YT Adsense konusunda ücretsiz bir e-kitap yazıyorum, sorularınızı alayım..

• Kullanıcı Alhambra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

Alhambra

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar;

Lafı fazla uzatmayacağım. Youtube konusunda bu işe yeni başlayan arkadaşlarımız için herşeyi sıfırdan alacağım bir e-kitap yazacağım. Bu e-kitapta iş ortağı onayından tutun da yaş grubu,cinsiyet gibi istatistiklere göre en verimli sektörlere varana kadar geniş bir konu yelpazesi olacak. Genel olarak bu sektörle uğraşanların fazla bilmedikleri ipuçlarının da olacağı kitabım için bu konuda kafanıza takılan sorularınız varsa kitapta oluşturacağım soru-cevap köşesinde bunları yayınlamayı düşünüyorum. Konu altından sorularınızı iletebilirsiniz.

Kitapta yer alacak konular;

- Youtube hesabı açmak
- Telefon onayı almak
- Nasıl iş ortağı başvurusu yapılır?
- Youtube'un ban için sevdiği gerekçeler nelerdir?
- Tık alma bakımından en verimli sektörler hangileridir?
- Neden özgün içerik?
- Özgün içerik yaratma yolları
- Video imleme yöntemleri
- Video SEO nedir? Nasıl yapılır?
- Benzersiz başlık yaratma yolları
- Telif ihtarının sahte olup olmadığını nereden anlayabiliriz?
- Telif ihtarı geldiğinde yapılması gerekenler (Sahte ve Gerçek)
- Sosyal medya dışında nasıl organik hit alınır?
- Sizden gelenler
- ...

Kitap için soru yollayacak arkadaşlara e-kitabı yayınlanmadan önce ufak bir hediyemle yollayacağım. Bu arkadaşların yorumlarına göre e-kitapta son düzenlemeleri yaparak r10.net, ytpara.com gibi bu işlerin yoğun bir şekilde yapıldığı sitelerde ÜCRETSİZ bir şekilde yayınlayacağım. Çorbada bizim de bir tuzumuz olsun, iyi forumlar..

Merhaba arkadaşlar;

Lafı fazla uzatmayacağım. Youtube konusunda bu işe yeni başlayan arkadaşlarımız için herşeyi sıfırdan alacağım bir e-kitap yazacağım. Bu e-kitapta iş ortağı onayından tutun da yaş grubu,cinsiyet gibi istatistiklere göre en verimli sektörlere varana kadar geniş bir konu yelpazesi olacak. Genel olarak bu sektörle uğraşanların fazla bilmedikleri ipuçlarının da olacağı kitabım için bu konuda kafanıza takılan sorularınız varsa kitapta oluşturacağım soru-cevap köşesinde bunları yayınlamayı düşünüyorum. Konu altından sorularınızı iletebilirsiniz.

- Youtube hesabı açmak
- Telefon onayı almak
- Neden özgün içerik?
- Sizden gelenler
- ...

Kitap için soru yollayacak arkadaşlara e-kitabı yayınlanmadan önce ufak bir hediyemle yollayacağım. Bu arkadaşların yorumlarına göre e-kitapta son düzenlemeleri yaparak r10.net, ytpara.com gibi bu işerin yoğun bir şekilde yapıldığı sitelerde ÜCRETSİZ bir şekilde yayınlayacağım. Çorbada bizim de bir tuzumuz olsun, iyi forumlar..
işte beklenen gün geldi ve insan oğlu karşılıksız birşeyler olabileceğini gösterdi!

Merhaba arkadaşlar;

- Youtube hesabı açmak
- Telefon onayı almak
- Neden özgün içerik?
- Sizden gelenler
- ...

Kitap için soru yollayacak arkadaşlara e-kitabı yayınlanmadan önce ufak bir hediyemle yollayacağım. Bu arkadaşların yorumlarına göre e-kitapta son düzenlemeleri yaparak r10.net, ytpara.com gibi bu işlerin yoğun bir şekilde yapıldığı sitelerde ÜCRETSİZ bir şekilde yayınlayacağım. Çorbada bizim de bir tuzumuz olsun, iyi forumlar..

Öncelikle kolay gelsin..
Yeni üyesiniz, r10'da da üyeliğiniz aynı nickle görünmüyor.
İnşallah faydalı ve doğru bilgiler verirsiniz arkadaşlara.

Öncelikle kolay gelsin..
Yeni üyesiniz, r10'da da üyeliğiniz aynı nickle görünmüyor.
İnşallah faydalı ve doğru bilgiler verirsiniz arkadaşlara.

Evet tanışma konusunda r10'daki nickimin arthur olduğunu söylemiştim burada dolu olduğu için alamadım. Teşekkürler, iyi çalışmalar..

Arkadaşlar, hayatta herşey menfaat değildir. Bu kitabı hala youtube işine başlamayanlar ve başlayıp hala gelir alamayan arkadaşlarım için yazıyorum. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]'nın da dediği gibi "Ben size balık vermeyeceğim, balık tutmayı öğreteceğim.". Ne kadar faydam olursa o kadar mutlu olurum.

işte beklenen gün geldi ve insan oğlu karşılıksız birşeyler olabileceğini gösterdi!

Demekki hersey para degilmis.. Teseekkurler, bekliyoruz

Arkadaşlar kitabı yazmaya başladım. Şuan 13 kalem var bitene kadar 20+ olur. Sizden gelecek sorularla beraber 30-40 sayfa olacağını tahmin ediyorum.

yayınlamanızı sabırsızlıkla bekliyorum herkeze yararlı olacaktır

3-5 sayfa kopya bilgilerle ebook yapip kazanc güdenlere iyi bir ders olacak bu sanırım.

Teşekkür ederiz böyle karşılıksız yardımlarınızdan dolayı bana kalırsa şu videolarımı nasıl korumaya alırım,content ID başvurusuyla ilgili bilgiler de yararlı olur hocam son günlerde çok fazla sorulmaya başladı.

Hızlı izlenim alıp telif veya spam yemiyeceğimiz kategoriler nelerdir ?

Bu soruda benden gelsin.

Teşekkür ederiz böyle karşılıksız yardımlarınızdan dolayı bana kalırsa şu videolarımı nasıl korumaya alırım,content ID başvurusuyla ilgili bilgiler de yararlı olur hocam son günlerde çok fazla sorulmaya başladı.

Sorularınız kitabıma eklenmiştir. Özellikle [MENTION=1110]WeyliPreci[/MENTION]'nin sorusu dikkat çekici, sorulan her soru detaylı bir şekilde cevaplandırılacaktır.
----
Kitabı yayınladıktan sonra bir proje fikrim var eğer gerçekleştirebilirsem isteyen arkadaşlarımıza ücretsiz bir şekilde kanalları ile ilgili detaylı rapor analizi yapacağım. Amacım bu kitabın havada kalmaması kitapta bahsedeceğim uygulamaların işe yaraması.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri