız o zaman gorurum sızı :D

Ben bir yıldır alıyorum dailyden ödeme :) ama öyle yüksek rakamlar değil türkçe çalışmıştım çok önemsememiştim daily.. yt güzel gidiyor diye şimdi gümbür gümbür geliyorum dailye
valla suanda 4 ulkede kralım abı rakıp yok bana catır cutur yardırıyorum guncelle bende bayagı bırıktı kanal ıcındekıler odeme alır almaz zaten dırek web gırıcem bu ısler tokezlıcek 20 30k dolar basarsın web hıc degılse duzenlı gelırın olur yanı ben oyle dusunuyorum

belkide var belkide yok bunu bilemiycez.. ama yok gibi anlaşılıyo. google youtube zaten tr de resmi iş yapmıyo burdan bile pespayelik akıyo ve şuda var dedigin gibi adamlar hiçbişeyini dış bir güç,kurum yada devletle paylaşmak istemiyor, resmi olarak yapılanmıyolar.. yani başka amaçları oldugunuda düşündürmüyo degil bu neyse artık hayırlısı

abı sen cok dusunuyorsun fazla merak .... bılıyorsun yol bellı valla yoksa daıly lımıt ugrasak hergun kım vıdeo atar ama kopruden gecene kadar ayıya dayı dıyoruz malesef bıde ıyı tarafından bak kanal dogrulama yok tel yok :D yt duzelıcegını sanmıyorum yt artık cok katı durus sergılıyor kendıne aıt dısı vıdeo atamıcan daıly alttan o mesajı verıyor zaten cok vıdeo sılıyor daıly ama sözde yanı bussuru dızı kanalı var ıstese dırek kapatır ama goz yumuyor adamlarda kazanıyor sonucta :)

youtube yi batırdık hadi az da daily el atalım sonrası allah kerim izlesene falan yürür gideriz :)

valla ben 3 ay para kazanıyım yeter dailyden sonrası onemlı degil 3 kanalımdan odeme alsam yeter bana :) direk web giricem artık daily cıddı cıddı 2 3 sene rahat musade edıcek bılgınız olsun buyumek ıstıyorsa her vıdeo kabul etmıyorsa her yerden hıt toplaması lazım cunku 2 3 sene patlatıcaz yanı ama telıf oranları artıcak daily de de % 80 kanal kapanmaları telıfler yakında gelır :(

Kaliforniya da kebab salonu işleten istanbullu ermeni bi arkadaşımdan aldığım istihbarata göre google artık robotlarla çalışmayı bırakmış dalek tutmuş.Dalekler de çok para istediği için google işin içinden çıkamamış spamla 4 haneli çeken kanalları kapayıp çökelim demiş.İstihbarat sağlam bu adam her gün 20 urfa 20 adana çekiyor paket servisle google merkeze

Bende bunlar spamı Nasıl yok etti diyorum demek dalekler haa[emoji1] exterminate exterminate [emoji3][emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 09:11 ---------- Önceki Mesaj 09:09 ----------

abı sen cok dusunuyorsun fazla merak .... bılıyorsun yol bellı valla yoksa daıly lımıt ugrasak hergun kım vıdeo atar ama kopruden gecene kadar ayıya dayı dıyoruz malesef bıde ıyı tarafından bak kanal dogrulama yok tel yok :D yt duzelıcegını sanmıyorum yt artık cok katı durus sergılıyor kendıne aıt dısı vıdeo atamıcan daıly alttan o mesajı verıyor zaten cok vıdeo sılıyor daıly ama sözde yanı bussuru dızı kanalı var ıstese dırek kapatır ama goz yumuyor adamlarda kazanıyor sonucta :)

Senin Daily Tr Reklam ajansı olduğunu düşünmeye başladım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim bir özgün kanalım var içindekı videolar tamamen bana ait 2 sene lık kanal Bazı videolarda beğenmeyenlerin sayısı çok fazla Bu kanala ne f... nede başka bir sorun işlemedi Spam ile urasmaktan bu kanala vakit ayıramadım Spam ile uraşmak yerıne bu kanalımla ilgense idim iyi bir gelirim olacaktı ve şu anda bu yeni sorunlarla uraşmak zorunda kalmayacaktım Ben gerçekten kötü bişe olacağını sezmiş idim ama bugun yarın derken özgün adına bişe yapmadım Nasıl sezdın derseneniz bir düğüne gittim Düğünde takı törenini bekler iken düğün salonunun kafesinde bir çay içeyim dedim Kafe küçük olduğundan masalar birbirlerine çok yakın ve benim hemen yanımda oturan yaşları tahmınen 20 civarı genç arkadaşların sohbetıne ıstemeden kulak mısafırı oldum Aralarındakı muhabbet youtube m..... ve ç........ kategorısınde birbirlerine içerik vermek ve ellerindekı kanal sayısının fazla olması ile övunmek di Sonra eve tv tamırıcısı geldi Kahve içerken laf lafı açtı abi dedi ne iş yapıyorsun Bende dedım çalısmıyorum işsizim iş bakıyorum Abi dedi sen iyi birisine benzıyorsun sana bir ekmek kapısı söyleyeceığım dedi Bende buyur kardeşim dedim sağol dedim Bana youtube var abi dedi başladı anlatmaya bende mecburen youtubeden haberım yokmus gıbı yaptım En son olay da ınternetı kapatmak için servıs sağlayıcıyı aradım oradakı görevli neden istiyorsunuz ıstıyorsun her türlü yardımcı olmaya hazırız benzerı söz ler söyledi yani müşteri kaybetmek istemedi Bende dedim ıp değişmiyor ondan deyınce o da bana mail mi açamıyorsunuz dedi :D Demekkı benim gibi ıp yüzünden bır suru kişi aramıs Youtube işi gerçekten çok yayılmıs bunu gördüm Bazı yerlerde okuyorum İnternetten buldukları resımlerle bile vıdeo yapanlar bu işe yenı gıren arkadaşlarımızın bu slayt videolarının kopyalandığını gören kişiler bile sağda solda kopyalayan kişiye h.... diye yaygara koparıyor Bu kendı h... lar başkasına diyorsa bu fılmlerın gercek sahıplerı kımbılır ne dıyordur Spam için kendı görüşüm çıkmayan candan umut kesılmez Ben bu aralar spam için yenı adsense asla açmam Şu anda bu işten devamlı kazanmak için tamamen özgün olmayı öğrenmemız bizim için çok yaralı olur Özgün olursak adsense banlansa bile gereklı belgelerı gönderek açtırabılırız

artık adsenseye bağlanan diğer mailler bir kanal spam olunca spamlanıp kapatılıyor yt hesap açamıyorsun işler kızıştı

hesapların spama düşmesinin duracağını yada azalacağını düşünüyorum ama aynı zamanda kanal kapanmasının eskisinden daha çok yaşanacağını düşünüyorum. robot'a yeni bir spam değerlendirme görevi verilmiş.

hocam herkes spamı bıraksın tek sen mi yap istiyorsun ben seni anlamadım ki durmadan bu kış soğuk geçecek diyen uzmanlar gibisin herşey olacağına varır hele bir ortalık durulsu hepimiz görürüz zaten neler olucağını kasmaya gerek yok

Aralık ayında elde adsense kalmazsa yazık olacak.
Aralık ayı adsensenin en çok para dağıttığı reklamın en çok kar getirdiği ay.
İnşallah Aralık ayının bereketinden yararlanırız.
Bu ay ödeme zamanı banlar vs zaten kendini belli eder, ilyasın tespitleri hem yerinde hem gerçekçi ama artık sürekli butür konular açtığı için bazı kişiler bir soluklan modunda yazılar yazıyorlar, keşke herkes ilyas kadar çözüm odaklı düşünse.
Herkese bol kazançlar diyeceğimde alamadıktan sonra kazanmanında bir getirisi yok.
:D

sezen hanım spam bitti demedim sadece başka bir hal aldı. ama eski yöntemler bitti evet.

winter is coming :)

hocam herkes spamı bıraksın tek sen mi yap istiyorsun ben seni anlamadım ki durmadan bu kış soğuk geçecek diyen uzmanlar gibisin herşey olacağına varır hele bir ortalık durulsu hepimiz görürüz zaten neler olucağını kasmaya gerek yok

Bakalım dialy ne zaman film şirketlerin dikkatini çekecek haklarında açılan ilk telif davasının ardından onlarda sistemi daha sıkılaştıracaklardır muhtemelen.. Bakalım ilk kim çökecek tepelerine :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri