Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşın ref linki ile kayıt oldum 10.000 puanı yaklaşık 1 saatte topladık bakalım ödeme onayı gelicekmiBurdan sizlere onay ss ini paylaşırım arkadaşlar
Kimsede dememiş bu adamlar nereden para kazanıyor da size para veriyorlar? Üye olan adam ne işlerine yarıyor bunlarında para dağıtıyorlar?
Bu sistemden 2. üyelik açtım siteden alışveriş yapabilmem için para ödülü çıktı.Hazinesinden para çıkıp birşey alan oldu mu ? Geldi mi ?
Aldığım bütün ödemeler hazineden.
Hediye çekleri de çıkabiliyor.
8 dolar olduktan sonra paypala çekiliyor normal puanlar.
Hediye çekleri sayılmıyor.
Hediye çekiyle siteden ürün alsak sıkıntısız geliyor mu ?
bana habire ödül veriyor puanfalan vermıyor anlamadım 900 puandayım hala
18 Dolar 25 Dolarlık hediye çekleri var puan lazım puan
Eyvallah hocam![]()
Kaç gündür 3500 puanda kaldım arkadaş hepsi hediye çeki çıkar![]()
Aynı sorun bendede var hocam ?Hocam dünden beri getirdiğim reflerden hazine gelmiyor ?
Hocam dünden beri getirdiğim reflerden hazine gelmiyor ?
Aynı sorun bendede var hocam ?
Arada bir geç düştüğü oluyor ancak o da en fazla 10 15 dakika diye biliyorum yani bana öyle oldu en fazla bu kadar bekledim.
---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------
Arada bir geç düştüğü oluyor ancak o da en fazla 10 15 dakika diye biliyorum yani bana öyle oldu en fazla bu kadar bekledim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.