Yt adsense & Web adsense nasıl anlarım?

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, bol kazançlar, hayırlı işler, nice tıklamalarınız olsun

Elimde epey bir adsense mevcut, bunların web adsense olup olmadığını nasıl anlarım?

web olanlarda hesap bölümü böyledir

Etkin ürünler
İçerik

68% yayıncı gelir payı

Arama

51% yayıncı gelir payı

ne farkeder ki hocam yt mi web mi?nasılsa web de olsa reklam çıkması için site onaya gidecek,ytde olsa sitede reklam çıkması için site onaya gidecek :D

artık web yt diye birşey yok. o devir eskidendi.

şuan dönüşler geç yapılıyor 20 gündür onay beklıyorum red yada onay mesajı gelmedi daha

O zaman süper, sitemi herhangi bi adnseseye bağlayabilirim web almama gerek yok :d

benim tüm web adsenseler,eski ytden kalma adsense hesapları hocam.

aynen onun yerine siteyi onaylatman lazım. şuan yt kanal onaylatmaktan daha zor :D

bu tür şeylerde bana göre zor/kolay olayı kişiye göre degişir hocam.mesela son 40-45 gündür ugraşmadım ama ondan öncesinde 8-10 tane kopya içerikli,hiçbi hiti filan olmayan,10dkde öylesine kurulmuş,1 haftalık siteyle çok rahat onay alıyordum.hastalık olayı yüzünden dönüşler gecikirmi bilmem ama onay konusunda ekstra bi zorluk filan geldigini duymadım ben henüz.ama yt onay dersen,bana göre ondan zordur :D

Bol içerik var, internetten al at değiller bakalım cevap gelsin hele :D

her zaman söyledigim gibi;tam olarak aranan şartlar nedir bilmiyorum.bu konuda kesinlikle işin ustasıyım,ben bu işi çözdüm filan diyemem ama onay işinde özgünlük şartı diye bişey kesinlikle yok.senin o internetten al at dedigin içeriklerle aldım ben onlarca onayı hocam.

bu tür şeylerde bana göre zor/kolay olayı kişiye göre degişir hocam.mesela son 40-45 gündür ugraşmadım ama ondan öncesinde 8-10 tane kopya içerikli,hiçbi hiti filan olmayan,10dkde öylesine kurulmuş,1 haftalık siteyle çok rahat onay alıyordum.hastalık olayı yüzünden dönüşler gecikirmi bilmem ama onay konusunda ekstra bi zorluk filan geldigini duymadım ben henüz.ama yt onay dersen,bana göre ondan zordur :D

her zaman söyledigim gibi;tam olarak aranan şartlar nedir bilmiyorum.bu konuda kesinlikle işin ustasıyım,ben bu işi çözdüm filan diyemem ama onay işinde özgünlük şartı diye bişey kesinlikle yok.senin o internetten al at dedigin içeriklerle aldım ben onlarca onayı hocam.
Hocam zor değil covid yüzünden direk red yiyor :)
Yt kanalları şuan en azından onay alıyor :)

Eyvallah hocam değerli bilgiler için, ben denemelerdeyim, işe bir yatırımım yok sadece 60 tlye bir domainim var, red yemem de pek yıldırmaz beni, youtube bana her gün red atmasına rağmen ben devam ediyorum işlerime :) Mühim olan da bu zaten inatla kazanıyoruz.

Hocam zor değil covid yüzünden direk red yiyor :)
Yt kanalları şuan en azından onay alıyor :)

onay veren otomatik botdu en son (şahsi fikrime göre) web adsensede direkt insanın onay verecegine ihtimal dahi vermedigim çok onay aldım çünkü :D virüsle alakasını tam anlayamadım ama dedigim gibi şu aralar denemedim.virüsten eve tıkıldık hep beraber.herkes sürekli evde oldugu için de nette yogunluk var,işle-güçle ugraşmak pek tad vermiyor diye kendimi oyuna,diziye verdim ben bu aralar.elimde boş domainde var bi ara site açmak için aldım ama kaldı öyle.belki denerim bi ara :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri